Bura Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 saJo napisał(a):No wlasnie....zrobic kurs i jedziemy...zdrowia zycze waszym psom!! Ale ironia, lepiej nic nie robić i czekać aż się zjawi ktoś kompetentny... Albo się przenieść do Katowic/Warszawy?? Quote
saJo Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tak, czasami lepiej nic nie robic. Ale oczywiscie kazdy robi to, co uwaza za najlperze. Nie mnie to oceniac. Jednak pomagajac jako osoba "techniczna" jak bym to nazwala przy rehabilitacji trzech psow wiem, ze to nie tak, ze kupi sie basen, pojdzie na kurs i bedzie super. PS. Zdrowia zycze jak najbardziej szczerze. Quote
Fuks19 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Próbowałem wejść na stronkę podaną w poprzednich postach ale stronka nie działa. Moglibyście mi podać adres lub telefon do Pani Haliny Markiewicz?? Możecie także pisać na nr gg 7329081. Pozdrawiam Fuks. Quote
Guest Jacol123 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Fuks19 napisał(a):Próbowałem wejść na stronkę podaną w poprzednich postach ale stronka nie działa. Moglibyście mi podać adres lub telefon do Pani Haliny Markiewicz?? Możecie także pisać na nr gg 7329081. Pozdrawiam Fuks. Oczywiście! Telefon do Pani Halinki Markiewicz to 600 879 957 Quote
Sabina25 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Stary temat, ale dla mnie zrobił się niestety aktualny. Poszukuję wszelkich możliwości leczenia zwyrodnień stawów i tak znalazłam rehabilitację zwierząt w Warszawie. Prowadzi ją lekarz wet. w Hotelu dla zwierząt "Bazyli". Mają tam basen właśnie i jestem umówiona niedługo na pierwszą sesję. Ciekawe co moja psica na to :roll: Quote
asher Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Sabina25']Podaję link: Basen rehabilitacyjnyLink nie działa. Czy chodzi o Hotel Bazyli w Łomnej? Sprawa tego basenu jest aktualna? Jak wrażenia po wizycie? Quote
Kate-80 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Może się ktoś orientuje, czy w Gdyni istnieje jakiś zakład rehabilitacyjny? Jeśli nie taki typowo dla zwierząt (byłoby pięknie, ale raczej nie łudzę się :roll:), to może chociaż jest jakiś ludzki gabinet z możliwością rehabilitacji zwierząt??? Zależy mi na fizykoterapii mojego 16-letniego pieska, który ma już dość poważne problemy z kręgosłupem i stawami, ogólnie z poruszaniem się... :-( Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje. P.S. czy jest możliwość skontaktowania się przez email ze stroną http://www.rehabilitacjapsow.pl ?? Quote
Besti Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Stary wątek ale odświeżam:) Szukam basenu dla psa lub ośrodka rehabilitacji psów w zachodniopomorskim. Ma ktoś namiary? Quote
Recommended Posts