Grey Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Cockermaniaczka w rozmowie to wytłumaczyłbym Ci szybko , a tak to nie mam czasu . Nie neguję medycyny , ale warto też słuchać ludzi z doświadczeniem .Mojemu pieprzyło się na 3 łapach i też stosowałem od weta , ale opanowałem Oczarem .Kiedyś zaufana wet. pokłosie pomyliła z grzybicą i przestała być zaufaną . Sprawy skórne to wredna sprawa ,zwłaszcza u psa i na łapach . Quote
Cockermaniaczka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 sprawy skorne to ogolnie masakra... Ja nie neguje ale wole poki co dzialac lekami,wspomagajaco zadzialam srebrem koloidalnym.Podobno rewelacyjne na wszelkie bakterie.Zobaczymy... Ja sie smieje ze zgole wszystkie lapy na pudla :evil_lol: I bedzie swiety spokoj :lol: Quote
gryf80 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [B]grey[/B] wierzę we wszystko co jest poparte badaniami...[B]cocermaniaczko[/B] srebro jako substancja wspomagajaca leczenie powinna sie "spisać",na pewno ograniczy rozwój flory dodatkowej.i chyba masz racje co do tego golenia na "łyso"psich stóp Quote
Cockermaniaczka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 srebro sama bede tez na sobie testowac bo troche chora jestem wiec zobaczymy czy to warte uwagi :razz: Tak amerykan wyglada ze zgolonymi :cool3:[url]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/377600_601005299913040_1975045327_n.jpg[/url] Quote
gryf80 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 ee,całkiem spoko.im bardziej skóra odkryta tym lepiej leki przenikają Quote
Cockermaniaczka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 negro ma teraz tez tak zgolona jedna noge plus wyciete wlosy z gory troche zeby latwiej skarpete zakladac :razz: Wyglada smiesznie ale przynajmniej praktyczne. Quote
Recommended Posts