Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziendoberek:)

oj jaka zdziwniona jestem:crazyeye: Nic mi dzisiaj jeszcze nie wypomnialas:evil_lol::eviltong:

brudna srunia cudo:loveu: tylko do wyrka wpuscic:loveu:
kocina tez sliczna:loveu: kolorek ma fajny:)

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Heloł:loveu: Dawno mnie tu nie było ale cóż... choroba i szkoła robią swoje:roll:

Ale twoja Kużelanka ma kicie:sweetCyb:
:iloveyou: Piękna piękna piękna!!:iloveyou:[/B] kicia of corse..:eviltong:[/COLOR]

Posted

[quote name='furciaczek']Dziendoberek:)

oj jaka zdziwniona jestem:crazyeye: Nic mi dzisiaj jeszcze nie wypomnialas:evil_lol::eviltong:

brudna srunia cudo:loveu: tylko do wyrka wpuscic:loveu:
kocina tez sliczna:loveu: kolorek ma fajny:)[/quote]

Doberek ;)
Hmmm... co by Ci dzisiaj wypomnieć... musze pomyśleć :evil_lol:

Brudna Sara została od razu wpakowana do wanny :evil_lol: o łóżku mogła sobie pomarzyć :evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jaka cudna kiciaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

:loveu: nie mogłam sie od niej oderwać :loveu:

[quote name='Marta_Ares']ale fajna kicia:loveu:
[SIZE=1][COLOR=Yellow]przeciez ja nie lubie kotow...:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote]

ja lubie wszystko co ma futerko ;) :loveu:

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Heloł:loveu: Dawno mnie tu nie było ale cóż... choroba i szkoła robią swoje:roll:

Ale twoja Kużelanka ma kicie:sweetCyb:
:iloveyou: Piękna piękna piękna!!:iloveyou:[/B] kicia of corse..:eviltong:[/COLOR][/quote]

Cześć Emdziolku :) zachorowało sie? :razz: To dużo zdrówka życze :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']hmmm mozesz sie przyczepic do tego ze osmielilam sie wejsc do twojej galerii po poludniu zamiast wieczorem:evil_lol:[/quote]

oooo no właśnie.. CO TO MIAŁO ZNACZYĆ??? :mad:
to może jeszcze na Ciebie zwale że Sara dziś obsikała kołdre rodzicom :roll:

Posted

[quote name='furciaczek']A tak zeby zrobic Ci na zlosc zajzalam w dzien:diabloti:

koldre obsikala:crazyeye: no niezle...rodzice pewnie zachwyceni:evil_lol:[/quote]

Wredna jesteś :evil_lol:

Nie wiem, co jej ostatnio odbiło :roll: chyba dorasta... jakiś bunt przechodzi czy co.. :shake: Wczoraj na balkonie sie zsikała, oczywiście prosto na dywanik no i ta dzisiejsza akcja... Tato słał łóżko, więc kołdra chwilowo leżała na podłodze. 3 osoby siedzą w pokoju a Sara najzwyczajniej w świecie kucnęła sobie i zlała sie prosto na kołdre :angryy:

Posted

[quote name='furciaczek']ja?? wredna?? cos Ci sie pomylilo:diabloti:

Nio widocznie mlodej hormony szaleja, moja tez takie cos miala... ale ona wolala koopkac:evil_lol:
i tak dobrze ze nie na lozko...[/quote]

nic mi sie nie pomyliło wredna istoto :evil_lol:

Może i szaleją. Strasznie wredna jest ostatnio i częściej niż zwykle udaje głuchą :roll: normalnie chwilami mam ochote wyrzucić ją przez okno :angryy: A na łóżko kiedyś zdarzyło jej sie nalać i to na moje :cool3: ale to dawno było, już jej wybaczyłam :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']ufff dobrze ze na Twoje a nie na rodzicow:evil_lol::diabloti:

Gluchota to chyba podstawowy objaw dorastania:roll: Trzeba sie ostro wziasc za wychowanie... powodzenia:loveu:[/quote]

Wychowywanie... ech do tej paskudy nic nie dociera. Ostatnio naprawde mam jej dość i kocham ją tylko jak śpi :evil_lol: o teraz np. takie niewiniątko kochane grzeje mi łóżeczko :loveu:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images12.fotosik.pl/98/f2ab131621f754f1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='anetta']Heloooo :multi:
Piękna kicia :loveu: Taka...tiu tiu tiu :loveu:

:lol:

Saraaaa, nu nu, ni ładnie sikać pańci na łóżko :nono:[/quote]

Cześć :)

Kicia cudna, taka mięciutka :loveu: może ją ukradne? :evil_lol:

[quote name='furciaczek']Ona tak szybko rosnie czy to tlko zludzenie:crazyeye: wyszla tutaj jakby z 50kilo wazyla:evil_lol:[/quote]

No rzeczywiście na tej fotce wygląda na wielką :evil_lol: 20 kg tylko waży :diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']To duzo sie nie pomylilam, tylko 30 kg:evil_lol:
a moze mam dar jasnowidzenia i do 50 podrosnie:roll::diabloti:[/quote]

jutro ją zważe, może już ze 30 kg :evil_lol:
Ty mi lepiej tak nie jasnowidzuj :eviltong: :evil_lol: 50 kg to byłaby leciutka przesada :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']dobra dobra juz sie nie odzywam... no chyba ze mnie zdenerwujesz:evil_lol:[/quote]

czym ja miałabym Ciebie zdenerwować?? :cool3: przecież grzeczna jestem :loveu: