Musiałek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 nie :) ja myslałam że 12 to za wczesnie :) przeciez tam musze byc na 8,30-9 a jest 620 km 7-8 godz spoko wiec 12 - nie wczesniej :) Quote
panienkabubu Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ja sama nie wiem ile będziemy jechać, ale wyjezdziemy pewnie ok 2 :lol: tak tak wiem, za wcześnie, ale jakoś wolę być wcześniej :lol: według mapy pojedziemy 6 godzin :p to nie wiem :p Quote
Asiaczek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [B]Panienko[/B] - a jakie psiaki bierzesz ze sobą? Pzdr. Quote
panienkabubu Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]Panienko[/B] - a jakie psiaki bierzesz ze sobą? Pzdr.[/QUOTE] Franię, psiaka od magi18, no i saluki od zefirrki :) Quote
maga18 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 maga18 ma grzywacze :lol: i bierze jednego golaska :diabloti: Quote
Elitesse Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 a ja wyjezdzam w piatek rano :eviltong: sama zabieram 3 burki i 2 psiury kolezanki :) Quote
zpr Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Elitesse']a ja wyjezdzam w piatek rano :eviltong: sama zabieram 3 burki i 2 psiury kolezanki :)[/quote] Masz jakiś nocleg załatwiony na miejscu? też się zastanawiam czy nie jechać wcześniej :roll: Quote
Elitesse Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 nocuje tutaj [URL]http://www.ukrba.sk/[/URL] juz w zeszlym roku tam spalam :) moge polecic tez [URL]http://www.luxpenzion.sk[/URL] Quote
dorotal Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Asiaczek']A my bez noclegu jedziemy... Pzdr.[/quote] Ja tez:lol: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja wole jechac bez noclegu, bo po wystawie spieszę się do domu, do pozostałych tam babasków... [B]Dorotal-[/B] to ty niezły kawałek drogi masz do Nitry... pzdr. Quote
panienkabubu Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Asiaczek']A my bez noclegu jedziemy... Pzdr.[/quote] [quote name='dorotal']Ja tez:lol:[/quote] My też bez, z takich samych powodów jak Asiaczek:lol: mam pytanie - czy jak załatwię wszystko w jeden dzień, to czy potrzebna jest winietka?? Quote
dorotal Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='panienkabubu']My też bez, z takich samych powodów jak Asiaczek:lol: mam pytanie - czy jak załatwię wszystko w jeden dzień, to czy potrzebna jest winietka??[/quote] Jak nie spotkasz slowackiej policji to mozesz bez winietki :evil_lol: Quote
dorotal Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Ja wole jechac bez noclegu, bo po wystawie spieszę się do domu, do pozostałych tam babasków... [B]Dorotal-[/B] to ty niezły kawałek drogi masz do Nitry... pzdr.[/quote] Strasbourg byl dwa razy dalej ;) Quote
Asiaczek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A do S. to ile było kilosów? Bo ja byłam najdalej w amsterdamie, Luksemburgu (ponad 1200 km). Pzdr. Quote
dorotal Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Asiaczek']A do S. to ile było kilosów? Bo ja byłam najdalej w amsterdamie, Luksemburgu (ponad 1200 km). Pzdr.[/quote] Do Strasbourga z Białegostoku bylo 1500 km, ale mialam dzien wczesniej Dortmund. Z Dortmundu do Strasbourga bylo tylko jakies 400 km. Najdalej bylam w Montlucon we Francji. Bylo kolo 2 tysiecy. :razz: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Uh, poazdrościc wyjazdu do Francji! Ja sie tam przymierzam pojechać w przyszłym roku, ale co z tego wyjdzie, to jeden czort wie... pzdr. Quote
panienkabubu Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A ile kosztuje jednodniowa winietka? :cool3: I czy mozna kupic ja na granicy :cool3: Quote
dorotal Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Tu jest informacja o winietach [URL]http://www.pzmtravel.com.pl/index.php?id_strony=1346[/URL] Oczywiscie 150 SK jest to mniej niz 30 zł:cool3: Ja kupowalam na stacji na Slowacji, na granicy z tego co pamietam to sa wyzsze ceny Quote
dorotal Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Asiaczek']A do S. to ile było kilosów? Bo ja byłam najdalej w amsterdamie, Luksemburgu (ponad 1200 km). Pzdr.[/quote] W Strasbourgu bylo strasznie duzo basenji ............... az jeden ;) Suka otwarta AMMOUT DE TASSILI-N-AJJER Quote
Asiaczek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='dorotal']W Strasbourgu bylo strasznie duzo basenji ............... az jeden ;) Suka otwarta AMMOUT DE TASSILI-N-AJJER[/quote] Hahaha! Super! Szkoda, że mnie tam wtedy nie było. Bo wtedy zgloszonych basków byloby juz zdecydowanie więcej... Może jednak tam się wybiorę...? pzdr. Quote
Elitesse Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Asiaczek']A my bez noclegu jedziemy... Pzdr.[/quote] [quote name='dorotal']Ja tez:lol:[/quote] [quote name='Asiaczek']Ja wole jechac bez noclegu, bo po wystawie spieszę się do domu, do pozostałych tam babasków... [B]Dorotal-[/B] to ty niezły kawałek drogi masz do Nitry... pzdr.[/quote] ale wy nie jetsescie w 8 mieisacu ciazy :evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='dorotal'] Ja kupowalam na stacji na Slowacji, na granicy z tego co pamietam to sa wyzsze ceny[/quote] ja sie zrobilam jadac ostatnio na wegry, nie mialam slowackich koron to zaplacilam czeskimi ktore sa nie dosc ze drozsze to jeszcze winieta wyniosla mnie 180 KC :shake::shake: zdziercy :diabloti: Quote
panienkabubu Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Według tej strony nie ma winietek jednodniowych :) Quote
Złośnica Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Mam wolne miejsce w samochodzie dla 1 osoby i małego/ średniego psa na sobotę. Wyjazd wcześnie rano ode mnie w związku z czym możliwość zakwaterowania na piątek noc ;) Quote
Recommended Posts