agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']pragne zauwazyc ze ja go nie podeptalam (ja mialam tylko taki zamiar:diabloti:) bo on zszedl mi z drogi...:eviltong:[/quote] wystarczy, że miałaś zamiar.. to już znaczy że jesteś ZŁAAA :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa']wystarczy, że miałaś zamiar.. to już znaczy że jesteś ZŁAAA :evil_lol:[/quote] hihi...i to chcialam uslyszec...bo ja zla kobieta jestem:diabloti: Fur siostrzyczko jestem taka jak Ty:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']hihi...i to chcialam uslyszec...bo ja zla kobieta jestem:diabloti: Fur siostrzyczko jestem taka jak Ty:loveu:[/quote] i jeszcze sie z tego cieszysz :shake: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 hej:loveu: Ma sie z czego cieszyc:loveu: nie kazdy moze byc tak wspaniale zly:diabloti: Quote
Matusz Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [COLOR=Navy][B]świetne zdjęcia Sarci i widoków ;)[/B][/COLOR] Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='furciaczek']hej:loveu: Ma sie z czego cieszyc:loveu: nie kazdy moze byc tak wspaniale zly:diabloti:[/quote] perfekcyjnie Fur perfekcyjnie:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='furciaczek']hej:loveu: Ma sie z czego cieszyc:loveu: nie kazdy moze byc tak wspaniale zly:diabloti:[/quote] [quote name='Niki-lidka']perfekcyjnie Fur perfekcyjnie:loveu:[/quote] dogomaniaczki :shake: [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]świetne zdjęcia Sarci i widoków ;)[/B][/COLOR][/quote] dzięki :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa']dogomaniaczki :shake:[/quote] kochaniutka...a kto zabil psa?:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']kochaniutka...a kto zabil psa?:eviltong:[/quote] jaaaaa? nie :shake: sprawdzałam, oddycha :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa']jaaaaa? nie :shake: sprawdzałam, oddycha :diabloti:[/quote] Ty probowalas zabic, ale ci sie nie udalo Ja probowalam podeptac, ale tez mi sie nie udalo... ktora jest gorsza?:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']Ty probowalas zabic, ale ci sie nie udalo Ja probowalam podeptac, ale tez mi sie nie udalo... ktora jest gorsza?:eviltong:[/quote] TY :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ja?? a to niby dlaczego:cool3::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='furciaczek']ja?? a to niby dlaczego:cool3::evil_lol:[/quote] przecież wiesz :eviltong: wszyscy wiedzą :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ja sie przyznaje....jestem chora....... Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa']przecież wiesz :eviltong: wszyscy wiedzą :evil_lol:[/quote] ja nie wiem:shake: [quote name='Niki-lidka']ja sie przyznaje....jestem chora.......[/quote] moze ty wiesz:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja sie przyznaje....jestem chora.......[/quote] przeziębiona? :evil_lol: [quote name='furciaczek']ja nie wiem:shake:[/quote] już wiesz :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jestem przeziebiona a i owszem...ale psychicznie chora bylam od urodzenia, do tego doszedl mi pies z ADHD i calkiem mnie pokrecilo...Ty Furr tez jestes chora bo Ty masz dwa psy z ADHD i do tego kota-szczote...nie wiem jak tam twoj TZ sie ma:) Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dzieki za wyjasniene:evil_lol: a TZ hmmm ciezko powiedziec:diabloti: w kazdym badz razie poszedl na kurs strzyzenia psow i tylko o tym ciagle gada:shake: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']jestem przeziebiona a i owszem...ale psychicznie chora bylam od urodzenia, do tego doszedl mi pies z ADHD i calkiem mnie pokrecilo...Ty Furr tez jestes chora bo Ty masz dwa psy z ADHD i do tego kota-szczote...nie wiem jak tam twoj TZ sie ma:)[/quote] ale jakoś sie trzymasz :evil_lol: [quote name='furciaczek']dzieki za wyjasniene:evil_lol: a TZ hmmm ciezko powiedziec:diabloti: w kazdym badz razie poszedl na kurs strzyzenia psow i tylko o tym ciagle gada:shake:[/quote] o będziecie mieli osobistego fryzjera :loveu: Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa'] o będziecie mieli osobistego fryzjera :loveu:[/quote] i tego wlasnie sie boje:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='furciaczek']dzieki za wyjasniene:evil_lol: a TZ hmmm ciezko powiedziec:diabloti: w kazdym badz razie poszedl na kurs strzyzenia psow i tylko o tym ciagle gada:shake:[/quote] zazdroszcze, ze trafilas na takiego samego psiego psychola...ja jestem otoczona przez antypsie jednostki:shake: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='furciaczek']i tego wlasnie sie boje:evil_lol:[/quote] Ciebie też będzie strzygł :evil_lol: :diabloti: [quote name='Niki-lidka']zazdroszcze, ze trafilas na takiego samego psiego psychola...ja jestem otoczona przez antypsie jednostki:shake:[/quote] ja też zazdroszcze.. :roll: Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']zazdroszcze, ze trafilas na takiego samego psiego psychola...ja jestem otoczona przez antypsie jednostki:shake:[/quote] Polecialam na jego psy... dopiero pozniej na niego:evil_lol: Quote
Recommended Posts