Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, było podejrzenie anemii ale wykluczyli po badaniach. Zawsze ważyłam 55 kg, ale jak uśpiliśmy Maksia (poprzedniego jamnika) to schudłam 5 kg, a jak w grudniu zmarł mój dziadek to kolejne kilogramy w dół :roll: A że ruchu mam dużo (budowa) to tak zostało ;)

Posted

Ty jak dziecko wyglądasz :diabloti: Na pewno jesteś pełnoletnia? :evil_lol:

Czy Kaja wcześniej skakała przez przeszkody? Bo jeśli nie, to hopek, jest za wysoko jak na początek ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ty jak dziecko wyglądasz :diabloti: Na pewno jesteś pełnoletnia? :evil_lol:

Czy Kaja wcześniej skakała przez przeszkody? Bo jeśli nie, to hopek, jest za wysoko jak na początek ;)[/QUOTE]

Jestem pełnoletnia, nie wiem czy to komplement że jak dziecko, ale dużo ludzi mi to mówi :lol:

A Kaja skakała na skate parku (może nie regularnie, ale jednak) i praktycznie co spacer przez ławeczkę (sama, bez namówień, ot taka szurnięta jak pańcia :evil_lol:). Więc tak drogą dedukcji dałam trochę niżej niż jest wysokość ławeczki ;)

Ale pisz sugestię bo dopiero się zaczynam tym bawić, a stawów zajechać jej nie chcę ;)

Posted

Komplement :)

Jeśli skacze przez ławki itp., to ok ;)

Taka moja mała rada: lepiej robić krótkie sesje, kilka razy dziennie, niż męczyć psa 1-2x ale intensywnie :)
I jak widzisz, że nie ma ochoty, to nie zmuszaj jej :)

Posted

[quote name='magdabroy']Komplement :)

Jeśli skacze przez ławki itp., to ok ;)

Taka moja mała rada: lepiej robić krótkie sesje, kilka razy dziennie, niż męczyć psa 1-2x ale intensywnie :)
I jak widzisz, że nie ma ochoty, to nie zmuszaj jej :)[/QUOTE]

Ok dzięki za pomoc ;) Na razie robię krótkie sesje, ale nie dlatego że jej się nudzi (bo ją tylko nudzi wykonywanie komend :lol:), ale dlatego że zawsze mam coś do zrobienia ;) Ona pracować może cały dzień (w sensie zabawy, skakania), ale jak wymagam posłuszeństwa albo jakiejś komendy to robi się głucha, albo np. siada na sekundę i wstaje :evil_lol:

Posted

Ja kupiłam hopsałkę, całkiem fajna jest :D I zabawki dwie :P
Tunel chciałam ale na Dexa nieco za mały chyba jest.. nei wiem nie znam się :P
Ale nic więcej mi nie potrzeba. U nas w biedrze jeszcze jest tunel i hopsałka i dwie hopsałki z kołem :)

Posted

[URL]http://i59.tinypic.com/qq5maa.jpg[/URL] dopiero teraz zauważyłam, ze ma fajną jasną maskę i te oczy są takie widoczne, piękna jest :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='kalyna'][URL]http://i59.tinypic.com/qq5maa.jpg[/URL] dopiero teraz zauważyłam, ze ma fajną jasną maskę i te oczy są takie widoczne, piękna jest :loveu: :loveu:[/QUOTE]
Dziękuję w imieniu Kajki ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ile kasy zawinęłaś? :razz:[/QUOTE]

Całe 100 zł. Od taty bo mi dał :eviltong:

[QUOTE]

[COLOR=#000000][INDENT]zdjęcia fajne :smile:[COLOR=#222222] [/COLOR][COLOR=#222222][/QUOTE][/COLOR][/INDENT]
[/COLOR]

Dziękuję ;)

Guest wolfheart
Posted

100 bym wzięła,starczyłoby na kilka rzeczy co mi potrzebne:diabloti: