NightQueen Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 my mamy już derkę, sweterek, bluzę i kombinezon w drodze:evil_lol: Quote
mrowa23 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 potrzebuje pilnie kupic kombinezon ocieplany-nieprzemakalny dla brzuszastej BF-ki,najwiekszy rozmiar na allegro znaleziony okazał sie za mały :-( a zimno sie robi i pada non stop... czy ktos wie gdzie dostac cos w wiekszym rozmiarze ?? długoś 50cm,w klacie conajmniej 55cm Quote
cockermanka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='mrowa23']czy ktos wie gdzie dostac cos w wiekszym rozmiarze ??długoś 50cm,w klacie conajmniej 55cm[/quote] Mogę uszyć na miarę :cool3: Quote
joanika Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='mrowa23']potrzebuje pilnie kupic kombinezon ocieplany-nieprzemakalny dla brzuszastej BF-ki,najwiekszy rozmiar na allegro znaleziony okazał sie za mały :-( a zimno sie robi i pada non stop... czy ktos wie gdzie dostac cos w wiekszym rozmiarze ?? długoś 50cm,w klacie conajmniej 55cm[/quote] na allegro widziałam, są dosyć drogie, i nie wiadomo jak w sumie dopasować rozmiar na moją sunie (ok 45 cm długości) kosztują 50-80zł. Quote
NightQueen Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='cockermanka']Mogę uszyć na miarę :cool3:[/quote] masz może zdjęcia swoich ubranek ? ;) Quote
Chefrenek Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='mrowa23']potrzebuje pilnie kupic kombinezon ocieplany-nieprzemakalny dla brzuszastej BF-ki,najwiekszy rozmiar na allegro znaleziony okazał sie za mały :-( a zimno sie robi i pada non stop... czy ktos wie gdzie dostac cos w wiekszym rozmiarze ?? długoś 50cm,w klacie conajmniej 55cm[/quote] Może renia by uszyła? ALbo ma coś gotowego? Quote
gops Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Chefrenek']Może renia by uszyła? ALbo ma coś gotowego?[/quote] taks robi ubranka na wymiar chyba ze to ta sama osoba :roll: Quote
Chefrenek Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='gops']taks robi ubranka na wymiar chyba ze to ta sama osoba :roll:[/quote] Nie to nie ta osoba, poza tym taks chyba już nie szyje.:roll::roll::roll: No i liczy się czas bo sunia jest w ciąży.;) Quote
gops Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Chefrenek']Nie to nie ta osoba, poza tym taks chyba już nie szyje.:roll::roll::roll: No i liczy się czas bo sunia jest w ciąży.;)[/quote] szyje, ja wlasnie u niej kupilam kilka dni temu ;) zrobila w dwa dni i wyslala, po 4 dniach miala juz w domku ;) na bazarkach jest ;) Quote
mrowa23 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='joanika']na allegro widziałam, są dosyć drogie, i nie wiadomo jak w sumie dopasować rozmiar na moją sunie (ok 45 cm długości) kosztują 50-80zł.[/quote] z allegro mamy kombinezon ale okazał sie za mały(tani nie był 110zł i zle mieli zwymiarowane;/) [url=http://www.allegro.pl/item451246539_czarny_kombinezon_z_futerkiem_rozm_6.html]Czarny kombinezon z futerkiem rozm. 6 (451246539) - Aukcje internetowe Allegro[/url] taki mamy własnie i potrzebujemy tego typu ale wiekszy zeby i brzuch sie zmieścił ktoś sie podejmie uszycia czegoś takiego i ewentualnie koszt?? Quote
gops Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 no kurcze przeciez mowie napisz do taks link do bazarku : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/zimowe-psie-kubraczki-szyte-na-miare-122825/[/URL] troche ponad tydzien i pewnie zrobi ;) Quote
Pastylka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Czy niema ktos moze ubranka na zbyciu?MamciaPitbullowa marznie w kojcu:-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-czy-maciora-pitbullowa-ofiara-rozmnazacza-pilnie-dom-przed-zima-zach-pom-121971/[/url] Quote
renia13 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Pastylka , patrzac na takie biedactwo kalkulacja moja moze byc tylko jedna - oczywiscie ze ubranko sie dla niej znajdzie ,potrzebne mi sa jej wymiary:-( Quote
