Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i Atos pojechał do nowego domu!
Przedwczoraj dzwoni do mnie Camara ze jest pan zainteresowany psem. Pytał o innego ale potrzebuje psa do stróżowania, w Lipnicy. I po krótkich opowieściach o Atosie nie jest zniechęcony tym, że pies jest ostry. I zebym do niego zadzwoniła.
Wiec dzwonie i pytam co i jak. Pan wydaje sie ok, nadal twierdzi ze chce przyjechać i zobaczyć delikwenta.
Umówiłam sie z nim na wczoraj.
Przyjechał, Atos zrobił dobre wrazenie "dziko powarkując" ale już miał założony kaganiec.
Przez najbliższy czas będzie tylko w kojcu zeby sie przyzwyczaił do domowników. Mogłam ogladnąć zdjecia jego wybiegu: 10m x 7m, nowa, porzadna buda, i nawet jest tam piaskownica dla niego! Dostał kiełbaskę na zachete ale zakopał ja w tym piasku. Natomiast smakowało mu jajko na surowo. Miska nie był zainteresowany od razu.
Na razie powarkuje na wszystkich, skad ja to znam...:cool3:
Jak juz sie przyzwyczai i oswoi to docelowo będzie na terenie około 30 arów biegał swobodnie.
Myślę że to najlepsze co mogło mu się przytrafić. Żeby teraz pokazł tylko się z jak najlepszej strony...
Camara, bardzo, bardzo Ci dziękuje :loveu:

Posted

Kasie napisał(a):
Kingo, zastanów się, wiesz że może być podejrzenie ze się znęcam nad zwierzętami...

Kasiu kochana - a znęcaj sie, znęcaj - tylko bardzo proszę - uwzględnij mnie :p przy planach zapsienia kojca :lol:

...bo jak nie, to... :diabloti: - to napiszę publicznie na forum, co mi odpowiedziałaś, kiedy Cię spytałam, jak tam Atos... :diabloti:

Posted

wirygodne - szantazuja biedna Kasie :shake:
Gratulacje z powodu Atosa!:lol:

kinga napisał(a):
Kasiu kochana - a znęcaj sie, znęcaj - tylko bardzo proszę - uwzględnij mnie :p przy planach zapsienia kojca :lol:

...bo jak nie, to... :diabloti: - to napiszę publicznie na forum, co mi odpowiedziałaś, kiedy Cię spytałam, jak tam Atos... :diabloti:

Posted

PaulinaT napisał(a):
No to teraz Kinga wzorem naszych najdroższych rządzących zajęła się zbieraniem haków i co najgorsze nie waha sie ich wykorzystac :roll:

ja :crazyeye:
haków :crazyeye::crazyeye:
wzorem nie mow mi nawet kogo :placz:

nieee :p - ja tylko trzymam rękę na pulsie :lol:
- bo w polityce zapsienia wolnego kojca u Kasi muszę ubiec Camarę :razz: - a ona ma tę przewagę, ze jest na miejscu :-(

ale jak wczoraj przypomniałam Kasi, co też mądrego mi odpowiedziała na pytanie o Atosa :p...
- to obiecała, ze jak zadzwoni do niej Camara z psem do upchnięcia - Kasia odpowie, ze już za późno :multi:- i ze kojec zabukowany przez Kingę :multi::multi::multi: