Vailet Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 a nad imieniem dla suki myślałam długo, i chyba będzie sonia :) Quote
angineuuka Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Rezerwuje juz szczeniaka, nazwę go pusia! Quote
Vailet Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Niestety juz wszystkie zarezerwowane. Jeszcze przed urodzeniem rodzicow, to bedzie wybitny miot. Quote
agutka Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 ja bym nazwała Perła i Bary... to takie mało banalne imiona :p Quote
Onomato-Peja Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 E... Jesteście nudne. Atos to jest najlepsze imię dla psa. Jest tak dobre, że nawet sukę bym tak nazwała. Nazwałabym tak wszystkie psy, które miałabym w domu i ich dzieci i moje dzieci pewnie też. Rasta tak na prawdę też nazywa się Atos. Quote
agutka Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Onomato- no to poszła u ciebie mądrość wschodu :p Quote
Onomato-Peja Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Obiecuję ożywić wątek jeśli ktoś pójdzie ze mną na psiacer w weekend. :D Quote
Onomato-Peja Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Czemu ją wyganiasz? Bo co, bo jest gorsza? :D Quote
Aga*Lis Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Taaaa,po prostu się ze mnie wyśmiewałaś, że nikt mnie nie kocha! Quote
Onomato-Peja Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 Korzystając z pięknej pogody, poszły na spacer 3 zaspane marudy. Niestety zero ekstremalnych sytuacji, ech. W dodatku padła mi bateria na samym starcie! W dodatku nie mogę ściągnąć nic do obróbki rawów więc robiłam w JPG i przyznam szczerze, że nie potrafię ich obrabiać. :P Natalia uczy Lastiego oddawać hołd Fuhrerowi, dobrze idzie, tylko jeszcze myli łapy. Pogoda genialna... Ciepło jak późną wiosną, szkoda, że ludzi taki wysyp, zwłaszcza tych, którzy przebijają się przez psią plażę mając pretensje, że są na niej psy. Raszpla wybiegła z wody i zaczęła się otrzepywać przed jakąś parką, krzyknęłam do nich "UWAGA" ale zareagowali z opóźnieniem i podeszli za blisko. :D No cóż... wypadki chodzą po ludziach. Quote
Recommended Posts