Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='despera']I jeszcze jeden, i jeszcze raz:drink1:
:evil_lol:

edit: o nie, to już 51.:placz:[/quote]

koniec picia! :placz:

zreszta.. zawsze można znaleźć jakąś inną okazje do picia :evil_lol:

Posted

[quote name='despera']Tia... Nie będziemy się rozpijać, poczekamy do 60.:diabloti:
Dobranoc, zmykam w końcu;)[/quote]

Dobranoc :bye:

ps. na 100 to dopiero będzie jazda :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']co u Sary? śpi już?? czy broi :D[/quote]

Śpi :) była ze mną u babci, więc sie nabiegała. No i jest cała w zielone kropki :evil_lol: bo malowałam brame, a ona bardzo chciała mi pomóc :diabloti:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']ale Ty masz pomocną psinkę :D[/quote]

no baaardzo :evil_lol: jutro bede sie wstydziła wyjść z moim zielonym stworem na spacer... :diabloti:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Dobry :) Zrób jej zdjęcie :evil_lol: Proooszęę... :evil_lol:[/quote]

Dobry :) Nie mam czym.. aparat ciągle pożyczony :angryy:

Moge wstawić najwyżej z komórki, bardzo marnej jakości.

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/58/f11db4d736342a46.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/59/80fb46f4f17915cd.jpg[/IMG][/URL]

ps. to z czoła prawie całe zeszło, ale ma jaszcze łapy w kropki, ucho itd.. :evil_lol:

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]no to suuper !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

nakrapiana Sara:loveu:
[/B][/COLOR][/quote]

Taaa super ;) tylko jak to teraz zmyć? Sara mi sie wyrywa a jak śpi i próbuje wtedy to z wielce obrażoną miną idzie w inne miejsce :evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']Cześć zielona Sarciu!!! :D

Ja wczoraj z gama pojechałam do TZa do roboty i o mały włos co by Gama była czerwono złota :evil_lol::evil_lol:[/quote]

Witamy nową ciocie :multi:

Posted

[quote name='Wyjątek']Nową? A to mnie tu jeszcze nie było? Neeemożliwe! na pewno bylam tylko może nic nie napisałam...:cool3::cool3::roll:[/quote]

No nie wydaje mi sie, chyba że przegapiłam ;) ale raczej nie. Widocznie tak po cichu tylko zaglądałaś :evil_lol: