musia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Gończy polski - czekoladowy - MAJOR Ziębowe Wzgórze - CAC, CACiB, BoB . Po dokładnym "przemacaniu" przez sędziego :cool3: Quote
quadrupedium Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wielkie gratulacje dla WYGRANYCH :multi: Quote
Tecia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dla wygranych oczywiscie [COLOR=Red][B]WIELKIE GRATULACJE !!![/B][/COLOR] a jak juz ktos wroci to poprosze o stawke Irlandzki sweterkow:) Quote
jo-jo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='panienkabubu']Asiaczkowe psiaki: [B][COLOR=yellowgreen]KENIO - CAJC[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9acd32]ZELKA - r.CAC[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9acd32]DZEZIK - CAC, CACIB, BOB !!![/COLOR][/B] [COLOR=darkorange][B]GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B][/COLOR][COLOR=black]:multi::multi::multi:[/COLOR] Czekają na grupy :cool3:[/quote] [quote name='Savannah'][B]dodatkowo Asiaczek napisała, ze Luger od Złosnicy - CAC i res. CACIB !! [SIZE=5][COLOR=Red]GRATULACJE DLA ASIACZKA !!!:loveu::loveu::loveu: GRATULACJE DLA ZŁOSNICY !!:multi:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] [quote name='Gonia'][B][SIZE=6][COLOR=red]Asia,WIELKIE GRATULACJE!!!!!:loveu::sweetCyb::bigok:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=black]Drugi,polski CACIB i BOB dla Jamnika długowłosego standardowego[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5]SANTORINI Światołdycz!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/quote] [quote name='musia']Gończy polski - czekoladowy - MAJOR Ziębowe Wzgórze - CAC, CACiB, BoB . Po dokładnym "przemacaniu" przez sędziego :cool3:[/quote] [CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][B]!!!!!!!! [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][B]Wielkie Gratulacje !!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dodatkowo, zapomnialam o jeszcze jednym moim faceciku: [SIZE=4][COLOR=Red][B]Abotere's WAHZIRI - CAC!!![/B][/COLOR][/SIZE] Az mi głupio, bo starał się chłopak, że hohoho... [SIZE=4][COLOR=Red]KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - wybrany do pierwszej ósemki na BIS Juniorów!! JAZZY BOY Asiaczek FCI - wybrany do pierwszej piątki na BOG! SUNNYRAIN THE STAR A SAUSSUREA - CAJC, BOB iBOG2! [SIZE=2][COLOR=Black](czyli Szejna Musiałkowa). Bardzo ładnie wypadła Elitesse ze swoimi sztucerkami, Iwona z samoyedami i Tanana i Martyna z AM. Ale niech się same pochwalą! Tym, którym nie zdażyłam pogratulować - [SIZE=3][COLOR=Magenta][B]serdecznie gratuluję!!![/B][/COLOR][/SIZE] Pzdr. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Tecia']Dla wygranych oczywiscie [COLOR=Red][B]WIELKIE GRATULACJE !!![/B][/COLOR] a jak juz ktos wroci to poprosze o stawke Irlandzki sweterkow:)[/quote] IRISH RED SETER sędzia: Sonka Frantisek/CZ PSY kl.puppy JAZZA JAY SLOVAK BASE kl.mł. ICY-BREEZE JAY SLOVAK BASE INDIAN BOY JAY SLOVAK BASE kl. o EDY SPOD ZOBORA GIPSY KING JAY SLOVAK BASE kl. ch DION SPOD ZOBORA kl. w KRIS WONDERSTAR V.D.IGALFYY-IGALY SUKI kl. mł. IRISH PRIDE JAY SLOVAK BASE NOBLE NIKITA VOM FRANZOSENKELLER kl. p CONNEMARA'S TRACEY DOLLY Z KRENOVICGARDEN STAR'S KINDLE LIGHT PENNY MESKOV DVOR VICARY'S FUNNYHONNY kl. o AILYN MAHAGON ROSE NUCA MESKOV DVOR kl. u AIRA OD TRI JAVORU GEORGIA GLOSY IRLANDY Z BAJKOWEGO VANESA Z LUHOVE SECE kl. ch GINA GIRL ABRA IRLANDY Z BAJKOWEGO WICTORIA BECHAM Z ARISLANDU Pzdr. Quote
Agasia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Dodatkowo, zapomnialam o jeszcze jednym moim faceciku: [SIZE=4][COLOR=Red][B]Abotere's WAHZIRI - CAC!!![/B][/COLOR][/SIZE] Az mi głupio, bo starał się chłopak, że hohoho... [SIZE=4][COLOR=Red]KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - wybrany do pierwszej ósemki na BIS Juniorów!! JAZZY BOY Asiaczek FCI - wybrany do pierwszej piątki na BOG! SUNNYRAIN THE STAR A SAUSSUREA - CAJC, BOB iBOG2! [SIZE=2][COLOR=Black](czyli Szejna Musiałkowa). Bardzo ładnie wypadła Elitesse ze swoimi sztucerkami, Iwona z samoyedami i Tanana i Martyna z AM. Ale niech się same pochwalą! Tym, którym nie zdażyłam pogratulować - [SIZE=3][COLOR=Magenta][B]serdecznie gratuluję!!![/B][/COLOR][/SIZE] Pzdr. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=3][COLOR=Blue]Brawoooo!!!! :multi::multi::multi::multi: [COLOR=Black][SIZE=2]Ale jak moglas o Wahzirku zapomniec... :mad: I baardzo ladnie proszę o seterki - ale angielskie dla odmiany :lol: [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE] Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Agasia'][SIZE=3][COLOR=Blue]Brawoooo!!!! :multi::multi::multi::multi: [COLOR=Black][SIZE=2]Ale jak moglas o Wahzirku zapomniec... :mad: I baardzo ladnie proszę o seterki - ale angielskie dla odmiany :lol: [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote] No, własnie! Sama się sobie dziwię, że o Wazirku nic nie napisałam w SMS-ie...:oops::oops::oops::oops::oops: ENGLISH SETTER sędzia: Sonka Frantisek/CZ PSY kl. puppy OATFIELDS NUTKIN OF SLOW FOX kl. mł. CORAL VIELLE DAVARONI kl. o GALANT Z MESINSKE HAJOVNY YASPER'S LUCKY SPIRIT V.D. GULDEGG kl.u CORRONE GLANCE DAVARONI FRODO Z MESINSKE HAJOVNY k. ch farkasvolgyi-tekergo unicum f.t.p. SUKI kl. mł. CAMELLIA BRILANTI DAVARONI ISIS LADY DAMA KRKONOSE MY DESTINY PEARL OF SLOW FOX kl. p COMEA MARRONE DAVARONI EGLANTINE LESLIE LEVEN SARRETI DIAMOND CHARMING CHARLOTTE KL. U CONNEMARA'S AINGEAL kl.ch CONNEMARA'S ALLYS FARKASVOLGYI-TEKERGO SZU F.T.PAT. Pzdr. Quote
Złośnica Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 baaardzio dziękuję za gratulacje ;) było miło wyjechać na tę wystawę z tak miłą ekipą !!! I bardzo fajnie że polskie psy tak psozalały :cool3: Pozdrawiam nowo poznane dziewczyny :cool1: I przede wszystkim dziękuję Asiaczkowi dzięki której w ogóle pojechałam ;) jak możesz prześlij mi zdjęcia Lugera oraz amstafa i stafika na priv. Quote
zula Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Gratulacje dla polskiej ekipy! :klacz: Czy mogę się uśmiechnąć o stawkę cocker spanieli angielskich? Quote
Złośnica Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 moge ci zaraz przywieźć osobiście razem z klatką o ile będziesz w domu :eviltong: Quote
maga18 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Nasz Toffi / chinski grzywacz / dzisiaj CAC i res.CACIB - skończyliśmy championat Słowacji. mama Magdy Quote
zula Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Złośnica']moge ci zaraz przywieźć osobiście razem z klatką o ile będziesz w domu :eviltong:[/quote]będe, będe:cool3: Quote
Błyskotka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A ja proszę o stawkę chow chow :loveu:. A był jakiś chowek na grupie ? Quote
bety Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=blue]WIELKIE GRATULACJE DLA CAŁEJ DOGOMANIACKIEJ / POLSKIEJ [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=blue]DRUŻYNY[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=blue]!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/CENTER] [LEFT]Pzdr[/LEFT] Quote
bety Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A o Akitki Amerykańskie mogę się uśmiechnąć :lol::lol::lol: może być skan :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Agappe Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='bety']A o Akitki Amerykańskie mogę się uśmiechnąć :lol::lol::lol: może być skan :lol::lol::lol: Pzdr[/QUOTE] to ja poprosze [B]AKITKI (Japońskie, INU) + sędziego[/B], który miał je oceniać :) Quote
gonpak Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=red]gratulacje dla wszystkich dogomaniaków!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black]bardzo ale to bardzo pproszę o stawkę airedale terrier FCI-7 , grupa III[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
zpr Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 BOG V [URL=http://img216.imageshack.us/my.php?image=p1350335sf4.jpg][IMG]http://img216.imageshack.us/img216/7976/p1350335sf4.th.jpg[/IMG][/URL] Quote
simbik Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [COLOR="Red"][SIZE="6"]Gratulacje dla całej polskiej ekipy :klacz::klacz::klacz::terazpol:[/SIZE][/COLOR] [B][COLOR="DarkOrange"]a w szczególności dla znajomych :laola:[/COLOR]:[/B] [quote name='Asiaczek']Dodatkowo, zapomnialam o jeszcze jednym moim faceciku: [SIZE=4][COLOR=Red][B]Abotere's WAHZIRI - CAC!!![/B][/COLOR][/SIZE] Az mi głupio, bo starał się chłopak, że hohoho... [SIZE=4][COLOR=Red]KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - wybrany do pierwszej ósemki na BIS Juniorów!! JAZZY BOY Asiaczek FCI - wybrany do pierwszej piątki na BOG! SUNNYRAIN THE STAR A SAUSSUREA - CAJC, BOB iBOG2! [SIZE=2][COLOR=Black](czyli Szejna Musiałkowa). Bardzo ładnie wypadła Elitesse ze swoimi sztucerkami, Iwona z samoyedami i Tanana i Martyna z AM. Ale niech się same pochwalą! Tym, którym nie zdażyłam pogratulować - [SIZE=3][COLOR=Magenta][B]serdecznie gratuluję!!![/B][/COLOR][/SIZE] Pzdr. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] [quote name='maga18']Nasz Toffi / chinski grzywacz / dzisiaj CAC i res.CACIB - skończyliśmy championat Słowacji. mama Magdy[/QUOTE] [B][COLOR="Sienna"]Proszę ode mnie uściskać Tofika :buzi:, bardzo się cieszę, że udało Wam się skończyć championat :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/COLOR][/B] Quote
TANANA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 no to się chwalą malamuty :lol: MANOOK Matanuska (synus Unkasika) dosk.1, CAC i tym samym ukończył Mł.Ch.Slowacji !!! Tanana YUPIK UNKAS dosk. 1, CAC,res.CACIB pozdrowionka dla ekipy busika ;) gratulacje dla wszystkich wystawiajacych i zadowolonych z występów w Nitrze Quote
zula Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wrzucam stawki, z góry przepraszam za literówki ;-)[B] CHOW CHOW (red and others)[/B] sędzia: Baros Milan (SK) [U][I]psy[/I][/U] [I]mł.[/I] Jocker of Maule [I]pośrednia[/I] Abelio z Levandulove Strane [I]otw.[/I] Ah-Kahn-Tse od Halusky Panda Zulu-Guru Adu [I]ch.[/I] Menny Husaruvka [U][I]suki [/I][/U][I]mł. [/I]Crimson Leva Daisy Love of Latej Letahazi-Csi-Cso-Felicity [B]CHOW CHOW (black)[/B] sędzia: Baros Milan (SK) [U][I]psy[/I][/U] [I]szczenięta [/I]Panda Zulu-Guru Cruz [I]pośrednia[/I] Ecko-Black-Rose Emeraldine Grove [I]otw.[/I] Romeo von Shanghai [I]ch.[/I] Chopan's Here's the Minstrel [B]AKITA [/B]sędzia: Ridarcikova Gabriela (SK) [U][I]psy [/I][/U][I]mł. [/I]Ai-No-Kuma Shun'You Kensha [I]pośrednia[/I] Cusen Go Kumade [I]ch. [/I]Achiko Go Akita Inu of Cacic [U][I]suki[/I][/U][I] mł. [/I]Akemi Bjork Divoke Sakury [I]pośrednia[/I] Akane z Marianskeho Udoli Pusztadombi-Surka Berta [I]otw.[/I] Cinte Go Kumade [B]AMERICAN AKITA[/B] sędzia: Ridarcikova Gabriela (SK) [I][U]psy [/U]szczeniąt[/I] Adore of Bajer z Machova kraje Borsalino Kokosan [I]mł. [/I]Chain Reaction de Gabritho Legend Leader Bikin Dvor Marateam Dicover the World Kenny Urasaghegyi Egon [I]otw.[/I] Bay O'Kuma Mo'T Bear-Key [I]ch.[/I] Amadar True Colours at Redwitch Black Jak's Army of One [U][I]suki[/I][/U][I] baby [/I]Black Jak's Baccara de Gabritho Diamond & Pearls [I]mł.[/I] Chatanooga Choo Choo de Gabritho Lora z Olexovho Dvora Maroteam Butterfly [I]pośrednia[/I] Caia Aobara [B]AIREDALE TERRIER [/B]sędzia: Korozs Andras (H) [U][I]psy [/I][/U][I]pośrednia[/I] Creole King v.d.Liebstatt [I]otw.[/I] Henri Dobra Trefa Lucas Ostrnov [I]ch.[/I] Borg Bohemia Britan Curt Clark Adia Avi [U][I]suki [/I][/U][I]mł.[/I] Chocolate Dobra Trefa [I]pośrednia[/I] Camerimage Poezja Ruchu Croft Foxt-Rott v.g.Liebstatt Otawa Ostrnov Poldi's Hanna [I]otw.[/I] Girappa-Aluzja Baik's Esperanza Jannet Ostrnov Olympia Ostrnov [I]ch.[/I] kiss Family Citas Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Złośnica']baaardzio dziękuję za gratulacje ;) było miło wyjechać na tę wystawę z tak miłą ekipą !!! I bardzo fajnie że polskie psy tak psozalały :cool3: Pozdrawiam nowo poznane dziewczyny :cool1: I przede wszystkim dziękuję Asiaczkowi dzięki której w ogóle pojechałam ;) jak możesz prześlij mi zdjęcia Lugera oraz amstafa i stafika na priv.[/quote] [B]Złośnico[/B] - ja równiez dziękuję za podróż i powiem szczerze - tak użytecznej osoby w trakcie jazdy i w czasie wystawy - dawno nie spotkałam...:lol: Jak tylko będzie taka okazja, chetnie jeszcze nieraz wybiorę się z Tobą na wystawę... Fotki,oczywiscie, prześlę/nagram. zobaczę, ile ich jest. Bo fotek Lugera jest całkiem sporo!:evil_lol: Pzdr. Quote
Tecia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A ja jeszcze raz prosze o staweczke rudych swetrow:) Quote
Recommended Posts