San_(jagodowa:) Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kudłaczek to psiak o pięknej, czarno podpalanej, falistej sierści. Ma ok 3 lata. W schronisku w Miedarach przebywa od 3 miesięcy. Jest maleńki - waży kilka kilogramów. Przyjazny dla psów. Miły, ufny, bez problemu daje się brać na ręce. Prawdziwa przytulanka - bardzo tęskni za swoim człowiekiem. Przytula się do każdego nawet jak widzi kogoś pierwszy raz. Ten psiak bardzo porzebuje dobrego Człowieka do kochania. Quote
San_(jagodowa:) Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Kiedy go pierwszy raz zobaczyłam pomyślałam,że to taka biedna sierotka, spragniona człowieka,garnąca się do niego. Człowieku,nie pozwól Kudłaczkowi czekać na siebie! Tak się schowałem Kudłaczek i koleżanki:): Quote
israel Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kudlaczek na zywo jest o wiele piekniejszy tylko troszke zaniedbany. To wyjatkowy psiak. Bardzo chcialby pojsc do domku! Quote
AniaB Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 słodziaczek :loveu: kochany..- malutkie psiaki szybciej znajduja domy...miejmy nadzieję ze jemu sie uda... Quote
Kam Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 o, dobrze, że maluszek ma wątek, zauważyłam go jakiś czas temu, słodziaczek malutki Quote
israel Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Z tylu w galopie :)... ... i podczas pieszczenia ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [LEFT]Maleństwo kochane w górę! [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Jestem mały,jestem śliczny,jestem przytulny,bardzo kocham ludzi - czego mi jeszcze brakuje,żebyś mnie zechciał,Mój Człowieku...?:-( Quote
Asia_M Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jaki On śliczny!!! Mój kolejny Ulubieniec!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Edi100 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Maleńki, niech Ci się szybko trafi kochający domek! Quote
San_(jagodowa:) Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [LEFT]Witamy nowe Ciocie:lol: [/LEFT] Quote
LittleMy Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 sliczny . a jak jego ogloszenia? moge mu zrobic allegro. Quote
San_(jagodowa:) Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [LEFT]LittleMy,jeśli można to poprosimy o allegro,tu jest tekst napisany przez jotpeg: Dlaczego los jet taki niesprawiedliwy? Czemu jedni mają ciepły dom, kochających ludzi, dotyk przyjaznych dłoni, pełną miskę na zawołanie, a inni moga tylko o tym marzyc? Tak jest w świecie ludzi. Tak jest i w świecie zwierząt. Kudłaczek jest małym, przymilnym pieskiem, pilnie szukającym domu. Ufny, przyjazny, niekonfliktowy. Jest dorosły, ale małych rozmiarów, dlatego życie w schronisku, gdzie przebywa od kilku miesięcy, jest dla niego ciągłą i niebezpieczną walką o przetwanie. O przeżycie jeszcze jednego dnia. O to, by los się odmienił. Jeśli możesz - pomóż! kontakt 603 476 642 [/LEFT] Quote
israel Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Bylismy dzis u Kudlaczka - niestety akurat byl w kojcu :( - dalej czeka na domek... Quote
israel Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Maluszek prosi o domeczek i jak najwieksza ilosc ogloszen :modla: Quote
israel Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Kudlaczek ma niestety problem z oczkiem - wypadniecie tarczki powieki czy cos takiego. Widac to na niektorych zdjeciach. Weterynarz ma mu to operowac ale jeszcze nie wiadomo kiedy. Najlepiej gdyby trafil do domku i juz tam mu zrobiono ten zabieg tym bardziej ze nie jest bardzo drogi. Quote
Recommended Posts