Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']a to dlaczego? wagary? :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]czyli tak jakby można powiedzieć,
nie lubię tego słowa:eviltong:[/B][/COLOR][/QUOTE]
Można powiedzieć że skręciłeś w lewo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol:
Ale to raczej jest wtedy gdy idziesz a nie dojdziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:drinking:

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']

Cześć :) a gdzie słyszałaś? :cool3: przecież ja już mówiłam, jak u nas przy torach szczeniaka znalazłaś :razz:
Chcesz do nas przyjechać? :cool3: bo mi do was nie po drodze ;)[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]fakt faktrm mi też nie podrodze ale po drodze mi będzie jak bede z Białegostoku wracała:diabloti: to co w październiku sie zaspotkamy??:evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Helga_psiaki']witamy się
nie darujemy Ci tej fotki, ot co
musisz ją wstawić bo będę Ci marudzić :loveu:[/quote]

hej ;) nie wstawie :diabloti:

[quote name='anetta']Można powiedzieć że skręciłeś w lewo
Ale to raczej jest wtedy gdy idziesz a nie dojdziesz :evil_lol:

:drinking:[/quote]

A on nawet nie próbował pójść :evil_lol:

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]fakt faktrm mi też nie podrodze ale po drodze mi będzie jak bede z Białegostoku wracała:diabloti: to co w październiku sie zaspotkamy??:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]

to kiedy będziesz z tego b-stoku wracała? mów kiedy to ja chętna na spotkanie :cool3: czemu nie ;) :diabloti:

[quote name='BlackSheWolf']hejka :D
wpadlam sie przywitac :D [/quote]

witamy witamy :multi:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']A tu jak zwykle nagadane:mad:

Bryyy Blondyny :buzi:[/quote]

wcale nie tak dużo nagadane :cool3: doberek :multi:

[quote name='ß@$!@']Hej Kochana :loveu:[/quote]

hej :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:i jak nowa fryzurka ...zobaczyć chcialam ..
heyka :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Hej :multi: żadna tam nowa :cool3: tak jak wcześniej wyglądam :razz:

[quote name='furciaczek']dziendoberek:)

A co tu takie pustki:crazyeye:
aga fryzjerka niechcacy Ci tetnice podciela czy co ze sie nie odzywasz:diabloti:[/quote]

doberek kochana :loveu:
fryzjerka ok, tylko koleżanka mnie wyciągnęła na spacer który skończył sie w barze :cool3:

Posted

[quote name='Niki-lidka']witajcie!!!!! nowe foty? gdzie?[/quote]

nie dam rady teraz :cool3: jutro wstawie :razz:

[quote name='furciaczek']O wlasnie skoro o barch mowa...

Oddawaj moje 3l wodki i fajki :mad:[/quote]

jaaaaaaa???????? :cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']Wypilas cale 3 litry i dlatego nie wiesz:diabloti:[/quote]

może i tak... nie pamietam ile wypiłam :cool3:

[quote name='Niki-lidka']to sie nazywa poalkoholowy zanik pamieci...kac gigant:diabloti:[/quote]

no chyba... jutro wam powiem coś mądrzejszego :eviltong: dziś na to nie liczcie :evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']to sie nazywa poalkoholowy zanik pamieci...kac gigant:diabloti:[/quote]

hehe dokladnie:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']może i tak... nie pamietam ile wypiłam :cool3:

no chyba... jutro wam powiem coś mądrzejszego :eviltong: dziś na to nie liczcie :evil_lol:[/quote]

malo mnie interesujo co pamietasz... ja chce swoja wodke i fajki.. oddawj natychmiast:mad:

Posted

[quote name='furciaczek']malo mnie interesujo co pamietasz... ja chce swoja wodke i fajki.. oddawj natychmiast:mad:[/quote]

ale ja przecież od Ciebie nic nie brałam :cool3: tego mi nie wmówisz :mad: aż tak źle chyba ze mną nie jest :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']ale ja przecież od Ciebie nic nie brałam :cool3: tego mi nie wmówisz :mad: aż tak źle chyba ze mną nie jest :evil_lol:[/quote]
z Toba jest baaaardzo zle,tylko ty jestes jeszcze za malo swiadoma zeby zdawac sobie z tego sprawe:evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']ale ja przecież od Ciebie nic nie brałam :cool3: tego mi nie wmówisz :mad: aż tak źle chyba ze mną nie jest :evil_lol:[/quote]

Jak to nie... ma swiadkow:diabloti:

[quote name='Niki-lidka']z Toba jest baaaardzo zle,tylko ty jestes jeszcze za malo swiadoma zeby zdawac sobie z tego sprawe:evil_lol:[/quote]

hehe uwazaj bo ja zdolujesz a tego nie chcemy:loveu::lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']z Toba jest baaaardzo zle,tylko ty jestes jeszcze za malo swiadoma zeby zdawac sobie z tego sprawe:evil_lol:[/quote]

może i bardzo źle ale mi z tym dobrze :eviltong: ale sensowne zdanie :evil_lol: może ja lepiej pójde spać? :razz:

[quote name='furciaczek']Jak to nie... ma swiadkow:diabloti:

hehe uwazaj bo ja zdolujesz a tego nie chcemy:loveu::lol:[/quote]

przestać :mad: jak do mnie przyjedziesz, to Ci oddam choćby i 5 litrów wódki i karton fajek :diabloti: pasi? :diabloti:

Niieeeee, nie zdołujecie mnie :evil_lol: za dobry mam humor :diabloti: ale lepiej nie próbujcie, bo nigdy nie wiadomo :eviltong: