Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

16 czerwca 2007r. został przywiązany pod bramą azylu. W kiepskim stanie, słaniający się na łapkach. Szybko doszedł do siebie.
Raficzek jest starszym psem bardzo pragnącym kontaktu z człowiekiem. Zostawiony sam w boksie jest smutny. Oczekuje tylko spacerów, a o domku chyba już nawet nie marzy... Jest duży. Możliwe, że jest mieszanką owczarka niemieckiego i wilczarza ;)
Ma piękną mordkę, lecz w jego oczach można zauważyć bijącą z nich przeraźliwą samotność...
Czy przez swój wiek musi być skazany na schronisko?

tak było na początku:

a tak jest teraz:

banerki Raficzka!

*

100x145

* *

* 100x100

dzięki mru :)

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co ludzie potrafią ze zwierzętami zrobić..To się w głowie nie mieści...
zaraz spróbuję go dodać na adopcje.org
Ile on mniej więcej ma? Był szczepiony, odrobaczany?
Proszę też o podanie jakiegoś kontaktu do schroniska. (tel, adres, e-mail..)

Posted

Sylwia lobuzie to dopiero tu temat wukukala;) juz podaje bochyba o mojego maila chodzi? [email protected]

co do psiaka sie zaczyna otwierac na ludzi wczoraj byl ze mna na dlugich spacerkach i na kazdym dostawalam co chwile buziaki a no i zeby mi nie bylo za sucho to mnie osbikal:D

Posted

hihi jak wychodze z Rafim to tak dobrze mi sie chodzi ze się zapominam w takim "normalnym czasie" wracać do azylu :) a trzeba wrócic, bo inne psiaki tez czekają...