Jump to content
Dogomania

Jestem Kiara wyrwana z Olkusza.................pomóż mi.................

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam ostatnio u Kiary, suniama się dobrze, szaleje na spacerach ;) przefajna dziewczynka, przydałby się dom, gdzie ktoś może ma jakąś zajawkę na cwiczenie z psem np. frisby, super by się nadawała!

• 3 weeks later...
Posted

nowości brak, mogę jedynie napisać iż byłam ostatnio w odwiedzinach u Kiary, jak zwykle jest przesłodka, kochana i w dobrej formie oraz szuka domu ;) (szuka szuka, ja się w niej zakochałam, to psi ideał, gdybym mogła ją adoptować to brałabym od razu, lecz jak narazie trwają negocjacje z rodzicielką, co z tego będzie to nie wiem)

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Potwierdzam wplaty deklaracji stalych na m-c sierpien 2014 od Agnieszka103 5 zl. i Ala Chrzanowska 20 zl. rownoczesnie prosze i pomniejszenie skarpety Kiary o 120 zl. za m-c lipiec 2014. Malwa bardzo prosze o podanie kwoty Kiary na koncie Fundacji.
MALWA w ktorym poscie mozna zobaczy aktualne rozliczenie Kiary?
Poniewaz MALWA nie kwapi sie do rozliczania watku Kiary postanowilam podac obecny stan kwoty Kiary na koncie Fundacji.OBECNY STAN KONTA KIARY W FUNDACJI: 310 zł. jak widac na dzien 24.06.14.

Ostatnio edytowane przez MALWA ; 24-06-2014 o 22:46

Za miesiace czerwiec, lipiec, sierpn zostalo przelane dla Marty za karme lacznie 360 zl.
Do 310 zl. z 24 czerwca 2014, doszly wplaty w lipcu post 406 25 zl. post 411 35 zl.
oraz w sierpniu 25 zl. co daje lacznie 85 zl. za 3 miesiace. Na koncie Fundacji na miesiac sierpien znajduje sie 35 zl.
Jesli sie pomylilam prosze o sprostowanie.

Edited by Ada-jeje
uzupelnienie
Posted

[quote name='Ada-jeje']Potwierdzam wplaty deklaracji stalych na m-c sierpien 2014 od Agnieszka103 5 zl. i Ala Chrzanowska 20 zl. rownoczesnie prosze i pomniejszenie skarpety Kiary o 120 zl. za m-c lipiec 2014. Malwa bardzo prosze o podanie kwoty Kiary na koncie Fundacji.
MALWA w ktorym poscie mozna zobaczy aktualne rozliczenie Kiary?
Poniewaz MALWA nie kwapi sie do rozliczania watku Kiary postanowilam podac obecny stan kwoty Kiary na koncie Fundacji.OBECNY STAN KONTA KIARY W FUNDACJI: 310 zł. jak widac na dzien 24.06.14.

Ostatnio edytowane przez MALWA ; 24-06-2014 o 22:46

Za miesiace czerwiec, lipiec, sierpn zostalo przelane dla Marty za karme lacznie 360 zl.
Do 310 zl. z 24 czerwca 2014, doszly wplaty w lipcu post 406 25 zl. post 411 35 zl.
oraz w sierpniu 25 zl. co daje lacznie 85 zl. za 3 miesiace. Na koncie Fundacji na miesiac sierpien znajduje sie 35 zl.
Jesli sie pomylilam prosze o sprostowanie.

Dziękuje za pilnowanie rolziczenia. Nie było mnie trochę na dogo, niedawno wyszłam ze szpitala. Niestety nieco zaniedbałam ten wątek. Przepraszam.

Zaraz wszystko pouzupełniam.

Napiszę do hoteliku i dopytam w sprawie Kiary.

Posted

[quote name='Rumi.']nowości brak, mogę jedynie napisać iż byłam ostatnio w odwiedzinach u Kiary, jak zwykle jest przesłodka, kochana i w dobrej formie oraz szuka domu ;) (szuka szuka, ja się w niej zakochałam, to psi ideał, gdybym mogła ją adoptować to brałabym od razu, lecz jak narazie trwają negocjacje z rodzicielką, co z tego będzie to nie wiem)[/QUOTE]

Czy jest jakiś rezultat tych negocjacji?

Posted

[quote name='MALWA']Czy jest jakiś rezultat tych negocjacji?[/QUOTE]

jak narazie nie, ale cały czas się staram negocjować i myślę o Kiaruni, jest to psi ideał....

postaram się też aby w tych dniach poleciało coś na jedzenie dla psiny

Posted

[quote name='Rumi.']jak narazie nie, ale cały czas się staram negocjować i myślę o Kiaruni, jest to psi ideał....

postaram się też aby w tych dniach poleciało coś na jedzenie dla psiny[/QUOTE]

Dziękuję!
I życzę owocnych negocjacji.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Potwierdzam wplate Rumi z dnia 14.08.14. [B]20 zl.[/B] Dziekujemy. Na miesieac sierpien mamy dla Kiary[B] 55 zl.[/B] Prosimy o dalsza pomoc dla wspanialej dziewczynki.[/QUOTE]

Dziękuję za potwierdzenie wpłaty dla Kiary.

Posted

[U]Wklejam info, jakie otrzymałam z hoteliku:

[/U]"Kiara nadal jest u mnie i ma się dobrze ( jak by pojawiła się opcja domu stałego to na pewno bym Panią poinformowała ), z uszkiem póki co wszystko ok, miała lekki problem z moczem - dostała leki, ale już wszystko jest ok. Niestety z ogłoszeń cisza, adopcje stoją jak zamurowane, o Kiarunię niestety nikt nie pyta póki co.

Jak tylko będzie jakieś zainteresowanie Kiarą to dam znać".

Muszę jeszcze dopytać co było z moczem, czy to infekcja, i jaki jest koszt podanych leków, bo o tym nie ma żadnych informacji w e-mailu