Nadziejka Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Zagladam z pozdrowieniami cudowna lalunia Quote
lunarmermaid Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Bardzo fajna z niej sunia, do dzieci rewelacyjna, zaczepia do zabawy. Uwielbia, jak ktoś rzuca jej piłkę. Ma jednak problem z zostawaniem w domu - raz jest dobrze a raz na siłę chce się wydostać. Z bazarku chyba zasponsorujemy jej jakieś ogłoszenia - już czas, żeby dom znalazła. Quote
lunarmermaid Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 I zapraszamy na bazarek dla Azy http://www.dogomania.com/forum/topic/334438-kolczyki-i-trochę-zimowych-rzeczy-dla-starszych-dzieci-dla-azy-z-meliny/ Quote
elik Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Po rewolucji na dogo poznikały zdjęcia. Może wartałoby je znowu wstawić ? Chciałabym zobaczyć zwłaszcza staruszka :( Quote
julianna Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 pozdrowienia dla Azy i rodzinki ktora sie nia zajmuje:) Zycze Wam znalezienia dla Azy dobrego domu na zawsze.. Bardzo przypomina mi moja Zuzie.. i z wygladu i z zachowania na poczatku gdy wzielismy ja ze schroniska.. cichutka, przerazona biedna psinka.. wielkie gratulacje ze pomogliscie Azie odzyskac wiare w ludzi Quote
lunarmermaid Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Wróciłam po miesięcznej nieobecności w domu. Aza została z moim TZem. Nie było ani mnie ani córki. Azula jak nas zobaczyła to chciała podkopać się pod ogrodzeniem,żeby jak najszybciej do nas się dostać. Piszczała i cieszyła się całą sobą - zawsze śmiejemy się z niej, że jest to pies u którego ogon macha psem a nie odwrotnie...:) Aza tak się cieszy, że przy machaniu ogonem kręci całym tyłem i przestępuje z nogi na nogę! Super to wygląda, tak cieszą się np. boksery, całym ciałem. Po świętach idziemy do weta na szczepienie i zakup obroży przeciwpchelnej - uzbierały się na to pieniążki z bazarku. 1 Quote
Nadziejka Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Zagladam z pozdrowieniem Spokojnych Cudnych Swiateczek Quote
lunarmermaid Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Aza już od miesiąca w nowym domku. Nie pisałam wcześniej, żeby nie zapeszyć. W sobotę była wizyta po adopcyjna - u Azy wszystko w najlepszym porządku, ma super ludzi, psiego kolegę do zabawy. Wstawię później zdjęcia z nowego domku. Quote
Nadziejka Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Witaj witaj Azuniu ceisze sie bardzo bardzo kochana i sciskam mocno kciuki za wszystko Quote
Recommended Posts