dog_master Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [B][COLOR=Green]Chciałabym przypomnieć, iż na Dogomanii oferty kupna-sprzedaży są zabronione. Szczegóły -> zapraszam do regulaminu. [/COLOR][/B] Quote
joanika Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Zamówiłam kubraczek u taks :cool3: Mam nadzieje że lana będzie dobrze się w nim czuła. Słuchajcie a może wkleicie jakieś fotki psiaków w ubrankach? :cool3: PS: Renia13-widzę że kilka postów zostało usuniętych, więc myślę że nie chodziło o Ciebie i Twój post. Quote
renia13 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='joanika'] PS: Renia13-widzę że kilka postów zostało usuniętych, więc myślę że nie chodziło o Ciebie i Twój post.[/quote]no , mam taka nadzieje ,widząc takie biedactwo trudno przejsc obojetnie kiedy ktos prosi o pomoc i zarabiać na takim nieszczesciu :-( chce pomoc , bo serce sie kraje i prosze o kontakt osoby zainteresowane i majace kontakt z tą sunia , trzeba pare rzeczy uzgodnić . Quote
MickeyM Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Temat na czasie, bo niebawem zima. :cool3: Zawsze obiecywałam sobie, że jeśli będę miała kiedykolwiek małego psa nie będę go w nic ubierała no i w związku z tym kupiłam wczoraj mojemu Maniusiowi bluzę. :D :D :loveu: Quote
dog_master Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [B][COLOR=Green]Ja tak co stronę będę przypominać, że [COLOR=Red]OFERTY KUPNA-SPRZEDAŻY NA DOGOMANII SA ZABRONIONE[/COLOR] ? Ostatni raz, [U]usunelam oferte[/U], potem pojda ostrzezenia. Zerknijcie do regulaminu, naprawdę przydatna rzecz - tam jest wszystko napisane, JAK i GDZIE mozna sie reklamowac. [/COLOR][/B] Quote
NightQueen Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 przyszła nam ostatnio kurtka przeciwdeszczowa, czekam jeszcze na derkę i kombinezon od pewniej dogomaniaczki :evil_lol::loveu: Quote
Tilia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 czy ma ktoś ubranko Trixie Nancy [URL]http://www.trixie.de/trE/thtml/detail_iframe.html?dispkat=&kattree=185-464&firstp=21&aid=55733&kattree=185-464&pkat=185[/URL] [IMG]http://www.trixie.de/images/trixie/I_30750_g.jpg[/IMG] jestem ciekawa jak sie sprawdza :) no i - czy one są gdzieś w polskich sklepach internetowych dostępne? Quote
MickeyM Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Przyszła wczoraj bluza, którą zamówiłam na allegro i nie bardzo jestem zadowolona. Bluza okazała się większa, niż miała być, a mój pies nie zgina w ogóle przednich łap, kiedy ma ją na sobie. :shake: Może to dlatego, że nigdy nie był w nic ubierany, a może dlatego że rękawki są z takiej jakby skórki. Sama nie wiem... Bluza wygląda tak, a jutro wkleję zdjęcia mojego modela. :evil_lol: [IMG]http://img527.imageshack.us/img527/5862/img4044vk6cd5.jpg[/IMG] [IMG]http://img519.imageshack.us/img519/9928/img4046ry1do3.jpg[/IMG] Quote
dog_master Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jakiego masz psa? Ja tam na ubrankach sie nie znam ;) Ale raz zamowilam ubranko z aukcji 'yorkowej' [rozmiar niby okej, ale bylo, ze to ubranko dla yorka], to kroj byl tak inny i dziwny, ze objawy podobne - niby ubranko rozmiarowo okej, a przednie lapy sztywne ;/ Teraz dla pudla kupuje z nieyorkowych aukcji [takich ot, ogolnych ;]], na razie jest okej ;) Quote
MickeyM Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mam maltańczyka i to jemu kupiłam tą bluzę, ale ona pasuje na mojego drugiego psa, który jest "do kolana". :roll: Nie jest na niego dużo za duża, ale jednak. Chociaż on ma dopiero 5 miesięcy, więc jeszcze urośnie... Ale te rękawki jakieś za długie i w ogóle... Te yorkowe aukcje to taki kit trochę, bo wkleją zdjęcie yorka i sprzedają bluzy w różnych rozmiarach. Ta sama bluza była też w rozmiarze L, który chyba pasowałby na spaniela, ale oczywiście fota z yorkiem. :evil_lol: Quote
Alusia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ja potrzebuje kurtkę głównie na deszcz taka aby można było odpinać i przypinać polar rozmiar L, XL lub XXL Gdzie mogę taką dostać?/? Quote
Recommended Posts