agaciaaa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Za gucio:eviltong::eviltong: Zawsze:mad: A coś nie pasi?:eviltong: [URL]http://images31.fotosik.pl/20/9aa2c9408660d019.jpg[/URL] Ale z niej pracuś:evil_lol:[/quote] E tam :eviltong: Czasami!!!! :mad: Nie pasi :shake: Pracuś :evil_lol: wąchacz :diabloti: [quote name='Dada']Moja Sarka też ma taką granatową smyczkę z obróżką w kosteczki. Śliczny komplet :loveu: Zabieraj na spacer jakieś pachnące mięsko (tłustą wędzoną kiełbaskę np) i ucz ją przywoływania do siebie na smakołyki. Mój "głuchy" na takie wołania Joy, teraz leci jak torpeda w moją stronę :evil_lol:[/quote] Nasza smycz jest z biedronki :oops: :evil_lol: Sara jest od dawna uczona przywoływania, ale jak na łące czuje krety, to NIC nie pomoże :shake: W domu, jak zawołam 'do mnie' to leci tak, że mało nóg nie połamie, na spacerze troszke gorzej, ale też przybiega w jakiś 90% przypadków :cool3: ale krety są jednak nie do pobicia :roll: musiałam zabrać ją na dalszą część łąki, tam już było ok :) Quote
olifka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='agaciaaa']E tam :eviltong: Czasami!!!! :mad: Nie pasi :shake: Pracuś :evil_lol: wąchacz :diabloti: [/quote] <foch> ZAWSZE:mad: Ale musi pasić:evil_lol: Myślisz że by sie nadawała do pielęgnacji ogródka?:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']<foch> ZAWSZE:mad: Ale musi pasić:evil_lol: Myślisz że by sie nadawała do pielęgnacji ogródka?:evil_lol:[/quote] to ja też FOCH :diabloti: NIGDY :eviltong: :evil_lol: Nie musi :diabloti: Oczywiście, że tak :lol: próbowała już u babci, świetnie jej idzie kopanie dziur :diabloti: Spadam, bo zaraz jade na cmentarz :bye: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='agaciaaa']to ja też FOCH :diabloti: NIGDY :eviltong: :evil_lol: Nie musi :diabloti: Oczywiście, że tak :lol: próbowała już u babci, świetnie jej idzie kopanie dziur :diabloti: Spadam, bo zaraz jade na cmentarz :bye:[/quote] To się razem fochamy:evil_lol: :mad::mad::mad:ZAWSZE Owszem musi!:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Eriu Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witam porannie :). Coś się ostatnio dostać nie mogłam tutaj, bo przez operę się załadować nie chciało. To idę nadrabiać zaległości :). Quote
basia bonnie Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [url]http://images32.fotosik.pl/19/e524b4e617dde031.jpg[/url] nie pobiegam,tylko poskacze :loveu: [url]http://images31.fotosik.pl/20/d9ab97e7502a0620.jpg[/url] mini cooper :grin: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witam ale mnie tu dawno nie bylo, a ile zdjec mialam do zobaczenia:loveu: :loveu: fajne te szelki;) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cześć! Super fotki :cool3: A Sara to po prostu pies z łowiecka pasją :raz: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witaj :loveu: Co to ja widzę... Sarcia ma szeleczki :loveu: I jaką ładną smycz ;) I jak szybko biega, że aparat nie może jej złapać... :cool3: Piękny avatarek :loveu: Życzę miłego dnia :) Quote
Wyjątek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ale fajne :) my mamy za to nowa obróżke skorzana :) i smyczke tez:cool3: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']To się razem fochamy:evil_lol: :mad::mad::mad:ZAWSZE Owszem musi!:diabloti: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Ok, razem raźniej :evil_lol: NIEEEE :mad: Musi to na Rusi :evil_lol: [quote name='Eriu']Witam porannie :). Coś się ostatnio dostać nie mogłam tutaj, bo przez operę się załadować nie chciało. To idę nadrabiać zaległości :).