Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Doberek Aga ;) Magda, Rashelek dzięki za rady ;) Dzisiaj zastosowałam sposób- wzięłam śniadanie do babci, gdzie mieszka Majka. Kaja jak zobaczyła tam tą Papke to zjadła w 5 minut :D Żeby przypadkiem Majka jej nie zjadła :D Ale dzisiaj na ok 500g podrobów dałam 200g warzyw, i to jest chyba max ile mogę przemycić :roll: Jak myślicie, starczy 400g warzyw na onkę na tydzień?[/QUOTE]

Ja tam się nie znam na racjach żywieniowych zwierząt , ale pomysł z tym śniadankiem niezły ;)

Posted

Dzięki ;) To moja ostatnia deska ratunku była :D Jak jedziemy do Majki to wtedy ona zawsze do miski idzie, żeby Kaja jej nie wyjadła. W drugą stronę ciała tak samo :D Chociaż czegoś nie lubi to i tak zje, żeby Majce nie dać :D

Posted

[quote name='marta1624']Doberek Aga ;) Magda, Rashelek dzięki za rady ;) Dzisiaj zastosowałam sposób- wzięłam śniadanie do babci, gdzie mieszka Majka. Kaja jak zobaczyła tam tą Papke to zjadła w 5 minut :D Żeby przypadkiem Majka jej nie zjadła :D Ale dzisiaj na ok 500g podrobów dałam 200g warzyw, i to jest chyba max ile mogę przemycić :roll: Jak myślicie, starczy 400g warzyw na onkę na tydzień?[/QUOTE]

Powinno spokojnie wystarczyć ;)

Posted

[quote name='marta1624']Dzisiaj nie mam siły, poza tym goście jeszcze siedzą- grill i pieczonki dzisiaj ;)[/QUOTE]

ja dzisiaj sie obżarłam czeresniami , morelami i nektarynkami , zaraz chyba pawia puszcze :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Czereśnie..... Zjadłabym :loveu: Oddaj trochę :D[/QUOTE]

przyjedz , jeszcze jest trochę :evil_lol: ale chyba były z robakami bo jedna smakowała bez kitu jak kiełbasa z grilla :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']przyjedz , jeszcze jest trochę :evil_lol: ale chyba były z robakami bo jedna smakowała bez kitu jak kiełbasa z grilla :diabloti:[/QUOTE]

Zanim jesz czereśnie, to wrzuć je na 2-3 min. do zimnej wody.
Robaki wypłyną :)

Posted

[quote name='magdabroy']To już wiesz :)

Marta, nie siedź za długo na grillu, bo idę łóżko grzać :)[/QUOTE]

Wy tam grzecznie w tym łóżeczku , co by sie coś nie wytworzyło :roflt: