Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yewcia1']rotek pewnie zda wieści z dziś- justyna mi doniosła, ze rotek walczy w Uciechowie:lol:[/quote]
a nie wiem o co chodzi:oops:

dzisiaj był dzien na luziku....
tyle gości ...a co za tym idzie tyyyyyyyyyyyyyyle spacerów z psami.....

raczej spokojnie sie odbyło...
fakt troche zamieszania było bo dostaliśmy mnostwo darów.....

Posted

[quote name='justynavege']a Reksiuniu z kim był na pozniejszym spacerku?[/quote]

Melduję posłusznie, że jeszcze przed wyjazdem powyprowadzałam wszystkie psiaki na wieczorne sikanko! Tzn. ok. godz.19.30

Posted

Reksio nie jest podobny do mojej Azuli ( psiak z avantarka). TEn jest ciemny a moja była szara. i ten ma takie dziwne pół-stojące uszy, a moja miała stojące i ostro zakonczone - jak u owczarka niemieckiego. Ale oba są równie urocze :*

Posted

[quote name='justynavege']
jest to psiak ktory ma wielkie serce do kochania i potrafi to okazać kazdemu kto choć chwilkę mu poświęci[/quote]
I to jest najważniejsze!!

Posted

reksiulka stram sie zabierać na spacery jak najczęściej....żeby facet nie musiał ak przepełniac pęcherza....

ale najczęsciej sa to krótki spacery...taki szybki siur:lol:

Posted

[quote name='rotek_']reksiulka stram sie zabierać na spacery jak najczęściej....żeby facet nie musiał ak przepełniac pęcherza....

ale najczęsciej sa to krótki spacery...taki szybki siur:lol:[/quote]

Ja też staram się jeszcze późno z nim wychodzić /a przy okazji wszystkie na tym korzystają!/