mru Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [B] [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/4302/tnazyl123as8.jpg[/IMG] Rafi [/B]przypomina o sobie :) już by chciał do domku Quote
pumcia02 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Raficzku kiedy "ten ktoś" Cie zauważy... Quote
pumcia02 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 niedługo będę zamawiać karmę dla swoich psów i przy okazji wezmę puszki dla Rafiego (praktycznie jako rarytas na 2-3 dni bo to droga sprawa :( ) dorzuci się ktoś? jedna puszka hepatic niecale 10zł Quote
mru Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ja bardzo chętnie :) pieniądze wyslać Tobie czy na Azyl? jesli Tobie to nr konta proszę :) dzis wpłacę popołudniem Quote
ania_sami Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja rowniez sie dorzucam :) Kto jeszcze dla Rafiego? :) Quote
pumcia02 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 nie przywiezli przed weekendem a szkoda :( ale dzis powinno byc zamowienie. Rafi coraz gorzej ze stawami stoi.. wczoraj byl na dluzszym spacerku i jeszcze na terenie Anka go puściła, żeby się rozchodził bardziej niż w boksie.. Quote
pumcia02 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 mam już puszki :multi: 7 sztuk łącznie :) jutro zawożę do Rafiego Quote
mru Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 mariolka, ja mam w domu jeszcze po Mojżeszku :( takie lekarstwo ziołowe - nie szkodzi na nic [B]Inflamex [/B]się nazywa, możesz poczytać :) jakby coś to mój Dymek nie potrzebuje jeszcze ;) ma 10 lat, ale daje rade bardzo dobrze dostaliśmy to jak Mojżesz przestał chodzić zamiast zalecenia badań neurologicznych :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: głupia baba wet dała nam to.... :razz: kur&^$%... nawet psa nie chciała zobaczyć........ mi dawała zastrzyki, zebym mu podawała (nie widząc psa!) no nieważne :(:(:(:( on brał centymetr dziennie - ważył 26 kg może Rafi coś bierze - nie wiem :) ale jakby coś to no problemo - jest jego Quote
pumcia02 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 jakby co bede pamietac ;) najpierw planuje z nim wizyte w lecznicy, badania krwi koniecznie, zeby sprawdzic jak tam watroba, no i te stawy... niedługo zrobie bazarek - zbieram fanty ;) Quote
mru Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 to pamiętaj :) jak będziesz to zapytaj czy mu to coś by dało jakby brał ;) Quote
Recommended Posts