andzia69 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Historia zapewnie jakich wiele... Dostałam sygnał,że po osiedlu biega duuuży pies. Okazało się,że to prawie dog niemiecki tyle tylko,że z naturalnie gackowatymi ucholami! Pies biegal po parkingu, gdzie jego "właściciel" trzymał swój samochód. Dobrze,że pani na parkingu wiedziala czyj to pies i zadzwoniła do gościa, coby sobie odebrał psa. I co się okazuje - psa już nie chcą bo się urodzi (albo urodzilo) dziecko i NIE MA MIEJSCA NA DZIECKO I PSA!!!!:angryy: Facet już kilkakrotnie pozbywal się gdzieś psa - pies wracał:-( Boję się,że w koncu wywiezie go do lasu, przywiąże do drzewa i pies straci życie:placz: Ja wiem,że wszystko jest przeciwko niemu - duży, starszy, zbliżają się wakacje:placz::placz::placz: Ale może ktoś, gdzieś kiedyś marzył o łagodnym olbrzymie???? Pies z tego co się dowiedziałam jest łagodnym cielakiem. Nie bardzo lubi tylko małych piesków plątających się mu pod łapami - denerwuje się wtedy. A to Forest: Popatrzcie na jego wyraz pyska - on chyba nigdy nie był szczęśliwy:shake: Ma taaakie smutne oczy!:-( Quote
MARCHEWA Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Tutaj ktoś szuka takiego psa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65142 Quote
Fiona.22 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 andzia69 napisał(a): Facet już kilkakrotnie pozbywal się gdzieś psa - pies wracał:-( Boję się,że w koncu wywiezie go do lasu, przywiąże do drzewa i pies straci życie:placz: [...] Popatrzcie na jego wyraz pyska - on chyba nigdy nie był szczęśliwy:shake: Ma taaakie smutne oczy!:-( Jeśli przywiąże go w mojej okolicy to psiak ma chociaz szansę, że ktoś go odwiąże :-( W psich oczach mozna wiele zobaczyć. U Foresta nie widać nic pozytywnego. Skoro po kilku latach chcą go wykopać, pewnie nigdy nie traktowli go tak jak na to zasłuzył czyli po "ludzku"-w pozytywnym tego słowa znaczenu. :placz: Quote
andzia69 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='MARCHEWA']Tutaj ktoś szuka takiego psa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65142 tam go już wkleiłam...ale raczej wątpię - ona szuka na molosach młodszego:shake: Na dogi go wysłałam - ale go jakoś nie umieścili:-( Wspomniałam o nim też na forum molosów w dziale dogi w potrzebie...ale nie liczę na zbyt wiele:shake: No cóż - starszy, nie do końca rasowy,duży - same minusy:-(:-(:-( Quote
andzia69 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Komu Foresta - tak smutnie patrzy!!!!:-(:-(:-( Quote
halbina Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Forest trzymaj się góry, tam nadzieja na dom największa! Quote
andzia69 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 halbina napisał(a):Forest trzymaj się góry, tam nadzieja na dom największa! ale nadzieja matką głupich:-( Quote
halbina Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 może i tak... ale matka kocha swoje dzieci... na ogół... Quote
Fiona.22 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Foreścikowi musi się udać, taki fajny psiuncio, domki powinny sie w kolejce ustawiać :cool3: Quote
andzia69 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 tak jest - tylko gdzie ten domek???? No gdzie???? Quote
Fiona.22 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Andziu, gdzies chyba czytałam o jakims tymczasie dla Foresta w Krakowie? Quote
andzia69 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 no i mam problem z ew. transportem dozia Foresta na dt Dzisiaj córce zachcialo się uczyc jeździć...nie umie ruszać...i - nie rozbiła auta na szczęście, ale coś się pokielbasiło i palą się jakieś dziwne kontrolki - męża nie ma, aż boję się powiedzieć bo mnie zrąbie za to "uczenie" - i co ja mam teraz zrobic???? Miałam zawieźć Foresta do Krakowa, miałam w sobotę wyjazd nad morze - a tu taki klops Jade jutro do mechanika - i az się boję myśleć co popsułyśmy Madziaikrzyś - i co robic?????? Quote
andzia69 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 napisałam do właścicieli Foresta czy mogliby zawieźć psa do Krakowa i....nie mam żadnej odpowiedzi - zaczynam się bać o tego psa:shake: A w sobotę wyjeżdżam na 2 miesiące z Kielc....kto pomoże????? Quote
saga_86 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Może dopisz w tytule Anita,że transport jest potrzebny:razz: Quote
andzia69 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Ponieważ nie mogłam sie doczekać odpowiedzi na e-maila zadzwoniłam do nich dzisiaj - usłyszałam,ze nieaktualne bo pies znalazł dom....:shake: Cóz mogę więcej - chciałam pomóc, nie jestem pewna tego,ze ona znalazł dom - ale co mozna w tej sytuacji zrobic???? Nic:-( Zamykam watek wobec tego. Quote
Recommended Posts