zakar Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Długo mnie tu nie było,ale może Koka pojedzie do domu. Pani zauważyła ją jak byliśmy na akcji na Stadninie i jeszcze mąż chce ją poznać i jak tylko on się uda to przyjadą w sobotę. Trzymajcie kciuki alby tym razem wypaliło,bo miałam już parę telefonów o nią, ale kończyło się tylko obietnicami. Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 No to trzymam kciuki żeby w sobotę państwo się zjawili i Kokę zabrali ;) Quote
choba Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Trochę dzisiejszych zdjęć Koki :) Google+ czasami jest aż za mądry :eviltong: Quote
zakar Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Dzisiaj kokę odwiedziła Pani z synem, która miała ją adoptować. chciała jeszcze zobaczyć jak Koka zareaguję na jej syna. Na początku Koka była trochę nieufna w stosunku do nich ale po krótkim spacerze było ok. Chłopak odrazu pokochał Kokę i chciał już ją zabrać, ale Pani chce adoptować ją jak będzie miała urlop, żeby móc jej na poczatku poświecić trochę czasu. Zobaczymy co z tego bedzie, tak do tygodnia mają się odezwać. Potem poszliśmy na wybieg w towarzystwie Kiry, Ramisa i Harego, Nie chciało jej sie biegać ale trochę pobawiła się z Harym. Quote
kicia1616 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 To ja tak na szczęście trzymam kciuki :kciuki: Quote
Patrycja* Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Super wieści :) Trzymam mocno kciuki! A pierwsze zdjęcie w tunelu genialne :D Quote
choba Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 A z dzisiaj trochę zabaw :) Zaczynamy od zapoznania... ;) Latający Roger :evil_lol: Quote
zakar Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 KOKA MA DOM!:) Mam już relację z nowego domku. Państwo są naprawdę zakochani w Kokce a ich syn ją poprostu uwielbia:) Pani piszę, Koka ma się swietnie. Wykapali ją i wyczesali. Pierwsze dni nie chciała spać w swoim posłaniu, ale już się tam kładzie. Byli z nią u weterynarza, gdzie dostała tabletkę na odrobaczanie i krople na kleszcze. Jest strasznym żarłokiem. Ciagle prosi o jedzenie. Całą noc przesypia, nie załatwia się w domu, jak chce wyjść to sygnalizuje to. bardzo lubi się bawić. Jak to Koka:) [FONT=Tahoma]Narazie przesyła jedno zdjecie, ale obiecali przesłać kolejne jak tylko zgraja je na komputer. [/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] Quote
Recommended Posts