daisy Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 MOLLY przecudna ogoniasta :loveu: boxia Znaleziona kilka dni temu, prawdopodobnie po wypadku. Przebywa pod opieka p. Iwony, po wyleczeniu szukamy dla niej domu, tego naj, naj, najlepszego ;) Jest w tej chwili leczona, ma uszkodzony staw, rane/dziure w tylniej nodze w okolicach kolana. Ma potrzaskana miednice, bylo rowniez podejrzenie uszkodzenia kregoslupa ale niunia zaczela juz pomalenku wstawac, opierajac sie na przednich lapkach i bardzo ostroznie na jednej tylniej. Taka jestem piekna i bardzo, bardzo biedna Quote
la_pegaza Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 miała robione rtg ? może znajdzie się właściciel :roll: na ile ją wet ocenił? 2-3 lata ? Quote
daisy Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Niunia jest przytulasna cudowna boxia :loveu: z nozka coraz lepiej ale jest w dalszym ciagu na antybiotykach Wiek okolo 2 lat Kontakt do p. Iwony w Warszawie kom. 506 403 514 Quote
Sielska Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nikt jej nie szuka? Coraz więcej boksiów na Dogo, czyżby wyszły z mody?:mad: Quote
la_pegaza Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Albo zaczęły się wakacje :roll: wysłaliście ją na adopcyjną ? Quote
daisy Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Zalozylam niuni watek tylko na dogo, la_pegaza jezeli mozesz prosze wyslij na adopcyjna Quote
joaaa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Wstawiłam na stronę. :p A jak będzie ze sterylizacją? Quote
joaaa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Czy ona jest w schronisku, czy w domu tymczasowym? Quote
daisy Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 joaaa napisał(a):Czy ona jest w schronisku, czy w domu tymczasowym? W poscie nr 1 i 8 jest informacja o tym gdzie sunia przebywa jak rowniez podany kontakt komorkowy, pod opieka p. Iwony ( gdzie wczesniej byl Bond, watek na dogo " Lapki w Legionowie" ) w domu tymczasowym. Sunia nie jest wysterylizowana, jest w dalszym ciagu leczona jak rowniez brakuje funduszy na to zeby przeprowadzic sterylizacje, dotychczasowe leczenie dosyc sporo juz kosztuje. Quote
joaaa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ok, dzięki. :lol: Zapytałam dlatego, że Dharma przestawiła ja do boksi w schroniskach, myslałam, że ma inne info niż tu jest. Przestawię ją z powrotem do dt. Jeżeli chodzi o sterylkę, to pewnie możemy sie dołożyć jako boksery. Quote
daisy Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Niunia coraz lepiej, podpiera sie juz na nozce, ostroznie ale podpiera, z czasem powinno byc dobrze. Jest strasznie przytulasta i bardzo grzeczna Quote
Recommended Posts