Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Hejka ;)Dziękuję za propozycje przerwy ale wolę pocierpieć :D[/QUOTE]

masz racje :eviltong: omina Cie te kolejki na poczekalni i pokazywanie doopy obcemu facetowi co 3 tygodnie :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']masz racje :eviltong: omina Cie te kolejki na poczekalni i pokazywanie doopy obcemu facetowi co 3 tygodnie :eviltong:[/QUOTE]

A z miesiąca na miesiąc będzie coraz częściej ;) Aż na końcu będzie to 2x w tygodniu :D

Posted

[quote name='magdabroy']A z miesiąca na miesiąc będzie coraz częściej ;) Aż na końcu będzie to 2x w tygodniu :D[/QUOTE]

To Aga wszystko przed tobą :D Cieszysz się? :D

Posted

[quote name='marta1624']Ja bym nie nazwała tego doopą :diabloti: I czemu facetowi, można kobiecie :D[/QUOTE]

ale dupe też widać :eviltong: kobiety podobno są mniej delikatne :eviltong:

[quote name='magdabroy']A z miesiąca na miesiąc będzie coraz częściej ;) Aż na końcu będzie to 2x w tygodniu :D[/QUOTE]

Ale wtedy juz sie tylko brzuch pokazuje pewnie :eviltong:

[quote name='marta1624']To Aga wszystko przed tobą :D Cieszysz się? :D[/QUOTE]

bardzoooo , zwaszcza ze w srode ide znowu swiecić doopą i to przed innym kolesiem do tego w podeszłym wieku :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale dupe też widać :eviltong: kobiety podobno są mniej delikatne :eviltong:

Ale wtedy juz sie tylko brzuch pokazuje pewnie :eviltong:
[/QUOTE]

W PL chodziłam do faceta, a tu byłam u 2 kobiet i nie widzę różnicy w delikatności ;)

Badać też Cię będzie 1x w tyg. bo trzeba sprawdzić czy się szyjka nie skraca, czy nie masz rozwarcia itp. ;)

Posted

[quote name='magdabroy']W PL chodziłam do faceta, a tu byłam u 2 kobiet i nie widzę różnicy w delikatności ;)

Badać też Cię będzie 1x w tyg. bo trzeba sprawdzić czy się szyjka nie skraca, czy nie masz rozwarcia itp. ;)[/QUOTE]

Możliwe ale tam gdzie teraz chodzę przyjmuje jedna babka i dzisiaj akurat o niej rozmawiały dwie babki , to usłyszałam tylko " byłam u niej raz i podziekuje " , więc dobrze ze jednak nie wybrałam w tym wypadku kobiety ;)

Toś mnie pocieszyła :eviltong:

Posted

[quote name='rashelek']Jak tak Was czytam, to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że nigdy nie chcę być w ciąży :P[/QUOTE]

A ja tam mogę chodzić w ciąży non stop, jeśli będę ją przechodzić tak jak tę pierwszą ;)

Posted

[quote name='rashelek']Jak tak Was czytam, to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że nigdy nie chcę być w ciąży :P[/QUOTE]

Nigdy nie mów nigdy :eviltong:

[quote name='magdabroy']A ja tam mogę chodzić w ciąży non stop, jeśli będę ją przechodzić tak jak tę pierwszą ;)[/QUOTE]

Pozazdrościć :eviltong:

Posted

Ja też na razie ciążę oddalam, nie mówię że nigdy, ale jak na razie czym później tym lepiej ;) Ogólnie w genach mam tycie po ciąży (duże), więc mi nie śpieszno :D Ale bardziej od tycia boję się bólu przy porodzie :roll:

Aga ja chodzę do kobiety ;)

Posted

[quote name='marta1624']Po łabędzia to ja dopiero jadę dzisiaj- chcemy kupić taki kwietnik na ogród z opony :D[/QUOTE]

widziałam takie cuda , super to wygląda ;)

Posted

[quote name='marta1624']Ja też na razie ciążę oddalam, nie mówię że nigdy, ale jak na razie czym później tym lepiej ;) Ogólnie w genach mam tycie po ciąży (duże), więc mi nie śpieszno :D Ale bardziej od tycia boję się bólu przy porodzie :roll:
Ja też najbardziej porodu się boję,i u mnie też dużo tyje się podczas ciąży(25/30kg),ale potem dość szybko z wagi się leci,na szczęście:lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']
Ja też najbardziej porodu się boję,i u mnie też dużo tyje się podczas ciąży(25/30kg),ale potem dość szybko z wagi się leci,na szczęście:lol:[/QUOTE]

Ja sie porodu nie oje jakos , moze w 8/9 miesiącu zaczne sie bac ale na razie jakoś się nie boję :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja sie porodu nie oje jakos , moze w 8/9 miesiącu zaczne sie bac ale na razie jakoś się nie boję :eviltong:[/QUOTE]
Teraz to już po fakcie, bez sensu się bać :D