Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Folen']Posejdon jest przepiękny.. Czy jest na forum ONków już?
Może jakieś ogłoszenia dla chłopaka..
No cudo normalnie, gdyby nie 5 psiaków w domu...

na onkach jeszcze nie jest zgloszony :shake:
jest na allegro http://www.allegro.pl/item261532552_owczarki_niemieckie_w_schronisku_rzeszowskim_.html
i narazie tylku tu .......
mozna ogłaszac gdzie sie da !

no tak 5 psów to juz jest kogo kochać :lol:;)

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co za wspaniała wiadomość :)
Posejdonek w nowym domu, więc szczęścia mały ;)

Ludź wypatrzył go w schronie czy może ktoś z ogłoszenia?
Spieszę donieść na ONkowe forum..

Posted

TAK TAK ... MILECZKA POJECHALA DZIS DOMA... A CO NAJLEPSZE POJECHALA ZE SWOIM KUMPLEM KAZANEM ... TAK WIEC RAZEM BEDA DAWAC SZCZESCIE NOWEJ RODZINIE:) I BEDA MIEC DUUZY OGRóD DO WłąSNIEJ DYSPOZYCJI ....A WIECZORAMI OGLADAC BEDA TV Z KOCIAKAMI I SWOJA RODZINA:)

wszystkiego naj :D :multi:

Tak pakowali sie Doma przepraszam za jakosc zdjec.. ale bylo tak ciemno ze strzelalam .. i z ostroscia cusik nie wyszlo :/ )

DOSTALAM TEZ WIDOMOSC Z PODRóZY ... KTóRA UPłYNELA SPOKOJNIE... MILA Jednak TROCHE SIE ZSETRESOWLA I POCZULA CHOROBE LOKOMYCJNA...
Z DOMEM SIE ZAPOZNAJA .. KAZAN JESzCZE TROSZKU"TRZęSIE GACIAMI " :loveu: MILUSZKA BARDZIEJ ODWAZNA:)

buziaki dla Was :)

:bluepaw:

Posted

A ja mam taką propozycje, zeby trochę uporządkować pierwszy post wątku, bo naszego Cezarka, co tak długo czeka, to prawie nie widać wśród adoptowanych szczęsliwców...:razz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A ja mam taką propozycje, zeby trochę uporządkować pierwszy post wątku, bo naszego Cezarka, co tak długo czeka, to prawie nie widać wśród adoptowanych szczęsliwców...:razz:

propozycja przyjęta ;)

Posted

Mam prosbę, uporządkujcie temat, czyli powtórzcie zdjecia onków wciąż czekających na adopcje... i jakby się trafiła sunia taka jak majeczka, to pliz dajcie znać, gdybym przeoczyła. Bo po śmierci Utki - adoptowanej schorowanej onki bardzo chcemy jeszcze jednego psa (sukę). Jednak tym razem musi być młodsza i zdrowa (tak, do 4 lat), ponieważ nie damy rady psychicznie pozegnać kolejnego pieska tak wcześnie. Zbyt wcześnie :-(

Posted

mimoza napisał(a):
Mam prosbę, uporządkujcie temat, czyli powtórzcie zdjecia onków wciąż czekających na adopcje... i jakby się trafiła sunia taka jak majeczka, to pliz dajcie znać, gdybym przeoczyła. Bo po śmierci Utki - adoptowanej schorowanej onki bardzo chcemy jeszcze jednego psa (sukę). Jednak tym razem musi być młodsza i zdrowa (tak, do 4 lat), ponieważ nie damy rady psychicznie pozegnać kolejnego pieska tak wcześnie. Zbyt wcześnie :-(

oczywiscie powiadomimy :cool3:

Posted

[quote name='mimoza']Mam prosbę, uporządkujcie temat, czyli powtórzcie zdjecia onków wciąż czekających na adopcje... i jakby się trafiła sunia taka jak majeczka, to pliz dajcie znać, gdybym przeoczyła. Bo po śmierci Utki - adoptowanej schorowanej onki bardzo chcemy jeszcze jednego psa (sukę). Jednak tym razem musi być młodsza i zdrowa (tak, do 4 lat), ponieważ nie damy rady psychicznie pozegnać kolejnego pieska tak wcześnie. Zbyt wcześnie :-(

Mimoza wszystko jest aktualizowane w 1 poscie :lol: w tym momencie z oneczków czeka tylko Cezar :

Jak beda jakies nowe to napewno wstawimy informacje .