Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Możesz też spróbować z takim suszonym mięsem:
[url]http://zooart.com.pl/product-pol-7385-BRIT-Care-Lets-Bite-Dog-Chicken-Chips-80g.googleshoppingpl.html?gclid=CMCyhJzR5b0CFYbMtAodg1AAwA[/url]
Tylko w domu musiałabyś nożem pokroić na mniejsze kawałki, bo ciężko się je rwie w palcach :D

Posted

[quote name='magdabroy']Możesz też spróbować z takim suszonym mięsem:
[URL]http://zooart.com.pl/product-pol-7385-BRIT-Care-Lets-Bite-Dog-Chicken-Chips-80g.googleshoppingpl.html?gclid=CMCyhJzR5b0CFYbMtAodg1AAwA[/URL]
Tylko w domu musiałabyś nożem pokroić na mniejsze kawałki, bo ciężko się je rwie w palcach :D[/QUOTE]

O ciekawie wygląda, będę musiała spróbować ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Te suszki z brita są bardzo dobre ;)
U mnie jadła je i Tora i Lumpek (jak miał jeszcze zęby :evil_lol:)
Tylko drogo wychodzą tak na dłuższą metę :roll:[/QUOTE]

Ale od czasu do czasu można sobie pozwolić :) PS. Twój Lumpek jest teraz jak był mój jamnik poprzedni, Maksiu :)

Posted

[quote name='marta1624']Hejka ;) Fakt, nudna, bo cały czas leje :roll:[/QUOTE]

nie no u nas dzisiaj taka piękna pogoda że w krótkim rękawku Sebek chodził ale nuda i tak , z psami poszlismy to znowu tyle psiarzy że nie mozna było ich spuścić :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie no u nas dzisiaj taka piękna pogoda że w krótkim rękawku Sebek chodził ale nuda i tak , z psami poszlismy to znowu tyle psiarzy że nie mozna było ich spuścić :roll:[/QUOTE]

Właśnie tego nie lubię- weekendowo/świąteczni psiarze :shake: Ale dzisiaj pochmurno, nie pada, to mogę iść na dłuższy spacerek ;)

Posted

Hejka ;)

dzisiaj u nas niby zachmurzone niebo ale całkiem przyjemnie jest na dworze , własnie wróciliśmy z psami , ale spacer standardowo smyczkowy więc nawet aparatu nie brałam ze sobą ;)