Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donata napisał(a):
Do Łowicza w ten weekend przyjedzie rodzina z Krakowa po odbiór suczki Rity ale chyba 2 psiaki w jednym samochodzie to za dużo tym bardziej, że się nie znają, ponadto nie mogę komuś tego narzucić .

a może by zapytać? nie trzeba narzucać bo może ludzie się chętnie sami zgodzą? może mają kombi i jeden psiak na siedzeniu a drugi w bagażniku?

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wszystkich informuję.:lol:

Zgłosiła się do nas pani z Głowna,która od kwietnia bieżącego roku,poszukuje swojego sznaucera średniego Bono.Pani rozpoznała na sznaucerach w potrzebie (tak,tak malawaszko:lol: ) w naszym Fido swojego psa.W kilka godzin po telefonie zjawiła się w schronisku i...Fido okazał się jej psiakiem Bono.Bono ma 4 lata,mieszka w Głownie w domu z ogrodem.Ma przyjaciół,jamnika i spaniela.Nidgy nie uciekał.Pani poszukiwała go intensywnie od momentu ucieczki z domu.Ma psiak na swoim profilu na FB.Tu pozwolę sobie przekopiować z tego profilu ogłoszenie:
"(usunęłam nr tel.)
[FONT=Helvetica]UWAGA, Dn. 10.04.14r., na ul. Kolejowej w Głownie zaginął czarny, średniej wielkości Sznaucer. Pies wabi się Bono i ma 4 lata. W Domu czekają na niego dzieci. Jeśli ktokolwiek zauważy psiaka, prosimy o pilny kontakt telefoniczny: 509 *** *** lub 535 *** ***
[/FONT]

[FONT=Helvetica]

[/FONT]

Posted

O, jak cudnie :cunao::laola::cunao:, kumple ze schroniska musieli mu bardzo zazdrościć, że ze swoją Panią, na smyczy wychodzi do domu (stali na 2 łapeczkach i patrzyli...)

Posted

michalburek napisał(a):
:))) super. W domu najlepiej. Polecamy się na przyszłość.

Dziękujemy za propozycję :lol: Miło nam, że jesteście nadal zainteresowani pomocą dla psów z naszego schroniska :lol: Oczywiście znalazłoby się kilka , którym potrzebny jest dom tymczasowy.

Posted

Miło nam również, że jedna z osób zaproponowała nam kwotę 300 zł na pokrycie transportu. Pieniądze te wykorzystamy na potrzeby innego psa z naszego schroniska, ponieważ zwykle brakuje pieniędzy na takie wydatki. Nr konta prześlę na PW.
Serdecznie dziękujemy :lol: :lol: :lol:

Posted

Pozwolę sobie jeszcze przekopiować z FB taki oto krótki tekst zamieszczony przez opiekunkę Bono, bo nie ukrywam, że jest nam bardzo miło :lol:

"Znalazłam mojego Bono po dwóch miesiącach, dzięki stronie "Sznaucery do adopcji" Dziękuję wspaniałym osobom ze Schroniska w Łowiczu, za opiekę, cierpliwość i serce jakie mu okazali Dziękuję również wszystkim, którzy udostępniali jego zdjęcie i mieli go na uwadze — cudownie."

Posted

Kilka dni temu otrzymałam z domu Fido(Bono) takie zdjęcia:

...mały Bono podobno był strasznym rozrabiaką.Nie wierzę...:cool3:,wygląda jak sama słodycz.:lol: