Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam powiedzieć, że może się młodej cieczka zbliża, stąd szaleństwa, ale potem sobie przypomniałam, że przecież ciachnięta ;). Jeśli Cię to pocieszy, to ja też ostatnio rano znajduję kupę w przedpokoju. A zostawiacie jej coś w domu do robienia, jak idziecie? Beza jak niedawno zaczęła na długo zostawać, to obgryzła panele w przedpokoju. Teraz dostaje ze trzy patyki do obgryzania, jakąś kość czy to wędzoną czy jakąś surową i chrupki porozrzucane w całym przedpokoju. Tak czy siak witam po długiej przerwie :)

Posted

Uwaga uwaga w związku że Agaty nie ma na wątku to mam taką malutką propozycję...

[SIZE=5]Może jakiś mały off top :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/SIZE]

Posted

[quote name='K@$K@9!4!868']no to o czym by tu sobie pogadac :> heh Agacia będzie miała lekturkę ;)[/quote]

No ba lekturę super rewelacja :evil_lol:

No to hmmm... O pogodzie :diabloti:

Posted

Hmm u mnie zimno strasznie to może i nie było ale za ciepło też nie :evil_lol:
Nie mogę powiedzieć dokładnej temperatury ponieważ coś takiego jak termometr to u mnie w domu jest zjawiskiem nie spotykanym :diabloti:
A tak poza tym to zachmurzenie na niebie było średnio zaawansowanie mogło być więcej chociaż lepiej by było gdyby było mniej.. Noe ale chcieć a mieć :diabloti:
Co poza tym opadów brak no może poza niedobitkami liści z drzew ale to się chyba nie liczy bo one nie są ani mokre ani zimne. To chyba na tyle :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']
[SIZE=5]Może jakiś mały off top :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/SIZE][/quote]
napewno bedzie maly:diabloti:
[quote name='K@$K@9!4!868']hehe mogłas to napisac małymi leterakami :D modi tu są ciiiii haha
ale ja jestem za!![/quote]
modzi? ...hmm oni galerii nie pilnuja...tylko pod kątem przeklenstw i chamstwa:eviltong:
[quote name='Luzia&Funia']No to zbieramy ekipę co by Agacia Swojej galerii nie poznała :diabloti: [/quote]
bedzie w szoku:evil_lol:
a zasanawialiscie sie co by bylo gdybyscie nabily kilkanascie stron o niczym hehee to by sie agaciaa cieszyla:p
[quote name='Luzia&Funia']

No to hmmm... O pogodzie :diabloti:[/quote]
u mnie dzis -3...niby nic nie padalo, ale tak wailo ze nos mialam jak reniferek rudolf...swoja droga musialam niezywkle okazale wygaladac bop kazdy na ten nos sie gapiul!!
ja chce wiosny!!