Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kudłaczek to psiak o pięknej, czarno podpalanej, falistej sierści. Ma ok 3 lata. W schronisku w Miedarach przebywa od 3 miesięcy. Jest maleńki - waży kilka kilogramów. Przyjazny dla psów. Miły, ufny, bez problemu daje się brać na ręce. Prawdziwa przytulanka - bardzo tęskni za swoim człowiekiem. Przytula się do każdego nawet jak widzi kogoś pierwszy raz.
Ten psiak bardzo porzebuje dobrego Człowieka do kochania.

Posted

Kiedy go pierwszy raz zobaczyłam pomyślałam,że to taka biedna sierotka, spragniona człowieka,garnąca się do niego. Człowieku,nie pozwól Kudłaczkowi czekać na siebie!

Tak się schowałem

Kudłaczek i koleżanki:):

Posted

[LEFT]LittleMy,jeśli można to poprosimy o allegro,tu jest tekst napisany przez jotpeg:
Dlaczego los jet taki niesprawiedliwy?
Czemu jedni mają ciepły dom, kochających ludzi, dotyk przyjaznych dłoni, pełną miskę na zawołanie, a inni moga tylko o tym marzyc?
Tak jest w świecie ludzi.
Tak jest i w świecie zwierząt.
Kudłaczek jest małym, przymilnym pieskiem, pilnie szukającym domu.
Ufny, przyjazny, niekonfliktowy.
Jest dorosły, ale małych rozmiarów, dlatego życie w schronisku, gdzie przebywa od kilku miesięcy, jest dla niego ciągłą i niebezpieczną walką o przetwanie.
O przeżycie jeszcze jednego dnia.
O to, by los się odmienił.
Jeśli możesz - pomóż!
kontakt 603 476 642
[/LEFT]

Posted

Kudlaczek ma niestety problem z oczkiem - wypadniecie tarczki powieki czy cos takiego. Widac to na niektorych zdjeciach. Weterynarz ma mu to operowac ale jeszcze nie wiadomo kiedy. Najlepiej gdyby trafil do domku i juz tam mu zrobiono ten zabieg tym bardziej ze nie jest bardzo drogi.