Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nie ma mowy, idę spać :eviltong:[/quote]

No posiedź z nami troszke :evil_lol:

[quote name='furciaczek']ja o 9 wstalam:loveu: snilo mi sie ze furciaczkowa to kot:evil_lol: widac ze sen na mnie zle dziala:lol:

to co do ktorej dzisiaj zostajesz:cool3::evil_lol:[/quote]

Hehe no fajny sen :evil_lol: Ty może lepiej więcej nie śpij :eviltong:

Dziś niedługo, rano musze wyjść z Sarą, tak koło 6.00 :razz:

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']a gdzie to sie panienki wybieraja o tak wczesnej godzinie:cool3:

oplaca sie w ogole klasc??:diabloti::lol:[/quote]

No jak to gdzie, na siku.. nakarmić pieseczka trzeba i wysiusiać, zawsze rano robi to mama, ale jutro ma wolne :razz:

Wiedziałam, że to powiesz!! :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']No jak to gdzie, na siku.. nakarmić pieseczka trzeba i wysiusiać, zawsze rano robi to mama, ale jutro ma wolne :razz:

Wiedziałam, że to powiesz!! :diabloti:[/quote]

Wyjsc z piesem mozesz w przerwie rozmowy, nie trzeba od razu klasc sie spac:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']a też uwielbia kopać? :)
to świetnie, że nic poważnego z łapką :multi:[/quote]

Nooo.. przecież to mała koparka :evil_lol:

[quote name='furciaczek']Wyjsc z piesem mozesz w przerwie rozmowy, nie trzeba od razu klasc sie spac:diabloti::evil_lol:[/quote]

Taaaak :evil_lol: a potem bede spać cały dzień :diabloti:

Posted

[quote name='ß@$!@']Oo, to mamy kolejną kopaczkę :evil_lol: :)[/quote]

Uwielbiam jak kopie w mokrej ziemi swoimi jasnymi łapkami :cool3: :evil_lol:

[quote name='furciaczek']wcale nie trzeba spac caly dzien:diabloti:[/quote]

Ja nie umiem tak jak Ty funkcjonować bez snu :evil_lol: ja potrzebuje 8 godzin! :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Uwielbiam jak kopie w mokrej ziemi swoimi jasnymi łapkami :cool3: :evil_lol:[/quote]
ja znów uwielbiam jak moja ryje czarnym nosem :) bo robi się wtedy brązowy,a w dodatku wydaje takie fajne odgłosy :evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']ja znów uwielbiam jak moja ryje czarnym nosem :) bo robi się wtedy brązowy,a w dodatku wydaje takie fajne odgłosy :evil_lol:[/quote]

oooo brudny nochal też uwielbiam :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Uwielbiam jak kopie w mokrej ziemi swoimi jasnymi łapkami :cool3: :evil_lol:

Ja nie umiem tak jak Ty funkcjonować bez snu :evil_lol: ja potrzebuje 8 godzin! :diabloti:[/quote]

takkk a potem taki brudas wskakuje do lozka:loveu: i wyciera sie w swiezo wyprana posciel:lol:

Posted

[quote name='furciaczek']takkk a potem taki brudas wskakuje do lozka:loveu: i wyciera sie w swiezo wyprana posciel:lol:[/quote]

No ostatnio Sarunia po spacerze w deszczowy wieczór wskoczyła prosto do mego łóżka.. nawet nie zdążyłam jej wytrzeć łap :shake: i tak spałam sobie w błotku :evil_lol:

[quote name='ß@$!@']taki kochany ubłocony:loveu:[/quote]

nic, tylko całować :evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']takk całować błotko :loveu: a potem mieć taki sam ubłocony nos jak pies :evil_lol:[/quote]

uwielbiam to :loveu: :evil_lol:

[quote name='furciaczek']Podobno blotko dobrze na cere wplywa:lol: Sarcia dobry pies dba o wyglad swojej panci:evil_lol:[/quote]

Może coś w tym jest :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']jej ale mi sie dzisiaj nic nie chce:roll:[/quote]

Nic nie mów.. mi też cały dzień sie nic nie chce :roll: ale na dogo to zawsze chce sie posiedzieć :evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']nie tylko Wam się nic nie chce.. mi też.. no, chyba, że z Wami posiedzieć :loveu:[/quote]

No to sobie posiedzimy :loveu: i ponarzekamy jak to nam sie nic nie chce :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nic nie mów.. mi też cały dzień sie nic nie chce :roll: ale na dogo to zawsze chce sie posiedzieć :evil_lol:[/quote]

racja na dogo mozna 24/7 siedziec:loveu:

[quote name='ß@$!@']nie tylko Wam się nic nie chce.. mi też.. no, chyba, że z Wami posiedzieć :loveu:[/quote]

a co ty sie tak podlizujesz:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']racja na dogo mozna 24/7 siedziec:loveu:[/quote]

mogłybyśmy ten czas bardzie efektywnie spożytkować... :evil_lol: no ale cóż, dgm wciąga :evil_lol: