agaciaaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No to Figowa już jest w tyle o 3kg :evil_lol:[/quote] a ile ma w kłębie? już chyba kiedyś pytałam, ale nie pamiętam :oops: rany.... chyba rośnie mi bydlak :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa']a ile ma w kłębie? już chyba kiedyś pytałam, ale nie pamiętam :oops: rany.... chyba rośnie mi bydlak :evil_lol:[/quote]eeee... coś koło 53cm chyba :hmmmm: :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa'] rany.... chyba rośnie mi bydlak :evil_lol:[/quote] morderca rosnie...tak jak Furia i Tim:diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']eeee... coś koło 53cm chyba :hmmmm: :lol:[/quote] yyyyy... to Figa jest mniejsza od mego bydlaka? :-o bo mi ostatnio wyszło coś koło 55 cm.. wprawdzie wierciła sie strasznie paskuda, ale kilka razy próbowałam i tak mi wyszło :cool3: a jeszcze przecież rosnąć nie przestała :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='Niki-lidka']morderca rosnie...tak jak Furia i Tim:diabloti:[/quote] mordercy są the best :evil_lol: :diabloti: Quote
basia2202 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa']no coś Ty... to mój kieszonkowy pieseczek :cool3: jedyne 23 kg :diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]Zuzka ważyła prawie 26 jakieś 2 tygodnie temu :evil_lol: i miała około 60 cm :eviltong: też kieszonkowa :diabloti: o matko.. a co to za modły? :cool3: :evil_lol:[/COLOR][/B] [url]http://images23.fotosik.pl/96/263eb5d50121a46c.jpg[/url] [B][COLOR=Purple]a w ogóle to przyszłam tu powiedzieć dogobranoc :loveu: całusy i słodkich snów:loveu: [/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]Zuzka ważyła prawie 26 jakieś 2 tygodnie temu :evil_lol: i miała około 60 cm :eviltong: też kieszonkowa :diabloti: o matko.. a co to za modły? :cool3: :evil_lol:[/COLOR][/B] [URL]http://images23.fotosik.pl/96/263eb5d50121a46c.jpg[/URL] [B][COLOR=Purple]a w ogóle to przyszłam tu powiedzieć dogobranoc :loveu: całusy i słodkich snów:loveu: [/COLOR][/B][/quote] Obie mamy kieszonkowce :evil_lol: chociaż Zuzka to już w ogóle wymiata :cool3: :diabloti: A to modły do panci oczywiście ;) :evil_lol: składała mi pokłony :eviltong: Dobranoc Basieńko i Zuzanko :loveu: [quote name='furciaczek']jestem:loveu:[/quote] cześć :loveu: Quote
furciaczek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ejjj ja tez mam pieski kieszonkowe:evil_lol::diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='furciaczek']Ejjj ja tez mam pieski kieszonkowe:evil_lol::diabloti:[/quote] no oczywiście że tak :loveu: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa']no oczywiście że tak :loveu: :evil_lol:[/quote] Myslalam ze o mnie zapomnialas:eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='furciaczek']Myslalam ze o mnie zapomnialas:eviltong:[/quote] no coś Ty... NIGDY :loveu: Quote
furciaczek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa']no coś Ty... NIGDY :loveu:[/quote] no ja mysle:loveu::evil_lol: ja?? mysle??:roll: :lol::lol::lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='furciaczek'] ja?? mysle??:roll: :lol::lol::lol:[/quote] cos ci sie kochana pomylilo:diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='furciaczek']no ja mysle:loveu::evil_lol: ja?? mysle??:roll: :lol::lol::lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przefarbowałaś sie i udajesz że blondynką nie jesteś :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przefarbowałaś sie i udajesz że blondynką nie jesteś :evil_lol:[/quote] hehe dokladnie:diabloti: i jak mi idzie:cool3::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='furciaczek']hehe dokladnie:diabloti: i jak mi idzie:cool3::evil_lol:[/quote] no tak nie bardzo.. :cool3: blond zawsze wychodzi na wierzch :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tego nie da sie ukryć :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Branoc gaduły :bye: To pewnie przez Was ciągle mi dogo bussy'uje :mad: :x Doniosę gdzie trzeba, bójcie się :evil_lol: Co do myslenia to i mi czasem sie zdarza :oops: Ale to naprawde sporadycznie :oops: Ale ja jestem brunetką :hmmmm: Branoc :calus: Quote
furciaczek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa']no tak nie bardzo.. :cool3: blond zawsze wychodzi na wierzch :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tego nie da sie ukryć :diabloti:[/quote] :placz::placz::placz: widzisz co mi zrobilas...:diabloti: bede plakac przez ciebie... :placz::placz::placz: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Branoc gaduły :bye: To pewnie przez Was ciągle mi dogo bussy'uje :mad: :x Doniosę gdzie trzeba, bójcie się :evil_lol: Co do myslenia to i mi czasem sie zdarza :oops: Ale to naprawde sporadycznie :oops: Ale ja jestem brunetką :hmmmm: Branoc :calus:[/quote] Donosicielka :mad: ja wcale dużo nie gadam :razz: to nie ja :diabloti: Ja jestem szatynką.. i też zdarza mi sie myśleć :evil_lol: ale nie często :diabloti: Dobranocka :loveu: [quote name='furciaczek']:placz::placz::placz: widzisz co mi zrobilas...:diabloti: bede plakac przez ciebie... :placz::placz::placz:[/quote] no nie rycz już :loveu: przecież to takie wygodne.. nie myśleć :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='furciaczek']hehe nawet bardzo wygodne:evil_lol:[/quote] no to ciesz sie.. Ty przynajmniej możesz spokojnie sobie na to pozwolić :evil_lol: a ja szatynka jestem- to nie wypada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] To pewnie przez Was ciągle mi dogo bussy'uje :mad: :x Doniosę gdzie trzeba, bójcie się :evil_lol: [/quote] dawaj banna!!!!!!!!!!!!!! [quote name='furciaczek']hehe nawet bardzo wygodne:evil_lol:[/quote] to jest inteligentne wyjscie z wielu sytuacji...nie myslec...:cool1: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='Niki-lidka']dawaj banna!!!!!!!!!!!!!![/quote] a Ty strasznie chętna na bana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa']a Ty strasznie chętna na bana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ja srednio chetna, ale tutaj jest tyle ludzi hcetnych dawac na lewo i prawo....ze az sie dziwie, ze jeszcze nie dostalam:diabloti: Quote
Recommended Posts