Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Lary wszystko OK, przestała wybierac się na wycieczki. Pani mówi że bardzo grzeczna ale widac że jeszcze w 100 % się nie oswoiła i potrzebuje więcej czasu. Pani chodzi z nią codziennie na długie spacery, mówi że Lara to uwielbia na równi z mizianiem. Kładzie się cały czas i domaga pieszczot. Poprosiłam o parę zdjęć, w odpowiedzi usłyszałam tonem nieznoszczącym sprzeciwu że mam się stawić na kawę i wizytę poadopcyjną więc cóż. .... wyjścia nie mam :lol: i jak tylko złapię oddech to z Wioluszką pewnie ogarniemy to w połączeniu z wizyta u Alego

• 1 month later...
  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara pozdrawia z nowego domu. Zamieszkała w niezwykle malowniczych okolicach, dzięki czemu może cieszyć się urokami długich spacerów w pięknych okolicznościach przyrody. Najbardziej lubi hasać po wysokich trawach i tropić. Od czasu do czasu odwiedza ją kumpel beagle, który pomógł uporać się z tęsknotą za schroniskowym przyjacielem Bajerem. W wolnych chwilach zarządza ogrodem i przepędza z niego wszystkie koty, nie pogardzi również porządną porcją pieszczo. Troszeczkę przybrała na wadze po sterylce dlatego teraz pani uważnie kontroluje jedzenie, chodzi z nią na regularne długie - nawet kilkunastokilometrowe spacery. Póki co po tych jej ucieczkach pani nie spuszcza jej ze smyczy - chodiz na długiej lince treningowej. Adresatka zakupiona. Okolice ma przepiękne aż dech mi w piersiach zapierało miejscami, może to kwestia pięknej pogody wczoraj ale naprawdę nie myslałam ze tak blisko Rzeszowa można znaleźć takie super tereny. Posesja sporych rozmiarów, Lara sobie tam hasa i dogląda wszystkiego, widać że przeszczęśliwa. Sierść też mam przepiękną, błyszczącą, pani ją regularnie czesze.

" class="ipsImage" alt="">