Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo fajna z niej sunia, do dzieci rewelacyjna, zaczepia do zabawy. Uwielbia, jak ktoś rzuca jej piłkę. Ma jednak problem z zostawaniem w domu - raz jest dobrze a raz na siłę chce się wydostać.

Z bazarku chyba zasponsorujemy jej jakieś ogłoszenia - już czas, żeby dom znalazła.

• 4 weeks later...
Posted

pozdrowienia dla Azy i rodzinki ktora sie nia zajmuje:)
 Zycze Wam znalezienia dla Azy dobrego domu na zawsze..

Bardzo przypomina mi moja Zuzie.. i z wygladu i z zachowania na poczatku gdy wzielismy ja ze schroniska.. cichutka, przerazona biedna psinka..

wielkie gratulacje ze pomogliscie Azie odzyskac wiare w ludzi

• 2 weeks later...
Posted

Wróciłam po miesięcznej nieobecności w domu. Aza została z moim TZem. Nie było ani mnie ani córki. Azula jak nas zobaczyła to chciała podkopać się pod ogrodzeniem,żeby jak najszybciej do nas się dostać. Piszczała i cieszyła się całą sobą - zawsze śmiejemy się z niej, że jest to pies u którego ogon macha psem a nie odwrotnie...:) Aza tak się cieszy, że przy machaniu ogonem kręci całym tyłem i przestępuje z nogi na nogę! Super to wygląda, tak cieszą się np. boksery, całym ciałem.

Po świętach idziemy do weta na szczepienie i zakup obroży przeciwpchelnej - uzbierały się na to pieniążki z bazarku.

• Upvote 1
  • 6 months later...
Posted

Aza już od miesiąca w nowym domku. Nie pisałam wcześniej, żeby nie zapeszyć. W sobotę była wizyta po adopcyjna - u Azy wszystko w najlepszym porządku, ma super ludzi, psiego kolegę do zabawy.

Wstawię później zdjęcia z nowego domku.

• 3 weeks later...