agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nie ma mowy, idę spać :eviltong:[/quote] No posiedź z nami troszke :evil_lol: [quote name='furciaczek']ja o 9 wstalam:loveu: snilo mi sie ze furciaczkowa to kot:evil_lol: widac ze sen na mnie zle dziala:lol: to co do ktorej dzisiaj zostajesz:cool3::evil_lol:[/quote] Hehe no fajny sen :evil_lol: Ty może lepiej więcej nie śpij :eviltong: Dziś niedługo, rano musze wyjść z Sarą, tak koło 6.00 :razz: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 a gdzie to sie panienki wybieraja o tak wczesnej godzinie:cool3: oplaca sie w ogole klasc??:diabloti::lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='furciaczek']a gdzie to sie panienki wybieraja o tak wczesnej godzinie:cool3: oplaca sie w ogole klasc??:diabloti::lol:[/quote] No jak to gdzie, na siku.. nakarmić pieseczka trzeba i wysiusiać, zawsze rano robi to mama, ale jutro ma wolne :razz: Wiedziałam, że to powiesz!! :diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='agaciaaa'] Tu akurat wąchała.. Łapka dobrze, dużo było strachu i nerwów, ale to tylko mała ranka :)[/quote] a też uwielbia kopać? :) to świetnie, że nic poważnego z łapką :multi: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='agaciaaa']No jak to gdzie, na siku.. nakarmić pieseczka trzeba i wysiusiać, zawsze rano robi to mama, ale jutro ma wolne :razz: Wiedziałam, że to powiesz!! :diabloti:[/quote] Wyjsc z piesem mozesz w przerwie rozmowy, nie trzeba od razu klasc sie spac:diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='ß@$!@']a też uwielbia kopać? :) to świetnie, że nic poważnego z łapką :multi:[/quote] Nooo.. przecież to mała koparka :evil_lol: [quote name='furciaczek']Wyjsc z piesem mozesz w przerwie rozmowy, nie trzeba od razu klasc sie spac:diabloti::evil_lol:[/quote] Taaaak :evil_lol: a potem bede spać cały dzień :diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='agaciaaa']Nooo.. przecież to mała koparka :evil_lol: [/quote] Oo, to mamy kolejną kopaczkę :evil_lol: :) Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='agaciaaa'] Taaaak :evil_lol: a potem bede spać cały dzień :diabloti:[/quote] wcale nie trzeba spac caly dzien:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='ß@$!@']Oo, to mamy kolejną kopaczkę :evil_lol: :)[/quote] Uwielbiam jak kopie w mokrej ziemi swoimi jasnymi łapkami :cool3: :evil_lol: [quote name='furciaczek']wcale nie trzeba spac caly dzien:diabloti:[/quote] Ja nie umiem tak jak Ty funkcjonować bez snu :evil_lol: ja potrzebuje 8 godzin! :diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='agaciaaa']Uwielbiam jak kopie w mokrej ziemi swoimi jasnymi łapkami :cool3: :evil_lol:[/quote] ja znów uwielbiam jak moja ryje czarnym nosem :) bo robi się wtedy brązowy,a w dodatku wydaje takie fajne odgłosy :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='ß@$!@']ja znów uwielbiam jak moja ryje czarnym nosem :) bo robi się wtedy brązowy,a w dodatku wydaje takie fajne odgłosy :evil_lol:[/quote] oooo brudny nochal też uwielbiam :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='agaciaaa']Uwielbiam jak kopie w mokrej ziemi swoimi jasnymi łapkami :cool3: :evil_lol: Ja nie umiem tak jak Ty funkcjonować bez snu :evil_lol: ja potrzebuje 8 godzin! :diabloti:[/quote] takkk a potem taki brudas wskakuje do lozka:loveu: i wyciera sie w swiezo wyprana posciel:lol: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='agaciaaa']oooo brudny nochal też uwielbiam :evil_lol:[/quote] taki kochany ubłocony:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='furciaczek']takkk a potem taki brudas wskakuje do lozka:loveu: i wyciera sie w swiezo wyprana posciel:lol:[/quote] No ostatnio Sarunia po spacerze w deszczowy wieczór wskoczyła prosto do mego łóżka.. nawet nie zdążyłam jej wytrzeć łap :shake: i tak spałam sobie w błotku :evil_lol: [quote name='ß@$!@']taki kochany ubłocony:loveu:[/quote] nic, tylko całować :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 takk całować błotko :loveu: a potem mieć taki sam ubłocony nos jak pies :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Podobno blotko dobrze na cere wplywa:lol: Sarcia dobry pies dba o wyglad swojej panci:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='ß@$!@']takk całować błotko :loveu: a potem mieć taki sam ubłocony nos jak pies :evil_lol:[/quote] uwielbiam to :loveu: :evil_lol: [quote name='furciaczek']Podobno blotko dobrze na cere wplywa:lol: Sarcia dobry pies dba o wyglad swojej panci:evil_lol:[/quote] Może coś w tym jest :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jej ale mi sie dzisiaj nic nie chce:roll: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='furciaczek']jej ale mi sie dzisiaj nic nie chce:roll:[/quote] Nic nie mów.. mi też cały dzień sie nic nie chce :roll: ale na dogo to zawsze chce sie posiedzieć :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 nie tylko Wam się nic nie chce.. mi też.. no, chyba, że z Wami posiedzieć :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='ß@$!@']nie tylko Wam się nic nie chce.. mi też.. no, chyba, że z Wami posiedzieć :loveu:[/quote] No to sobie posiedzimy :loveu: i ponarzekamy jak to nam sie nic nie chce :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='agaciaaa']Nic nie mów.. mi też cały dzień sie nic nie chce :roll: ale na dogo to zawsze chce sie posiedzieć :evil_lol:[/quote] racja na dogo mozna 24/7 siedziec:loveu: [quote name='ß@$!@']nie tylko Wam się nic nie chce.. mi też.. no, chyba, że z Wami posiedzieć :loveu:[/quote] a co ty sie tak podlizujesz:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='furciaczek']racja na dogo mozna 24/7 siedziec:loveu:[/quote] mogłybyśmy ten czas bardzie efektywnie spożytkować... :evil_lol: no ale cóż, dgm wciąga :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ja sie nie podlizuje :P tylko stwierdzam fakty, a faktów ponoć się nie stwierdza :evil_lol: dobra, to ponarzekajmy sobie :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Ok to ja ponarzekam... za 2 tygodnie do szkoły :placz: ale mi sie nie chceeee :placz: Quote
Recommended Posts