furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dziendoberek:) oj jaka zdziwniona jestem:crazyeye: Nic mi dzisiaj jeszcze nie wypomnialas:evil_lol::eviltong: brudna srunia cudo:loveu: tylko do wyrka wpuscic:loveu: kocina tez sliczna:loveu: kolorek ma fajny:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jaka cudna kiciaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ale fajna kicia:loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=1][COLOR=Yellow]przeciez ja nie lubie kotow...:roll:[/COLOR][/SIZE] Quote
emdziolek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]Heloł:loveu: Dawno mnie tu nie było ale cóż... choroba i szkoła robią swoje:roll: Ale twoja Kużelanka ma kicie:sweetCyb: :iloveyou: Piękna piękna piękna!!:iloveyou:[/B] kicia of corse..:eviltong:[/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']Dziendoberek:) oj jaka zdziwniona jestem:crazyeye: Nic mi dzisiaj jeszcze nie wypomnialas:evil_lol::eviltong: brudna srunia cudo:loveu: tylko do wyrka wpuscic:loveu: kocina tez sliczna:loveu: kolorek ma fajny:)[/quote] Doberek ;) Hmmm... co by Ci dzisiaj wypomnieć... musze pomyśleć :evil_lol: Brudna Sara została od razu wpakowana do wanny :evil_lol: o łóżku mogła sobie pomarzyć :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jaka cudna kiciaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] :loveu: nie mogłam sie od niej oderwać :loveu: [quote name='Marta_Ares']ale fajna kicia:loveu: [SIZE=1][COLOR=Yellow]przeciez ja nie lubie kotow...:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote] ja lubie wszystko co ma futerko ;) :loveu: [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Heloł:loveu: Dawno mnie tu nie było ale cóż... choroba i szkoła robią swoje:roll: Ale twoja Kużelanka ma kicie:sweetCyb: :iloveyou: Piękna piękna piękna!!:iloveyou:[/B] kicia of corse..:eviltong:[/COLOR][/quote] Cześć Emdziolku :) zachorowało sie? :razz: To dużo zdrówka życze :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']i co?? wymyslas cos:evil_lol:[/quote] Eee.. jeszcze nie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 hmmm mozesz sie przyczepic do tego ze osmielilam sie wejsc do twojej galerii po poludniu zamiast wieczorem:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']hmmm mozesz sie przyczepic do tego ze osmielilam sie wejsc do twojej galerii po poludniu zamiast wieczorem:evil_lol:[/quote] oooo no właśnie.. CO TO MIAŁO ZNACZYĆ??? :mad: to może jeszcze na Ciebie zwale że Sara dziś obsikała kołdre rodzicom :roll: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A tak zeby zrobic Ci na zlosc zajzalam w dzien:diabloti: koldre obsikala:crazyeye: no niezle...rodzice pewnie zachwyceni:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']A tak zeby zrobic Ci na zlosc zajzalam w dzien:diabloti: koldre obsikala:crazyeye: no niezle...rodzice pewnie zachwyceni:evil_lol:[/quote] Wredna jesteś :evil_lol: Nie wiem, co jej ostatnio odbiło :roll: chyba dorasta... jakiś bunt przechodzi czy co.. :shake: Wczoraj na balkonie sie zsikała, oczywiście prosto na dywanik no i ta dzisiejsza akcja... Tato słał łóżko, więc kołdra chwilowo leżała na podłodze. 3 osoby siedzą w pokoju a Sara najzwyczajniej w świecie kucnęła sobie i zlała sie prosto na kołdre :angryy: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ja?? wredna?? cos Ci sie pomylilo:diabloti: Nio widocznie mlodej hormony szaleja, moja tez takie cos miala... ale ona wolala koopkac:evil_lol: i tak dobrze ze nie na lozko... Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']ja?? wredna?? cos Ci sie pomylilo:diabloti: Nio widocznie mlodej hormony szaleja, moja tez takie cos miala... ale ona wolala koopkac:evil_lol: i tak dobrze ze nie na lozko...[/quote] nic mi sie nie pomyliło wredna istoto :evil_lol: Może i szaleją. Strasznie wredna jest ostatnio i częściej niż zwykle udaje głuchą :roll: normalnie chwilami mam ochote wyrzucić ją przez okno :angryy: A na łóżko kiedyś zdarzyło jej sie nalać i to na moje :cool3: ale to dawno było, już jej wybaczyłam :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ufff dobrze ze na Twoje a nie na rodzicow:evil_lol::diabloti: Gluchota to chyba podstawowy objaw dorastania:roll: Trzeba sie ostro wziasc za wychowanie... powodzenia:loveu: Quote
anetta Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Heloooo :multi: Piękna kicia :loveu: Taka...tiu tiu tiu :loveu: :lol: Saraaaa, nu nu, ni ładnie sikać pańci na łóżko :nono: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']ufff dobrze ze na Twoje a nie na rodzicow:evil_lol::diabloti: Gluchota to chyba podstawowy objaw dorastania:roll: Trzeba sie ostro wziasc za wychowanie... powodzenia:loveu:[/quote] Wychowywanie... ech do tej paskudy nic nie dociera. Ostatnio naprawde mam jej dość i kocham ją tylko jak śpi :evil_lol: o teraz np. takie niewiniątko kochane grzeje mi łóżeczko :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images12.fotosik.pl/98/f2ab131621f754f1.jpg[/IMG][/URL] Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ona tak szybko rosnie czy to tlko zludzenie:crazyeye: wyszla tutaj jakby z 50kilo wazyla:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='anetta']Heloooo :multi: Piękna kicia :loveu: Taka...tiu tiu tiu :loveu: :lol: Saraaaa, nu nu, ni ładnie sikać pańci na łóżko :nono:[/quote] Cześć :) Kicia cudna, taka mięciutka :loveu: może ją ukradne? :evil_lol: [quote name='furciaczek']Ona tak szybko rosnie czy to tlko zludzenie:crazyeye: wyszla tutaj jakby z 50kilo wazyla:evil_lol:[/quote] No rzeczywiście na tej fotce wygląda na wielką :evil_lol: 20 kg tylko waży :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 To duzo sie nie pomylilam, tylko 30 kg:evil_lol: a moze mam dar jasnowidzenia i do 50 podrosnie:roll::diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']To duzo sie nie pomylilam, tylko 30 kg:evil_lol: a moze mam dar jasnowidzenia i do 50 podrosnie:roll::diabloti:[/quote] jutro ją zważe, może już ze 30 kg :evil_lol: Ty mi lepiej tak nie jasnowidzuj :eviltong: :evil_lol: 50 kg to byłaby leciutka przesada :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Badz grzeczna bo jak nie to urosnie do 60:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']Badz grzeczna bo jak nie to urosnie do 60:diabloti:[/quote] Siedź już cicho, bo jeszcze coś wykrakasz :mad: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']Siedź już cicho, bo jeszcze coś wykrakasz :mad:[/quote] dobra dobra juz sie nie odzywam... no chyba ze mnie zdenerwujesz:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']dobra dobra juz sie nie odzywam... no chyba ze mnie zdenerwujesz:evil_lol:[/quote] czym ja miałabym Ciebie zdenerwować?? :cool3: przecież grzeczna jestem :loveu: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']czym ja miałabym Ciebie zdenerwować?? :cool3: przecież grzeczna jestem :loveu:[/quote] hmmm nio zdenerwujesz mnie jak fotki nie wkleisz:cool3::loveu: Quote
Recommended Posts