yewcia1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Reksio czas chyba uczciwie szukać domu - tylko jeszcze oczka trzeba wyleczyć Quote
uxmal Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 JUsty a dzwonił ktoś do Ciebie z Moj pies? Quote
justynavege Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 nikt nie dzwonil :placz: [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/2271/dsc02174qq4.jpg[/IMG] [B]Podaruj mi dom[/B] [B]tak bardzo pragne bliskosci człowieka :-([/B] Quote
yewcia1 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Reksio bardzo potrzebuje domu. Ux z mojego psa tez nie szybko sie odezwali poprzednim razem- Pani chciała wystawic Sarcię z Uciechowa a Sarcia grzała już dopkę w nowym domu. Quote
uxmal Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 a jak by walnęło się ogłoszenie w dziale nieruchomości? Głupi ten pomysł? Co myślicie? Nie wiem jeszcze czy to przeszłoby. Quote
justynavege Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 ux kazda droga ktora prowadzi do celu jest dobra :) ale z Reksia jeszzce nie jest nieruchomośc ;) całkiem sprawnie się porusza :evil_lol: Quote
justynavege Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Reksiowski juz jutro spacerek wspolny :lol: Quote
justynavege Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 taaaaa na spacerek sie spoznilam bo mialam wiele spraw na glowie tego ranka :oops: Solito jak bedziesz w dzierzoniowie przejazdem moglabyś wstapić do weta po Optimune? dosc dawno było zamawiane wiec powinno juz być dziś dokupilam Reksiowi Lacrimal Quote
Ewusek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 jutro pojade po cyclsporyne i ja Wam wysle, nie zamawiajcie tych drogich kropli... Czy dr Garncarz sie odzywal ? Quote
justynavege Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Ewusek krople juz zamowilismy tylko odebrac trzeba a lek od Ciebie przyda sie bo to długotrwale leczenie...... Quote
solito Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='justynavege'] Solito jak bedziesz w dzierzoniowie przejazdem moglabyś wstapić do weta po Optimune? dosc dawno było zamawiane wiec powinno juz być dziś dokupilam Reksiowi Lacrimal[/quote] Właśnie to sobie zaplanowałam na jutro...:razz: Wet zamawiał to dopiero w czwartek albo piątek, ale jutro powinny być... To Lacrimal też trzeba mu podawać z Optimune...?:roll: Quote
justynavege Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 tak do tego jeszcze Dicortinef vet Quote
solito Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='justynavege']tak do tego jeszcze Dicortinef vet[/quote] Dicortinef ma być tylko do czasu jak nie kupimy Optimune! Quote
justynavege Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 przypomnę co napisal pan Garncarz "faktycznie wygląda na to, że w prawym oku ten psiak ma zespół suchego oka i zapalenie barwnikowe rogówki. Jedyne leczenie to długie podawanie cyclosporyny czyli np. maści Optimmune, w osłonie leków przeciwzapalnych (dicortineff) i dużej ilości sztucznych łez (Tears Naturale). " Quote
solito Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='justynavege']przypomnę co napisal pan Garncarz "faktycznie wygląda na to, że w prawym oku ten psiak ma zespół suchego oka i zapalenie barwnikowe rogówki. Jedyne leczenie to długie podawanie cyclosporyny czyli np. maści Optimmune, w osłonie leków przeciwzapalnych (dicortineff) i dużej ilości sztucznych łez (Tears Naturale). "[/quote] No chyba że tak... Bo Dicortineff zalecił mój wet, żeby złagodzić obecne objawy, zanim zdobędziemy Cyclosporynę lub Optimune... Quote
justynavege Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Dziś solito przywiozła Optimune rety tubeczka taka mała ze az się bałam sama dawać mu to do oka zeby gdzies na sierść nie pocieklo kurcze tej maści na krotko starczy a taka droga :placz: Quote
yewcia1 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Reksiowski potrzebuje wsparcia na leki - moze alegro cegiełkowe pod patronatem AFN-u? Quote
Molkas Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dziewczyny a czy nie ma innych ciut tańszych zamienników leków??? Pytałyście o to weta? Quote
justynavege Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 do weta jezdzi ciocia Solito :) Gosia jak bedziesz u weta spytasz sie o zamienik? dzis Optimmune dzień drugi Quote
uxmal Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 JUsty a dr Garncarz nie odpisał na drugiego maila? Quote
Ewusek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 zmogła mnie choroba i dopiero dzisiaj odebrałam cyclosporyne od weta. Jutro pojedzie poleconym do cioteczki Solito :-) to jest 10 ml !!! zapomnialam dodac, ze powinna byc trzymana w temperaturze pokojowej !!! Quote
justynavege Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 ux poczta mi się sp.... co odkryłam dopiero dowiadujac sie ze ode mnie maile nie dochodzą nie wiem od jakiego czasu tak sie dzieje :-o a ja jak wysle mam w komunikat " wiadomość zostala wysłana ":mad: Quote
justynavege Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Ewusek']zmogła mnie choroba i dopiero dzisiaj odebrałam cyclosporyne od weta. Jutro pojedzie poleconym do cioteczki Solito :-) to jest 10 ml !!! zapomnialam dodac, ze powinna byc trzymana w temperaturze pokojowej !!![/quote] Ewusek :loveu: a jak się ją podaje?? Quote
Recommended Posts