[/quote] Witamy :) miłego nadrabiania ;) [quote name='basia bonnie'][URL]http://images32.fotosik.pl/19/e524b4e617dde031.jpg[/URL] nie pobiegam,tylko poskacze :loveu: [URL]http://images31.fotosik.pl/20/d9ab97e7502a0620.jpg[/URL] mini cooper :grin: :evil_lol:[/quote] Bieganie czy skakanie, co za różnica :evil_lol: Mini cooper - :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Marta_Ares']Witam ale mnie tu dawno nie bylo, a ile zdjec mialam do zobaczenia:loveu: :loveu: fajne te szelki;)[/quote] Witamy :) zdjęć dużo, ale brzydkie :cool3: ;) Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć! Super fotki :cool3: A Sara to po prostu pies z łowiecka pasją :raz: :evil_lol:[/quote] Cześć :) wolałabym psa bez łowieckiej pasji :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj :loveu: Co to ja widzę... Sarcia ma szeleczki :loveu: I jaką ładną smycz ;) I jak szybko biega, że aparat nie może jej złapać... :cool3: Piękny avatarek :loveu: Życzę miłego dnia :)[/quote] Witamy Justynko :loveu: Fajnie, że smycz sie podoba- kosztowała 5 zł razem z obrożą :evil_lol: obroże boje sie Sarze zakładać, ale smycz jest ok :) [quote name='Wyjątek']ale fajne :) my mamy za to nowa obróżke skorzana :) i smyczke tez:cool3:[/quote] Jak sie ma coś nowego, to wypadałoby sie na fotkach pochwalić :cool3: :diabloti: zaraz do was zajrze sprawdzić czy to zrobiłaś :razz: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='agaciaaa']Ok, razem raźniej :evil_lol: NIEEEE :mad: Musi to na Rusi :evil_lol: [/quote] U mnie wisiał plakat w sali biologicznej z napisem 'w kupie raźniej' i narysowane psy:eviltong: TAK:mad: MUSI MUSI MUSI MUSI MUSI Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']U mnie wisiał plakat w sali biologicznej z napisem 'w kupie raźniej' i narysowane psy:eviltong: TAK:mad: MUSI MUSI MUSI MUSI MUSI[/quote] w [B]kupie[/B]- czy ja wiem, czy raźniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIE!!!! :mad::mad::mad: NIE MUSI :diabloti: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='agaciaaa']w [B]kupie[/B]- czy ja wiem, czy raźniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIE!!!! :mad::mad::mad: NIE MUSI :diabloti:[/quote] Jak ładnie pachnie to nawet moze byc:evil_lol: TAK:mad: MUSI:mad: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [B]Fotki na str. 373! :lol:[/B] [quote name='Sznaucerka-Balbina']Jak ładnie pachnie to nawet moze byc:evil_lol: TAK:mad: MUSI:mad:[/quote] Ładnie pachnie? to niemożliwe :evil_lol: Nie dyskutuj ze starszymi :mad: Spadam coś poczytać, ile można na dogo siedzieć :evil_lol: Quote
Pimpek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Super foty :cool3: Paaaaańcia, czemu nie chcesz powąchać kretówki z Sarą ?:diabloti: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='agaciaaa'] Ładnie pachnie? to niemożliwe :evil_lol: Nie dyskutuj ze starszymi :mad: Spadam coś poczytać, ile można na dogo siedzieć :evil_lol:[/quote] Popsikamy brisem. Bedzie ładnie pachnieć:cool3: A będę:mad: Cały dzień:evil_lol::evil_lol: Dogo to narkotyk:evil_lol: Quote
Eriu Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ludzie, miliony much nie mogą się mylić :D :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Pimpek']Super foty :cool3: Paaaaańcia, czemu nie chcesz powąchać kretówki z Sarą ?:diabloti:[/quote] Jakoś za tym nie przepadam :evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Popsikamy brisem. Bedzie ładnie pachnieć:cool3: A będę:mad: Cały dzień:evil_lol::evil_lol: Dogo to narkotyk:evil_lol:[/quote] Już sobie wyobrażam ten aromat- kupa zmieszana np. z zapachem leśnym :evil_lol: Nie powinnaś :mad: :diabloti: Wiem :shake: i tak dziś dużo siedziałam :diabloti: [quote name='Eriu']Ludzie, miliony much nie mogą się mylić :D :eviltong:[/quote] O gustach sie nie dyskutuje :evil_lol: Quote
anetta Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote]ale pies na nim ten sam[/quote] Tak, ale w innej pozie :lol::lol: Masz jakieś foty z cmentarza? Wiesz co, jak tak patrze na te szelki to coś mi przypominają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ZGADNIJ:diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='anetta']Masz jakieś foty z cmentarza? Wiesz co, jak tak patrze na te szelki to coś mi przypominają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ZGADNIJ:diabloti:[/quote] Nie mam fotek z cmentarza, nie umiem robić takich fajnych jak Ty... :cool3: Nie mam pojęcia :cool3: co?????? :razz: Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry gaduły :loveu:[/quote] Dobry :) jakie gaduły???? Od nast. strony fotki :razz: :eviltong: Quote
Matusz Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [COLOR=Navy][B]Witanko ! :multi:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts