kinga_kinga7 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Lucuś widzi świat tylko oczami swojej wyobraźni,jest psiakiem niewidomym,ale pomimo swojej ułomności jest bardzo wesolutkim i pełnym chęci do życia psiakiem, uwielbia bliskość,czułość i dotyk człowieka,Lucuś ma ok 3 lat,został skonsultowany,ale niestety Lucek już nigdy nie zobaczy jak wygląda człowiek,który go pokocha - bo on nadal mocno w to wierzy,każdego dnia wyczekuje momentu kiedy ktoś go zabierze i już nigdy nie skrzywdzi! Chce wyjść za bramę schroniska i już nigdy tam nie wrócić,pożegnać na zawsze swoich schroniskowych kolegów i powiedzieć swoim psim językiem " Mnie się udało,teraz będę się modlił za Was " Pomóż Lucusiowi,pokochaj go i podaruj mu dom Edited May 19, 2014 by kinga_kinga7 Quote
kinga_kinga7 Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Sabina02 napisał(a):Jestem u piesia :) Witaj u Lucusia :loveu: Quote
Mattilu Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Dziekuje za zaproszenie, niestety w tej chwili nic nie moge dla Lucusia zrobic z wyjatkiem kibicowania mu na watku. Quote
kinga_kinga7 Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Mattilu napisał(a):Dziekuje za zaproszenie, niestety w tej chwili nic nie moge dla Lucusia zrobic z wyjatkiem kibicowania mu na watku. o to również bardzo prosimy :fadein: Quote
kinga_kinga7 Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 Mattilu napisał(a):Lucus biedaku, co u Ciebie tak pusto?:shake: nie rozreklamowałam Lucusiowego wątku i stąd pewnie puściutko u psiaka :( Quote
Recommended Posts