Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niki-lidka']pragne zauwazyc ze ja go nie podeptalam (ja mialam tylko taki zamiar:diabloti:) bo on zszedl mi z drogi...:eviltong:[/quote]

wystarczy, że miałaś zamiar.. to już znaczy że jesteś ZŁAAA :evil_lol:

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Niki-lidka']hihi...i to chcialam uslyszec...bo ja zla kobieta jestem:diabloti:
Fur siostrzyczko jestem taka jak Ty:loveu:[/quote]

i jeszcze sie z tego cieszysz :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']hej:loveu:

Ma sie z czego cieszyc:loveu: nie kazdy moze byc tak wspaniale zly:diabloti:[/quote]

[quote name='Niki-lidka']perfekcyjnie Fur perfekcyjnie:loveu:[/quote]

dogomaniaczki :shake:

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]świetne zdjęcia Sarci i widoków ;)[/B][/COLOR][/quote]

dzięki :loveu:

Posted

jestem przeziebiona a i owszem...ale psychicznie chora bylam od urodzenia, do tego doszedl mi pies z ADHD i calkiem mnie pokrecilo...Ty Furr tez jestes chora bo Ty masz dwa psy z ADHD i do tego kota-szczote...nie wiem jak tam twoj TZ sie ma:)

Posted

[quote name='Niki-lidka']jestem przeziebiona a i owszem...ale psychicznie chora bylam od urodzenia, do tego doszedl mi pies z ADHD i calkiem mnie pokrecilo...Ty Furr tez jestes chora bo Ty masz dwa psy z ADHD i do tego kota-szczote...nie wiem jak tam twoj TZ sie ma:)[/quote]

ale jakoś sie trzymasz :evil_lol:

[quote name='furciaczek']dzieki za wyjasniene:evil_lol:

a TZ hmmm ciezko powiedziec:diabloti: w kazdym badz razie poszedl na kurs strzyzenia psow i tylko o tym ciagle gada:shake:[/quote]

o będziecie mieli osobistego fryzjera :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']dzieki za wyjasniene:evil_lol:

a TZ hmmm ciezko powiedziec:diabloti: w kazdym badz razie poszedl na kurs strzyzenia psow i tylko o tym ciagle gada:shake:[/quote]
zazdroszcze, ze trafilas na takiego samego psiego psychola...ja jestem otoczona przez antypsie jednostki:shake:

Posted

[quote name='furciaczek']i tego wlasnie sie boje:evil_lol:[/quote]

Ciebie też będzie strzygł :evil_lol: :diabloti:

[quote name='Niki-lidka']zazdroszcze, ze trafilas na takiego samego psiego psychola...ja jestem otoczona przez antypsie jednostki:shake:[/quote]

ja też zazdroszcze.. :roll:

Posted

[quote name='Niki-lidka']zazdroszcze, ze trafilas na takiego samego psiego psychola...ja jestem otoczona przez antypsie jednostki:shake:[/quote]

Polecialam na jego psy... dopiero pozniej na niego:evil_lol: