łamAga Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='marta1624']Hejka ;)Dziękuję za propozycje przerwy ale wolę pocierpieć :D[/QUOTE] masz racje :eviltong: omina Cie te kolejki na poczekalni i pokazywanie doopy obcemu facetowi co 3 tygodnie :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Ja bym nie nazwała tego doopą :diabloti: I czemu facetowi, można kobiecie :D Quote
*Magda* Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='dOgLoV']masz racje :eviltong: omina Cie te kolejki na poczekalni i pokazywanie doopy obcemu facetowi co 3 tygodnie :eviltong:[/QUOTE] A z miesiąca na miesiąc będzie coraz częściej ;) Aż na końcu będzie to 2x w tygodniu :D Quote
marta1624 Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='magdabroy']A z miesiąca na miesiąc będzie coraz częściej ;) Aż na końcu będzie to 2x w tygodniu :D[/QUOTE] To Aga wszystko przed tobą :D Cieszysz się? :D Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='marta1624']Ja bym nie nazwała tego doopą :diabloti: I czemu facetowi, można kobiecie :D[/QUOTE] ale dupe też widać :eviltong: kobiety podobno są mniej delikatne :eviltong: [quote name='magdabroy']A z miesiąca na miesiąc będzie coraz częściej ;) Aż na końcu będzie to 2x w tygodniu :D[/QUOTE] Ale wtedy juz sie tylko brzuch pokazuje pewnie :eviltong: [quote name='marta1624']To Aga wszystko przed tobą :D Cieszysz się? :D[/QUOTE] bardzoooo , zwaszcza ze w srode ide znowu swiecić doopą i to przed innym kolesiem do tego w podeszłym wieku :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='dOgLoV']ale dupe też widać :eviltong: kobiety podobno są mniej delikatne :eviltong: Ale wtedy juz sie tylko brzuch pokazuje pewnie :eviltong: [/QUOTE] W PL chodziłam do faceta, a tu byłam u 2 kobiet i nie widzę różnicy w delikatności ;) Badać też Cię będzie 1x w tyg. bo trzeba sprawdzić czy się szyjka nie skraca, czy nie masz rozwarcia itp. ;) Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='magdabroy']W PL chodziłam do faceta, a tu byłam u 2 kobiet i nie widzę różnicy w delikatności ;) Badać też Cię będzie 1x w tyg. bo trzeba sprawdzić czy się szyjka nie skraca, czy nie masz rozwarcia itp. ;)[/QUOTE] Możliwe ale tam gdzie teraz chodzę przyjmuje jedna babka i dzisiaj akurat o niej rozmawiały dwie babki , to usłyszałam tylko " byłam u niej raz i podziekuje " , więc dobrze ze jednak nie wybrałam w tym wypadku kobiety ;) Toś mnie pocieszyła :eviltong: Quote
rashelek Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Jak tak Was czytam, to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że nigdy nie chcę być w ciąży :P Quote
*Magda* Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='rashelek']Jak tak Was czytam, to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że nigdy nie chcę być w ciąży :P[/QUOTE] A ja tam mogę chodzić w ciąży non stop, jeśli będę ją przechodzić tak jak tę pierwszą ;) Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='rashelek']Jak tak Was czytam, to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że nigdy nie chcę być w ciąży :P[/QUOTE] Nigdy nie mów nigdy :eviltong: [quote name='magdabroy']A ja tam mogę chodzić w ciąży non stop, jeśli będę ją przechodzić tak jak tę pierwszą ;)[/QUOTE] Pozazdrościć :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Ja też na razie ciążę oddalam, nie mówię że nigdy, ale jak na razie czym później tym lepiej ;) Ogólnie w genach mam tycie po ciąży (duże), więc mi nie śpieszno :D Ale bardziej od tycia boję się bólu przy porodzie :roll: Aga ja chodzę do kobiety ;) Quote
maxishine. Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Hej Magda o jakich szelkach mowa? Dla Tory? ;) Quote
marta1624 Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Hejka ;) Magda o zdjęciach wie bo wszyscy na nie czekają :D PS. Byłam po mięso. Niestety ratki i porcje z gęsi nie dojechały :/ Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 hello ;) trzeba było z łabędzia brać :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Po łabędzia to ja dopiero jadę dzisiaj- chcemy kupić taki kwietnik na ogród z opony :D Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='marta1624']Po łabędzia to ja dopiero jadę dzisiaj- chcemy kupić taki kwietnik na ogród z opony :D[/QUOTE] widziałam takie cuda , super to wygląda ;) Quote
marta1624 Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Noo ja u cioci widziałam i się spodobało (najbardziej się podoba mojej mamie :D) Quote
Oscar Patric Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='marta1624']Ja też na razie ciążę oddalam, nie mówię że nigdy, ale jak na razie czym później tym lepiej ;) Ogólnie w genach mam tycie po ciąży (duże), więc mi nie śpieszno :D Ale bardziej od tycia boję się bólu przy porodzie :roll: Ja też najbardziej porodu się boję,i u mnie też dużo tyje się podczas ciąży(25/30kg),ale potem dość szybko z wagi się leci,na szczęście:lol: Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='unikatowydiament'] Ja też najbardziej porodu się boję,i u mnie też dużo tyje się podczas ciąży(25/30kg),ale potem dość szybko z wagi się leci,na szczęście:lol:[/QUOTE] Ja sie porodu nie oje jakos , moze w 8/9 miesiącu zaczne sie bac ale na razie jakoś się nie boję :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja sie porodu nie oje jakos , moze w 8/9 miesiącu zaczne sie bac ale na razie jakoś się nie boję :eviltong:[/QUOTE] Teraz to już po fakcie, bez sensu się bać :D Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='marta1624']Teraz to już po fakcie, bez sensu się bać :D[/QUOTE] No wiesz , moja bratowa juz trzęsie portkami :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Może cesarke mieć, ale podobno też boli :roll: Quote
Recommended Posts