Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']podobno zemsta po czasie smakuje najlepiej:diabloti:[/quote]

Taaak? To ja za pare miechów zemszcze sie na niej za to że dziś nie chciała ze mną spać :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Taaak? To ja za pare miechów zemszcze sie na niej za to że dziś nie chciała ze mną spać :diabloti:[/quote]

jak ona sie msci na Tobie to jest ok... ale jak Ty na niej to moga Cie zamknac:lol:

Posted

[quote name='furciaczek']jak ona sie msci na Tobie to jest ok... ale jak Ty na niej to moga Cie zamknac:lol:[/quote]

no tak... sprawiedliwość :shake: to ja sie zemszcze po cichutku :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Zastanowie sie :razz: jeszcze sama nie wiem jak to zrobie :evil_lol:[/quote]

cos napewno wymyslisz:diabloti: wierze w Ciebie:loveu:

matko ale mi sie dogo muli:shake: co chwile mi sie wylacza i wiesza:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']cos napewno wymyslisz:diabloti: wierze w Ciebie:loveu:

matko ale mi sie dogo muli:shake: co chwile mi sie wylacza i wiesza:roll:[/quote]

Mi dogo chodzi elegancko :loveu: jedną mała zawieszke zauważyłam ale już ok.

Rozważam pójście spać... :razz:

Posted

[quote name='agaciaaa']Mi dogo chodzi elegancko :loveu: jedną mała zawieszke zauważyłam ale już ok.

Rozważam pójście spać... :razz:[/quote]

Chyba cos z moim kompem jest nie tak:roll:

tak wczesnie:-(

Posted

[quote name='furciaczek']Chyba cos z moim kompem jest nie tak:roll:

tak wczesnie:-([/quote]

Nooo dla Ciebie wcześnie... :evil_lol: myślałam, że dziś troche dłużej wytrzymam, ale powoli wymiękam :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nooo dla Ciebie wcześnie... :evil_lol: myślałam, że dziś troche dłużej wytrzymam, ale powoli wymiękam :oops: :evil_lol:[/quote]

To spadaj spac, wyspij sie i jutro dluzej posiedzisz:cool3:
(ja Cie do niczego nie namaiwam:lol:)

Posted

[quote name='furciaczek']To spadaj spac, wyspij sie i jutro dluzej posiedzisz:cool3:
(ja Cie do niczego nie namaiwam:lol:)[/quote]

Ale ja dzisiaj, tzn wczoraj spałam długo, prawie 10 godzin :razz: i jakoś nic to nie dało :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']a Ty jak zwykle tylko problemy widzisz:shake: :evil_lol:
pomysl bardziej pozytywnie:loveu:[/quote]

no co ja zrobie że pesymistka jestem.. wszystko przez ten czarnobyl :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']A no to trzeba było tak od razu :eviltong: :evil_lol: która część?[/quote]

Pierwsza... wstyd sie przyznac ale dopiero pierwszy raz ja ogladam:oops:
To ze ogladam filmy od ostatniej do pierwszej czesci tez jest pewnie efektem popromiennym:lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Pierwsza... wstyd sie przyznac ale dopiero pierwszy raz ja ogladam:oops:
To ze ogladam filmy od ostatniej do pierwszej czesci tez jest pewnie efektem popromiennym:lol:[/quote]

Ja kiedyś tam któreś oglądałam, ale nawet nie pamiętam które :evil_lol:
Ach ten czarnobyl :evil_lol: