Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu , już Ci zazdroszczę , że będziesz miała takiego słodziaka:loveu: w domu !!!
Ja przez 11 lat miałam takiego rudaska za przyjaciela i choć minęło już wiele lat od tamtego czasu , to zawsze wspominam go ze wzruszeniem !!!

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jasne że wkleje :eviltong: wykąpie maluszka, ślicznie wypięknie, zrobie fotki i zaraz wkleje :lol: jeśli jeszcze jest... :roll: aha imie mu napewno zmienie bo nie chce żeby mój maluch wziął go za jakiegoś karalucha, mrówke, albo gąsienice :evil_lol:

Posted

mnie jutro chyba nie będzie :shake: ale Mysia będzie na bank ;) w sumie dosyć łatwo jest trafić do nas z Bytomia ;) np. wystarczy pojechać tramwajem 5 i wysiąść na pętli w Biskupicach a tam już by ktoś po Ciebie wyszedł jakby co ;)

Posted

jakies 10 min od przystanku jak wysiadziesz z tramwaju musisz przejsc przez ulicę i iść w stronę Biskupic i skręcić w lewo zaraz za dzialkami i jakas taka firma nie wiem co to jest ale nazywa sie Wobis no i isc caaaaly czas prosto w strone z ktorej dobiega szczekanie :evil_lol:

Posted

a jaki on jest do innych psów, kotów i ogólnie innych zwierzaków ? :roll: mam swoją suńke, (u mojej mamy jest taki sam piesek) świnke morską, kanarka, dość często koty na tymczasie... chciałabym wiedzieć czy toleruje inne zwierzaki :roll: