łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Karolina ;) No szarpaki super, muszę zrobić i wstawić zdjęcia drugiego i piłek, tylko żeby czasu było więcej :roll: Teraz robimy od rana do wieczora (na szczęście co chwilę jest przerwa ;)) bo kopiemy fundamenty pod garaż. A w przerwach tylko piciu i dogo :D[/QUOTE] Teraz to se juz wolne zrób :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Hejka Angi ;) No teraz mam wolne, relaksuję się w wannie :loveu: Bo ja do prysznica stworzona nie jestem :D Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Angi ;) No teraz mam wolne, relaksuję się w wannie :loveu: Bo ja do prysznica stworzona nie jestem :D[/QUOTE] to uważaj żeby Ci sie tablet nie zrelaksował w wodzie :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Daje rade :eviltong: Jak idę się kąpać to zawsze go biorę, i tylko raz mi się zrelaksował za bardzo :D Ale żyje :D Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='marta1624']Daje rade :eviltong: Jak idę się kąpać to zawsze go biorę, i tylko raz mi się zrelaksował za bardzo :D Ale żyje :D[/QUOTE] ja sie zawsze ałam brac komórki bo ja na pewno bym ja utopiła hehe Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 [quote name='dOgLoV']ja sie zawsze ałam brac komórki bo ja na pewno bym ja utopiła hehe[/QUOTE] Ja już się wprawiłam :D Quote
*Magda* Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='marta1624']Doberek ;) Kiedy idziesz do pracy?[/QUOTE] Też chciałabym znać odpowiedź na to pytanie :roll: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Ehh to z jednej strony dziwnie tak, nie wiedzieć kiedy do pracy iść :roll: Ale za to ile wolnego ;) Quote
*Magda* Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Mam nadzieję, że jutro dostanę telefon i we wtorek do pracy :roll: Quote
Ty$ka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ja też nie :p O ludu, z tablem do wanny, przecież ja bym utopiła niemal od razu :D Zazdroszczę oczka wodnego, choć z drugeij strony pewnie macie mega dużo komarów. A psy nie polują sobie na rybki z oczka? ;p Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Nie, psiaki przyzwyczajone do rybek ;) Nieraz tylko przypadkowo nie trafiają w trawnik i wpadają do oczka :D A komary.... Nie mamy ich za dużo, jeśli przypilnujemy dobrze basen (bo tam się rozmnażają ;)). A tak to o dziwo komarów mało co, bynajmniej nie więcej niż w innych miejscach ;) Quote
*Magda* Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Sąsiad ma oczko, a komarów brak :eviltong: W tym roku (odpukać) jeszcze żaden mnie nie ugryzł, ani u Theosia w pokoju nie widziałam :) Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='magdabroy']Sąsiad ma oczko, a komarów brak :eviltong: W tym roku (odpukać) jeszcze żaden mnie nie ugryzł, ani u Theosia w pokoju nie widziałam :)[/QUOTE] za to u nas jest plaga , Marysia co chwilę wygląda jak by ją bili taka jest od nich popuchnieta :roll: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 No to jak u mnie- oczko, ale komarów za wiele nie ma ;) Mnie niestety użarł, ale jak łaże po dziwnych terenach to mam :D Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 [quote name='dOgLoV']za to u nas jest plaga , Marysia co chwilę wygląda jak by ją bili taka jest od nich popuchnieta :roll:[/QUOTE] Sami ją bijecie i na komary zwalacie :D Moja mama teraz jez opuchła, bo była na jagodach i ją meszka ugryzła ;) Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='marta1624']Sami ją bijecie i na komary zwalacie :D Moja mama teraz jez opuchła, bo była na jagodach i ją meszka ugryzła ;)[/QUOTE] racja :diabloti: no a meszki to sa mega wqurwiające :mad: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Mnie wkurzają muchy :angryy: W domu mam ich tyle, że w salonie wysiedzieć nie można- co chwile nas obsiadają :angryy: A jeszcze genialnej zwierzęcolubnej Marcie jest ich szkoda bo są "oswojone" (ie boją się, podstawisz palec to siadają) więc łapie i wypuszcza na zewnątrz, a nie zabija :D A łapiąc schodzi trochę czasu, więc mi się nie chce i je zostawiam. I aż do wieczora jest luz, a potem znowu mnie wkurzają bo siadają..... Itd..... Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='marta1624']Mnie wkurzają muchy :angryy: W domu mam ich tyle, że w salonie wysiedzieć nie można- co chwile nas obsiadają :angryy: A jeszcze genialnej zwierzęcolubnej Marcie jest ich szkoda bo są "oswojone" (ie boją się, podstawisz palec to siadają) więc łapie i wypuszcza na zewnątrz, a nie zabija :D A łapiąc schodzi trochę czasu, więc mi się nie chce i je zostawiam. I aż do wieczora jest luz, a potem znowu mnie wkurzają bo siadają..... Itd.....[/QUOTE] buahahha , ale ja ostatnio muche tez wywalałam za okno i chyba z 15 min sie znia meczylam , a była ogromna , taka jak bąk , dziwna w ogole .... Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Dobrze że wypuściłaś bo może to Muchoman :D Człowiek mucha :D Quote
Ty$ka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Naprawdę nie macie więcej komarów? Dziwne, do tej pory wydawało mi się, że woda i komary są oczywistym połączeniem :D O proszę, a ja już widzę jak mój pies uchachany przynosi w pysku rybę i coś czuję, że okoliczne koty uwielbiałyby się przyglądać rybkom ;) Quote
kalyna Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 My też mamy oczko, skalniaki, kaskada z kamieni, fontanny i inne. I jak się robiło ciągle przy tym, dbało się o to, zielsko wyrywało i inne to ładnie to wyglądało. A teraz wygląda tak, że..... No ale jest...Nikt nie ma czasu o to dbać. tablet w wannie, nie masz Ty za dobrze? Quote
Recommended Posts