PaulinaT Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Tia... skąd ja to znam... wszystkie są fajne jak się je bliżej pozna :diabloti: Quote
Kasie Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 No i Atos pojechał do nowego domu! Przedwczoraj dzwoni do mnie Camara ze jest pan zainteresowany psem. Pytał o innego ale potrzebuje psa do stróżowania, w Lipnicy. I po krótkich opowieściach o Atosie nie jest zniechęcony tym, że pies jest ostry. I zebym do niego zadzwoniła. Wiec dzwonie i pytam co i jak. Pan wydaje sie ok, nadal twierdzi ze chce przyjechać i zobaczyć delikwenta. Umówiłam sie z nim na wczoraj. Przyjechał, Atos zrobił dobre wrazenie "dziko powarkując" ale już miał założony kaganiec. Przez najbliższy czas będzie tylko w kojcu zeby sie przyzwyczaił do domowników. Mogłam ogladnąć zdjecia jego wybiegu: 10m x 7m, nowa, porzadna buda, i nawet jest tam piaskownica dla niego! Dostał kiełbaskę na zachete ale zakopał ja w tym piasku. Natomiast smakowało mu jajko na surowo. Miska nie był zainteresowany od razu. Na razie powarkuje na wszystkich, skad ja to znam...:cool3: Jak juz sie przyzwyczai i oswoi to docelowo będzie na terenie około 30 arów biegał swobodnie. Myślę że to najlepsze co mogło mu się przytrafić. Żeby teraz pokazł tylko się z jak najlepszej strony... Camara, bardzo, bardzo Ci dziękuje :loveu: Quote
Fiona.22 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Kasie swiertna wiadomość! Bardzo się cieszę, że Atosik znalazł już swoje miejsce :loveu: Ale przyznaj się wcale nie chciałaś go oddawać?:evil_lol: Quote
Kasie Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Jak to nie chciałam! On mnie cały czas atakował! :evil_lol: No tak, trochę go brakuje tak jakoś... Quote
kinga Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Kasie napisał(a)::evil_lol: No tak, trochę go brakuje tak jakoś... nic się nie martw Kasia - zapełnimy Ci ten pusty kojec migiem :p Quote
Kasie Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Kingo, zastanów się, wiesz że może być podejrzenie ze się znęcam nad zwierzętami... Quote
PaulinaT Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 I tak oto kolejna historia psa uratowanego przez Kasie ma happy end :p Bardzo sie cieszę! :multi: Quote
kinga Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Kasie napisał(a):Kingo, zastanów się, wiesz że może być podejrzenie ze się znęcam nad zwierzętami... Kasiu kochana - a znęcaj sie, znęcaj - tylko bardzo proszę - uwzględnij mnie :p przy planach zapsienia kojca :lol: ...bo jak nie, to... :diabloti: - to napiszę publicznie na forum, co mi odpowiedziałaś, kiedy Cię spytałam, jak tam Atos... :diabloti: Quote
PaulinaT Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No to teraz Kinga wzorem naszych najdroższych rządzących zajęła się zbieraniem haków i co najgorsze nie waha sie ich wykorzystac :roll: Quote
samoglow Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 wirygodne - szantazuja biedna Kasie :shake: Gratulacje z powodu Atosa!:lol:kinga napisał(a):Kasiu kochana - a znęcaj sie, znęcaj - tylko bardzo proszę - uwzględnij mnie :p przy planach zapsienia kojca :lol: ...bo jak nie, to... :diabloti: - to napiszę publicznie na forum, co mi odpowiedziałaś, kiedy Cię spytałam, jak tam Atos... :diabloti: Quote
kinga Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 PaulinaT napisał(a):No to teraz Kinga wzorem naszych najdroższych rządzących zajęła się zbieraniem haków i co najgorsze nie waha sie ich wykorzystac :roll: ja :crazyeye: haków :crazyeye::crazyeye: wzorem nie mow mi nawet kogo :placz: nieee :p - ja tylko trzymam rękę na pulsie :lol: - bo w polityce zapsienia wolnego kojca u Kasi muszę ubiec Camarę :razz: - a ona ma tę przewagę, ze jest na miejscu :-( ale jak wczoraj przypomniałam Kasi, co też mądrego mi odpowiedziała na pytanie o Atosa :p... - to obiecała, ze jak zadzwoni do niej Camara z psem do upchnięcia - Kasia odpowie, ze już za późno :multi:- i ze kojec zabukowany przez Kingę :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts