marta1624 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Ja chodzę do kościoła 2 razy do roku- pasterka i święcić jajka ;) No i ewentualne śluby, komunie... Quote
*Magda* Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='marta1624']Ja chodzę do kościoła 2 razy do roku- pasterka i [B]święcić jajka[/B] ;) No i ewentualne śluby, komunie...[/QUOTE] Marta, masz jajka? :diabloti: Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='marta1624']Ja chodzę do kościoła 2 razy do roku- pasterka i święcić jajka ;) No i ewentualne śluby, komunie...[/QUOTE] Bo kościół teraz nie jest dla Boga tylko dla pieniedzy :shake: Quote
marta1624 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 [quote name='magdabroy']Marta, masz jajka? :diabloti:[/QUOTE] Taaak :D W koszyczku :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='marta1624']Taaak :D W koszyczku :diabloti:[/QUOTE] Jak Ty to wszystko mieścisz w spodniach :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 [quote name='dOgLoV']Bo kościół teraz nie jest dla Boga tylko dla pieniedzy :shake:[/QUOTE] Niestety prawda :shake: Nawet na święceniu (jajek :diabloti:) zbiera pieniądze :shake: Quote
marta1624 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 [quote name='magdabroy']Jak Ty to wszystko mieścisz w spodniach :evil_lol:[/QUOTE] A kto mówi że koszyczek w spodniach :D Poniżej zamocowany :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='marta1624']A kto mówi że koszyczek w spodniach :D Poniżej zamocowany :diabloti:[/QUOTE] Nie przeszkadza Ci? Quote
marta1624 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 [quote name='magdabroy']Nie przeszkadza Ci?[/QUOTE] Niekiedy :D Ale można przewiesić :D Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 u nas zbiera juz zawsze a jak slysze te jego skladki inwestycyjne to mnie skrynca :roll: Quote
Baski_Kropka Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 O czym gadka :P Ja dzisiaj jechałam nad zalew z lubym i psem i sie wkur... bo posówała się ślimaczo procesja, ciężko było ich wyminąć i wyprzedzić i obsypali nam auto płatkami kwiatów :/ Quote
*Magda* Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 To, że ozdobili Wam auto, to chyba miło :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Trzeba było pobawić się w zbijanie kręgli :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 [quote name='Baski_Kropka']O czym gadka :P Ja dzisiaj jechałam nad zalew z lubym i psem i sie wkur... bo posówała się ślimaczo procesja, ciężko było ich wyminąć i wyprzedzić i obsypali nam auto płatkami kwiatów :/[/QUOTE] Powinnaś im jeszcze za to zapłacić :D U mnie też procesja wszędzie, na szczęście mnie ominęła bo pojechałam inną drogą :D Quote
Baski_Kropka Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Podejrzewam, że gdybym miała okno otwarte w aucie to koszyczek by wyciągneli... tylko, że raczej został by w aucie bo Dex by chciał zjeść tą wyciągniętą ręke :P Quote
kalyna Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='marta1624']Ja chodzę do kościoła 2 razy do roku- pasterka i święcić jajka ;) No i ewentualne śluby, komunie...[/QUOTE] Jesteś lepsza ode mnie, bo ja chodzę tylko na pasterkę ;) no i właśnie, ważniejsze okazje.. Quote
Baski_Kropka Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 A ja chodzę tylko na śluby komunie i msze z okazji urodzin teściowej czy tam kogoś :P Raz nawet przy teściach palnęłam z końcem roku że "My w tym roku już w kościele byliśmy" :P Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='Baski_Kropka']A ja chodzę tylko na śluby komunie i msze z okazji urodzin teściowej czy tam kogoś :P Raz nawet przy teściach palnęłam z końcem roku że "My w tym roku już w kościele byliśmy" :P[/QUOTE] :evil_lol: Nam na początku, moim teściowie suszyli głowy, że do kościoła, że to, że tamto :roll: Teraz teściowa już odpuściła, bo zna moje zdanie na ten temat ;) Za to teść nadal ma z tym problem :mad: Np. rok temu na Boże Narodzenie teściowie szli na pasterkę, a my z Bogdanem spać :p I teść z tekstem, że czemu się nie ubieramy i nie idziemy na pasterkę. Zaznaczam, że wtedy na świecie był już Theoś, miał 5 miesięcy i spał w łóżeczku :) Według niego, miałam zostawić dziecko na 2h w nocy samo w domu i iść do kościoła :angryy: Quote
marta1624 Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 To widzę dziewczyny że chodzimy porównywalnie często :D Jak byłam mała to chodziłam często, bo był u nas super ksiądz. Tak go z dzieciakami lubiliśmy że nawet codziennie mogliśmy iść :D Ale teraz to sami księża tacy, co tylko na kasę patrzą :( Magda twój teść chyba miał zaćmienie, zostawić małe dziecko samo na 2h? Dobrze że u mnie w rodzinie (na razie ;)) nie ma bardziej chętnych na wypady do kościoła ;) Quote
łamAga Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 A mi dzisiaj Marysia powiedziała , wiesz ciociu byłam wczoraj w kościółku w jankowie ( u teściów siostry we wiosce ) i tak super było że az mi sie podobało :evil_lol: tylko dlatego jej się podobało że dziewczynki kwiatki sypały :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 To ksiądz musi iść z duchem czasu: raz w tygodniu kwiatki sypać, imprezki urządzać :D Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='marta1624']Magda twój teść chyba miał zaćmienie, zostawić małe dziecko samo na 2h? Dobrze że u mnie w rodzinie (na razie ;)) nie ma bardziej chętnych na wypady do kościoła ;)[/QUOTE] A wtedy Theoś wstawał w nocy na 2 karmienia ;) A zresztą, nawet gdyby przesypiał całe noce, to dziecka się samego nie zostawia i to jeszcze w nocy :roll: Ja już się do kościoła nachodziłam :) Zresztą, większość tutaj obecnych wie, że miałam być zakonnicą :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Magda,a wiesz że Ja też:evil_lol:,tylko mało kto do tej pory wiedział:diabloti: Quote
marta1624 Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 No jadę walczyć z fizyką, czyli egzamin ;) Trzymajcie kciuki żeby było 3 :D Quote
marta1624 Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 [quote name='magdabroy']A wtedy Theoś wstawał w nocy na 2 karmienia ;) A zresztą, nawet gdyby przesypiał całe noce, to dziecka się samego nie zostawia i to jeszcze w nocy :roll: Ja już się do kościoła nachodziłam :) Zresztą, większość tutaj obecnych wie, że miałam być zakonnicą :diabloti:[/QUOTE] Magda zakonnica :D Hahahaha :D :D :D Quote
Recommended Posts