furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='agaciaaa']Czego Ty sie doszukujesz na siłe :evil_lol:[/quote] jak na sile?? przeciez widac ze to Twoje psisko nie ma dobrych zamiarow:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='furciaczek']jak na sile?? przeciez widac ze to Twoje psisko nie ma dobrych zamiarow:evil_lol:[/quote] No szczególnie na tej ostatniej fotce :evil_lol: widać że coś knuje :eviltong: Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='agaciaaa']No szczególnie na tej ostatniej fotce :evil_lol: widać że coś knuje :eviltong:[/quote] Pewnie jest tak samo wredna i podstepna jak wlascicielka:diabloti::eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='furciaczek']Pewnie jest tak samo wredna i podstepna jak wlascicielka:diabloti::eviltong:[/quote] Wcale taka nie jestem :shake: no może troszke wredna, ale tylko czasem :evil_lol: :diabloti: a Sara to wredota straaaaszna :cool3: Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='agaciaaa'] Sara to wredota straaaaszna :cool3:[/quote] Po kims to musi miec:roll: jaki pan taki pies:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='furciaczek']Po kims to musi miec:roll: jaki pan taki pies:evil_lol:[/quote] Nieprawda :evil_lol: ona jest duuuużo wredniejsza :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='agaciaaa']Nieprawda :evil_lol: ona jest duuuużo wredniejsza :diabloti:[/quote] jakos w to nie wierze:diabloti: chociaz w sumie Ty chyba nie sikasz do lozka:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='furciaczek']chociaz w sumie Ty chyba nie sikasz do lozka:evil_lol:[/quote] staram sie :evil_lol: Moja wredotka kochana właśnie przyszła do mnie :loveu: i grzeje mi łóżeczko :loveu: Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='agaciaaa']staram sie :evil_lol: Moja wredotka kochana właśnie przyszła do mnie :loveu: i grzeje mi łóżeczko :loveu:[/quote] hehe to staraj sie dalej:evil_lol: Ty sie tak nie ciesz.... bezinteresownie nie przyszla:diabloti: pewnie cos chce:evil_lol: wymiziaj ja odemnie:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='furciaczek']hehe to staraj sie dalej:evil_lol: Ty sie tak nie ciesz.... bezinteresownie nie przyszla:diabloti: pewnie cos chce:evil_lol: wymiziaj ja odemnie:loveu:[/quote] Chce po prostu ze mną spać :loveu: wymiziam rano :cool3: albo jak bede sie kładła, bo teraz to śpi :loveu: ale mi sie chce ją przytulić, uwielbiam ją śpiącą :loveu: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='agaciaaa']Chce po prostu ze mną spać :loveu: wymiziam rano :cool3: albo jak bede sie kładła, bo teraz to śpi :loveu: ale mi sie chce ją przytulić, uwielbiam ją śpiącą :loveu: :evil_lol:[/quote] Tylko nie zapomnij:cool3: zazdroszcze Ci:oops: tez bym tak chciala... Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek']Tylko nie zapomnij:cool3: zazdroszcze Ci:oops: tez bym tak chciala...[/quote] Nie zapomne i powiem że to od cioci Gosi- Daktyla :loveu: Już niedługo będziesz miała :loveu: i to podwójnie :loveu: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='agaciaaa']Nie zapomne i powiem że to od cioci Gosi- Daktyla :loveu: Już niedługo będziesz miała :loveu: i to podwójnie :loveu:[/quote] Oj daj mi juz spokuj z tym daktylem:evil_lol: (mowilam ze wredana jestes:diabloti:) Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek']Oj daj mi juz spokuj z tym daktylem:evil_lol: (mowilam ze wredana jestes:diabloti:)[/quote] Dobra dziś już bede grzeczna :loveu: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='agaciaaa']Dobra dziś już bede grzeczna :loveu:[/quote] i nie bedziesz mnie od suszonych owocow wyzywac:cool3::loveu: Daktyl to owoc co nie??:oops: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek']i nie bedziesz mnie od suszonych owocow wyzywac:cool3::loveu: Daktyl to owoc co nie??:oops:[/quote] Dziś nie bede :loveu: Owoc z tego co mi wiadomo :cool3: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='agaciaaa']Dziś nie bede :loveu: Owoc z tego co mi wiadomo :cool3:[/quote] No wlasnie bo ten duren mi wciskal ze to nie owoc i zwatpilam:roll: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek']No wlasnie bo ten duren mi wciskal ze to nie owoc i zwatpilam:roll:[/quote] no chyba nie warzywo :evil_lol: wiem nawet jak smakuje :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='agaciaaa']no chyba nie warzywo :evil_lol: wiem nawet jak smakuje :evil_lol:[/quote] ja nie lubie daktyli...jakos mi nie podchodza:roll: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek']ja nie lubie daktyli...jakos mi nie podchodza:roll:[/quote] a ja lubie suszone daktyle :cool3: chyba pora spadać do wyrka :razz: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='agaciaaa']a ja lubie suszone daktyle :cool3: chyba pora spadać do wyrka :razz:[/quote] To spadaj zebys mi jutro nie wypominala ze cie puscic nie chcialam:diabloti: Zdajesz sobie sprawe ze zjadajac daktyle zjadasz moja rodzine:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek']To spadaj zebys mi jutro nie wypominala ze cie puscic nie chcialam:diabloti: Zdajesz sobie sprawe ze zjadajac daktyle zjadasz moja rodzine:eviltong:[/quote] Zostałabym jeszcze z Tobą, ale wiesz- listonosz :evil_lol: Dawno już nie jadłam :cool3: może jutro poszukam was w sklepie :evil_lol: Dobranoc :bye: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images12.fotosik.pl/99/690f768a0f13e935.jpg[/IMG][/URL] Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Tylko uwazaj zeby mnie nie zjesc:evil_lol: Pozdrow listonosza:evil_lol: Sliczna spiaca wredotka:diabloti::loveu: Dobranoc i do zobaczenia wieczorkiem:loveu: Quote
basia bonnie Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hej :multi: [url]http://images12.fotosik.pl/99/690f768a0f13e935.jpg[/url] wstawać już! :evil_lol: :loveu: Quote
Bzikowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jaka pozycja Sarki :loveu: Trochę ją wygięło :eviltong: Tylko czemu ona śpi w obróżce? Potem będzie miała w tym miejscu sierści mniej. Quote
Recommended Posts