Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bea100 napisał(a):
Jestem tu z bazarku cegiełkowego, zapisuję biedaka i postaram się wesprzeć Cezara w grosz ale za parę dni dopiero

Dzięki Bea, każda forma pomocy jest ratunkiem dla Cezara:B-fly:

Posted

Malgoska napisał(a):
Jezu jaki biedny
Jak można wyrzucić psa
Właściciele niech drżą o swoją starość

A wiesz, że jak widzę coś takiego, to cały czas to mi się kołacze w głowie! Takie straszliwe zło nie może być przecież bezkarne...

Posted

Dla Cezarka wpłynęło wsparcie od TERESAA118 - 25zl, bardzo dziękujemy :Rose:

Oraz kolejne bardzo ważne zlotoweczki z bazarku cegiełkowego:
mdk8 - 15zl
mar.gajko - 15zl
Agnieszka103 - 6zl
ajw - 6zl
Mela Jakimiuk - 30zl

Czekamy jeszcze na 3 wpłaty, póki co, wraz ze wsparciem od Teresy Dziadek ma na koncie 97zl. Jesteście WIELCY!!! :loveu:

A to wieści od opiekunki

Cezar czuje się już lepiej, kończy antybiotyki, ropień jest co drugi dzień czyszczony bo był paskudny i bolący. A co do ogonka to jeszcze decyzja nie zapała, ale najprawdopodobniej nie będzie amputacji, dopiero za ok 2 tyg. podejmie lekarz decyzje. Jeszcze uszy są leczone, a nie można wszystkiego na raz leczyć, więc pomału Cezar jest ogarniany ;)

Posted

Isiak napisał(a):
Zaglądam do Cezara... dziś na moim blogu też kropki, tyle, że haftowane.

Fajne! :) Dzięki za wzmiankę o nas :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Poprosilam o nowe info o Cezarku. Kasia pisala ze psiak jest juz raczej na dozywotnim DT, nie ma sensu szukac mu domku, jest za stary na to by przerzucac go z domu do domu...

Mam fakturke za leczenie, na pozostale czekam

Paulinko jak bedziesz miec chwile to zaktualizuj pierwszy post i rozliczenie.

Posted (edited)

Cezarek zostanie w tym DT do konca. Guz na pupie to nowotwor :( Jest opcja operacji, jednak weci spieraja sie o to czy psiak da rade wybudzic sie z narkozy.
Zatem domu nie szukamy, bardzo potrzebne jest natomiast wsparcie finansowe, o ktore wstyd mi juz prosic :(
Ropien goi sie bardzo powoli, bez lekarstw jest tez bolesny, wiec BLAGAM O POMOC dla niego :(

Z dobrych wiadomosci - ogonek Cezarka nie wymaga amputacji, wrocilo krazenie i obrasta juz sierscia :multi:

Zobaczcie jaki jest cudny..... usmiechniete pysio, w koncu :loveu:

I czyscioszek :loveu:

I fakturka. Nie za wysoka ta kwota, bo weci przyjmuja Cezarka za darmo i licza tylko za lekarstwa :loveu:

Edited by :: FiGa ::