Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisałam do Pana Matyasa dlaczego zmienili mi sędziego i dlaczego nie ma o tym żadnej informacji..."bo to nie fair że ten sędzia miałby tyle psów do posędziowania"...za to fair wobec mnie jako wystawcy który za to płaci :mad:

Posted

slowacy juz powinni byc przyzwyczakeni ze polacy nagminnie bez potwierdzen wchodza :diabloti: do mnie chyba tylko te z bratyslawy dochodza na czas :roll: z nitry tylko raz to sie trafilo

Posted

mam potwierdzenie :multi:

przyjmowanie psow od 7:30
sedziowanie od 9:30

numerki tradycyjnie do odbioru w ringu no chyba ze ktos nie zaplacil to wtedy w sekretariacie

na potwierdzonku jest rog do oderwania - na katalog

Posted

[quote name='efra-husky']Numerków nie przesyłają więc jak dojedziesz na wystawę trzeba się zgłosić do osób, które będą pracować na ringu, żeby odebrać swój numer startowy ;)[/QUOTE]
O jesu to dobrze, że mówicie :loveu:

Posted

[quote name='Elitesse']mam potwierdzenie :multi:

przyjmowanie psow od 7:30
sedziowanie od 9:30

numerki tradycyjnie do odbioru w ringu no chyba ze ktos nie zaplacil to wtedy w sekretariacie

na potwierdzonku jest rog do oderwania - na katalog[/quote]
A my nadal nic...
Pzdr.

Posted

A wiecie, co? [SIZE=3][COLOR=Red][B]JA TEZ!!!!!!
[/B][SIZE=2][COLOR=Black]Mojemu listonoszowi chyba sie godziny pracy pomyliły, bo ok. 16 jeszcze nic nie bylo w skrzynce...
Tak więc - silni, zwarci... jedziemy!
Jeszcze tylko dograc godzine wyjazdu, miejsce spotkania w Krakowie, przejscie graniczne... Zdążymy!:lol:
Pzdr.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Asiaczek']A wiecie, co? [SIZE=3][COLOR=red][B]JA TEZ!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][SIZE=2][COLOR=black]Mojemu listonoszowi chyba sie godziny pracy pomyliły, bo ok. 16 jeszcze nic nie bylo w skrzynce...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]Tak więc - silni, zwarci... jedziemy![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]Jeszcze tylko dograc godzine wyjazdu, miejsce spotkania w Krakowie, przejscie graniczne... Zdążymy!:lol:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]Pzdr.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]

My jeszcze nie :shake::shake::shake:
Ale damy radę i bez, jeżeli jutro nie znajdę w skrzynce, to trudno! Pojedziemy bez :roll: Tylko co wówczas zabrać oprócz dowodu wpłaty??

Ja się obawiam mgieł :shake::shake::shake:
Od kilku dni u mnie sa takie mgły, że nie widzę okien sąsiadów za oknem :shake::shake::shake:

Uważajcie na siebie!:shake:

Posted

Dowód wpłaty, no i przypomnij sobie datę, kiedy wysyłałas dokumenty. A jesteś w spisie wystawców?
Bo jesli tak, to nie ma się czym przejmować...
Tylko przyjedź odpowiednio wczesniej do Nitry, abys zdążyła wszystko wyjaśnic w Sekretariacie.
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dowód wpłaty, no i przypomnij sobie datę, kiedy wysyłałas dokumenty. A jesteś w spisie wystawców?
Bo jesli tak, to nie ma się czym przejmować...
Tylko przyjedź odpowiednio wczesniej do Nitry, abys zdążyła wszystko wyjaśnic w Sekretariacie.
pzdr.[/quote]
No własnie a ja potwierdzenia nie otrzymałam do dzis i pewnie już go nie otrzymam przed wystawą, więc co mam się zgłosić w sekretariacie? :mad: wystawa opłacona w terminie

Posted

[quote name='Asiaczek']ZPR - a jestes w spisie wystawców?Jesli tak, to chyba nie ma sensu iść do sekretariatu. Od razu na ring i bierz numerek.
Pzdr.[/quote]
Tak Joasiu jest w spisie wystawców, wystawa opłacona tylko nie przyszło potwierdzenie, no a jak z odbiorem katalogu w związku z tym?
Joasiu mam do Ciebie prośbe czy masz jeszcze ta mape drogową potrzebowała bym plan jazdy Opole - Nitra, będe wdzięczna za pomoc :lol: