Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Długo mnie tu nie było,ale może Koka pojedzie do domu. Pani zauważyła ją jak byliśmy na akcji na Stadninie i jeszcze mąż chce ją poznać i jak tylko on się uda to przyjadą w sobotę. Trzymajcie kciuki alby tym razem wypaliło,bo miałam już parę telefonów o nią, ale kończyło się tylko obietnicami.

Posted

Dzisiaj kokę odwiedziła Pani z synem, która miała ją adoptować. chciała jeszcze zobaczyć jak Koka zareaguję na jej syna. Na początku Koka była trochę nieufna w stosunku do nich ale po krótkim spacerze było ok. Chłopak odrazu pokochał Kokę i chciał już ją zabrać, ale Pani chce adoptować ją jak będzie miała urlop, żeby móc jej na poczatku poświecić trochę czasu. Zobaczymy co z tego bedzie, tak do tygodnia mają się odezwać. Potem poszliśmy na wybieg w towarzystwie Kiry, Ramisa i Harego, Nie chciało jej sie biegać ale trochę pobawiła się z Harym.

• 2 weeks later...
Posted

KOKA MA DOM!:)
Mam już relację z nowego domku. Państwo są naprawdę zakochani w Kokce a ich syn ją poprostu uwielbia:) Pani piszę, Koka ma się swietnie. Wykapali ją i wyczesali. Pierwsze dni nie chciała spać w swoim posłaniu, ale już się tam kładzie. Byli z nią u weterynarza, gdzie dostała tabletkę na odrobaczanie i krople na kleszcze. Jest strasznym żarłokiem. Ciagle prosi o jedzenie. Całą noc przesypia, nie załatwia się w domu, jak chce wyjść to sygnalizuje to. bardzo lubi się bawić.
Jak to Koka:)
[FONT=Tahoma]Narazie przesyła jedno zdjecie, ale obiecali przesłać kolejne jak tylko zgraja je na komputer.
[/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT]