anetta Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='agaciaaa']a to dlaczego? wagary? :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]czyli tak jakby można powiedzieć, nie lubię tego słowa:eviltong:[/B][/COLOR][/QUOTE] Można powiedzieć że skręciłeś w lewo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol: Ale to raczej jest wtedy gdy idziesz a nie dojdziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drinking: Quote
emdziolek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='agaciaaa'] Cześć :) a gdzie słyszałaś? :cool3: przecież ja już mówiłam, jak u nas przy torach szczeniaka znalazłaś :razz: Chcesz do nas przyjechać? :cool3: bo mi do was nie po drodze ;)[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]fakt faktrm mi też nie podrodze ale po drodze mi będzie jak bede z Białegostoku wracała:diabloti: to co w październiku sie zaspotkamy??:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
BlackSheWolf Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 hejka :D wpadlam sie przywitac :D :D Quote
olifka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A tu jak zwykle nagadane:mad: Bryyy Blondyny :buzi: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:i jak nowa fryzurka ...zobaczyć chcialam .. heyka :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 dziendoberek:) A co tu takie pustki:crazyeye: aga fryzjerka niechcacy Ci tetnice podciela czy co ze sie nie odzywasz:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='Helga_psiaki']witamy się nie darujemy Ci tej fotki, ot co musisz ją wstawić bo będę Ci marudzić :loveu:[/quote] hej ;) nie wstawie :diabloti: [quote name='anetta']Można powiedzieć że skręciłeś w lewo Ale to raczej jest wtedy gdy idziesz a nie dojdziesz :evil_lol: :drinking:[/quote] A on nawet nie próbował pójść :evil_lol: [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]fakt faktrm mi też nie podrodze ale po drodze mi będzie jak bede z Białegostoku wracała:diabloti: to co w październiku sie zaspotkamy??:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] to kiedy będziesz z tego b-stoku wracała? mów kiedy to ja chętna na spotkanie :cool3: czemu nie ;) :diabloti: [quote name='BlackSheWolf']hejka :D wpadlam sie przywitac :D [/quote] witamy witamy :multi: [quote name='Sznaucerka-Balbina']A tu jak zwykle nagadane:mad: Bryyy Blondyny :buzi:[/quote] wcale nie tak dużo nagadane :cool3: doberek :multi: [quote name='ß@$!@']Hej Kochana :loveu:[/quote] hej :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:i jak nowa fryzurka ...zobaczyć chcialam .. heyka :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Hej :multi: żadna tam nowa :cool3: tak jak wcześniej wyglądam :razz: [quote name='furciaczek']dziendoberek:) A co tu takie pustki:crazyeye: aga fryzjerka niechcacy Ci tetnice podciela czy co ze sie nie odzywasz:diabloti:[/quote] doberek kochana :loveu: fryzjerka ok, tylko koleżanka mnie wyciągnęła na spacer który skończył sie w barze :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 witajcie!!!!! nowe foty? gdzie? Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 O wlasnie skoro o barch mowa... Oddawaj moje 3l wodki i fajki :mad: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='Niki-lidka']witajcie!!!!! nowe foty? gdzie?[/quote] nie dam rady teraz :cool3: jutro wstawie :razz: [quote name='furciaczek']O wlasnie skoro o barch mowa... Oddawaj moje 3l wodki i fajki :mad:[/quote] jaaaaaaa???????? :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='furciaczek']Tak TY:mad:[/quote] ale ja nie wiem o so chosi ??? :cool3: Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='agaciaaa']ale ja nie wiem o so chosi ??? :cool3:[/quote] Wypilas cale 3 litry i dlatego nie wiesz:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='furciaczek']Wypilas cale 3 litry i dlatego nie wiesz:diabloti:[/quote] to sie nazywa poalkoholowy zanik pamieci...kac gigant:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='furciaczek']Wypilas cale 3 litry i dlatego nie wiesz:diabloti:[/quote] może i tak... nie pamietam ile wypiłam :cool3: [quote name='Niki-lidka']to sie nazywa poalkoholowy zanik pamieci...kac gigant:diabloti:[/quote] no chyba... jutro wam powiem coś mądrzejszego :eviltong: dziś na to nie liczcie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Niki-lidka']to sie nazywa poalkoholowy zanik pamieci...kac gigant:diabloti:[/quote] hehe dokladnie:evil_lol: [quote name='agaciaaa']może i tak... nie pamietam ile wypiłam :cool3: no chyba... jutro wam powiem coś mądrzejszego :eviltong: dziś na to nie liczcie :evil_lol:[/quote] malo mnie interesujo co pamietasz... ja chce swoja wodke i fajki.. oddawj natychmiast:mad: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='furciaczek']malo mnie interesujo co pamietasz... ja chce swoja wodke i fajki.. oddawj natychmiast:mad:[/quote] ale ja przecież od Ciebie nic nie brałam :cool3: tego mi nie wmówisz :mad: aż tak źle chyba ze mną nie jest :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='agaciaaa']ale ja przecież od Ciebie nic nie brałam :cool3: tego mi nie wmówisz :mad: aż tak źle chyba ze mną nie jest :evil_lol:[/quote] z Toba jest baaaardzo zle,tylko ty jestes jeszcze za malo swiadoma zeby zdawac sobie z tego sprawe:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='agaciaaa']ale ja przecież od Ciebie nic nie brałam :cool3: tego mi nie wmówisz :mad: aż tak źle chyba ze mną nie jest :evil_lol:[/quote] Jak to nie... ma swiadkow:diabloti: [quote name='Niki-lidka']z Toba jest baaaardzo zle,tylko ty jestes jeszcze za malo swiadoma zeby zdawac sobie z tego sprawe:evil_lol:[/quote] hehe uwazaj bo ja zdolujesz a tego nie chcemy:loveu::lol: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='Niki-lidka']z Toba jest baaaardzo zle,tylko ty jestes jeszcze za malo swiadoma zeby zdawac sobie z tego sprawe:evil_lol:[/quote] może i bardzo źle ale mi z tym dobrze :eviltong: ale sensowne zdanie :evil_lol: może ja lepiej pójde spać? :razz: [quote name='furciaczek']Jak to nie... ma swiadkow:diabloti: hehe uwazaj bo ja zdolujesz a tego nie chcemy:loveu::lol:[/quote] przestać :mad: jak do mnie przyjedziesz, to Ci oddam choćby i 5 litrów wódki i karton fajek :diabloti: pasi? :diabloti: Niieeeee, nie zdołujecie mnie :evil_lol: za dobry mam humor :diabloti: ale lepiej nie próbujcie, bo nigdy nie wiadomo :eviltong: Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 to ja chce 3 l wodki i 2kartony fajek:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='furciaczek']to ja chce 3 l wodki i 2kartony fajek:cool3:[/quote] nie ma sprawy, to kiedy przyjeżdżasz? :loveu: Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='agaciaaa']nie ma sprawy, to kiedy przyjeżdżasz? :loveu:[/quote] jak przyjade to bede:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='furciaczek']jak przyjade to bede:loveu:[/quote] to daj znać, żebym zdążyła kupiś co trzeba :evil_lol: czekam :loveu: Quote
Recommended Posts