marta1624 Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Eeee przyzwyczaił a się :D On prawie codziennie ją gryzie :D Nawet mi ręki nie może podać, nie mówiąc już o przytuleniu :diabloti: A skacze wysoko :D Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='marta1624']Eeee przyzwyczaił a się :D On prawie codziennie ją gryzie :D Nawet mi ręki nie może podać, nie mówiąc już o przytuleniu :diabloti: A skacze wysoko :D[/QUOTE] No to nie wie co zrobić ? cezara millana niech wezwie na pomoc :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Z pewnością pomoże :D Przy Lucku Cesar wymięka :diabloti: Quote
kalyna Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='marta1624']Pokazał że ma się nie zbiżać :diabloti: Najpierw był wark, a jak nie pomogło to haps :D Ale w końcu to "biedny malutki piesek, którego nie trzeba nic uczyć" :D[/QUOTE] Jesssso uwielbiam go :) jakbym o Ciapku czytała :loveu: tylko on szczeka i robi dużo zamieszania, ale nie capnie :evil_lol: Ale tak to tylko w moim pokoju, jak na dole się położę to nie robi problemów :lol: Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Kalyna bo Lucek to nie pies... Lucek to jamnik :diabloti: Ale tak serio to trochę dyscypliny i jest do zniesienia. Co z tego jak nie można go dyscyplinować :roll: Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Hejka Aga ;) Ale ładna pogoda dzisiaj, tylko czemu muszę w domu pomagać? :placz: W ogóle miałam nieciekawą akcję ostatnio- jak mówię, żeby nie podchodzić do mnie i mojego psa jeśli druga osoba ma sukę, to znaczy że mam powód. Wtedy nie chodzi mi o gonienie z tyłu i wskakiwanie na grzbiet Kajki tej drugiej suki :p Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Aga ;) Ale ładna pogoda dzisiaj, tylko czemu muszę w domu pomagać? :placz: W ogóle miałam nieciekawą akcję ostatnio- jak mówię, żeby nie podchodzić do mnie i mojego psa jeśli druga osoba ma sukę, to znaczy że mam powód. Wtedy nie chodzi mi o gonienie z tyłu i wskakiwanie na grzbiet Kajki tej drugiej suki :p[/QUOTE] Oj tam musisz , powiedz ze Ci sie nie chce :evil_lol: znowu sie krew polała ? ;) Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Krew to nie, tylko że moja większa więc przewróciła tamtą na grzbiet :roll: Ona zębów nie używa, ale staram się unikać takich akcji. Ogólnie jak słyszę że suka to omijam, powąchać się może, nawet pobawi się po jakimś czasie, pod warunkiem że druga suka nie będzie jej stawać łapami na grzbiecie ani dominować :roll: Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Witam dziewczyny ;) Ola na razie nie ma, podejrzewam że dzisiaj jak do domu wrócę to będzie awizo ;) Ogólnie to czekam na 3 paczki :siara: Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Furminator (podróbkę, ale polecaną przez Agę i Sylwię ;)) i piłki tenisowe z Konga + piłka ultra ball chuckit! ;) Bankrutuję :D Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 A tu jeszcze do kupienia algi, olej z łososia, mięso wieprzowe ..... Przynajmniej pierwszy raz zakwitła lilia wodna :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Super :lol: do mnie wczoraj przyszła paczka, na którą wydałam prawie całą tygodniowke :p Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ten furminator jest na prawde skuteczny , tylko trzeba miec cierpliwość bo jak sie nim czesze to konca nie widac tak kłaki lecą :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Ten furminator jest na prawde skuteczny , tylko trzeba miec cierpliwość bo jak sie nim czesze to konca nie widac tak kłaki lecą :evil_lol:[/QUOTE] Ja cierpliwa nie jestem, ale wynajdę w sobie pokłady cierpliwości żeby się tych kłaków pozbyć :D Quote
Aleksa. Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='marta1624']Co zamawiałaś? ;)[/QUOTE] Karmę i smaki :) Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 To chociaż psiak zadowolony :D Ale mam wyczucie- awizo w skrzynce :D Quote
Aleksa. Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='marta1624']To chociaż psiak zadowolony :D Ale mam wyczucie- awizo w skrzynce :D[/QUOTE] uff, mam nadzieję, że będzie wszystko ok. :) Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Na pewno będzie ;) A z innej beczki- znalazłam dostęp do taniego mięsa wołowego, mielonego :multi: Tylko w zamrażarce brak miejsca :roll: Po wołowinę mam 20km więc wolałabym trochę więcej wziąć ;) Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 No to teraz jedz to co w zamrażarce i za kilka dni na zakupy ;) Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 [quote name='magdabroy']No to teraz jedz to co w zamrażarce i za kilka dni na zakupy ;)[/QUOTE] Kaja zje, nie ja :D Ogólnie Barfowanie coraz bardziej mi się podoba ;) Kai jeszcze bardziej :D Tylko muszę zbić jej wagę, bo szelki w których miesiąc temu chodziła musiałam poszerzać :roll: Ogólnie to mam duuuuużo mięsnych kości (których wg przelicznika dziennie podaje mniej więcej 250g). Są to lotki, skrzydełka, porcje, szyje itp. A jeden posiłek daję czyste mięso (500g)- udka bez kości, wieprzowina, podroby drobiowe. I tego za wiele nie mam ;) I nie wiem czy nie zmniejszyć porcji, bo w czasie dnia są też smaczki, pasta wątróbkowa itp. A Kaja przytyła :roll: Magda a twoje szele doszły? Quote
Recommended Posts