Jump to content
Dogomania

Zakład Rehabilitacji dla psów i kotów

Recommended Posts

Posted

saJo napisał(a):
No wlasnie....zrobic kurs i jedziemy...zdrowia zycze waszym psom!!

Ale ironia, lepiej nic nie robić i czekać aż się zjawi ktoś kompetentny... Albo się przenieść do Katowic/Warszawy??

Posted

Tak, czasami lepiej nic nie robic. Ale oczywiscie kazdy robi to, co uwaza za najlperze. Nie mnie to oceniac. Jednak pomagajac jako osoba "techniczna" jak bym to nazwala przy rehabilitacji trzech psow wiem, ze to nie tak, ze kupi sie basen, pojdzie na kurs i bedzie super.

PS. Zdrowia zycze jak najbardziej szczerze.

• 3 months later...
Posted

Próbowałem wejść na stronkę podaną w poprzednich postach ale stronka nie działa. Moglibyście mi podać adres lub telefon do Pani Haliny Markiewicz??
Możecie także pisać na nr gg 7329081.
Pozdrawiam Fuks.

Guest Jacol123
Posted

Fuks19 napisał(a):
Próbowałem wejść na stronkę podaną w poprzednich postach ale stronka nie działa. Moglibyście mi podać adres lub telefon do Pani Haliny Markiewicz??
Możecie także pisać na nr gg 7329081.
Pozdrawiam Fuks.

Oczywiście! Telefon do Pani Halinki Markiewicz to 600 879 957

• 11 months later...
Posted

Stary temat, ale dla mnie zrobił się niestety aktualny. Poszukuję wszelkich możliwości leczenia zwyrodnień stawów i tak znalazłam rehabilitację zwierząt w Warszawie. Prowadzi ją lekarz wet. w Hotelu dla zwierząt "Bazyli". Mają tam basen właśnie i jestem umówiona niedługo na pierwszą sesję. Ciekawe co moja psica na to :roll:

• 2 months later...
Posted

Może się ktoś orientuje, czy w Gdyni istnieje jakiś zakład rehabilitacyjny? Jeśli nie taki typowo dla zwierząt (byłoby pięknie, ale raczej nie łudzę się :roll:), to może chociaż jest jakiś ludzki gabinet z możliwością rehabilitacji zwierząt??? Zależy mi na fizykoterapii mojego 16-letniego pieska, który ma już dość poważne problemy z kręgosłupem i stawami, ogólnie z poruszaniem się... :-( Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje.

P.S. czy jest możliwość skontaktowania się przez email ze stroną http://www.rehabilitacjapsow.pl ??

• 3 years later...