Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']To tylko ja jestem słaba? Nie no, chyba muszę oddać Kaję na łańcuch a wziąć sobie joraska, a co :eviltong: Może on będzie mnie słuchać :evil_lol:[/QUOTE]

Lepiej świnkę morską :evil_lol:

Dzień dobry :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']To tylko ja jestem słaba? Nie no, chyba muszę oddać Kaję na łańcuch a wziąć sobie joraska, a co :eviltong: Może on będzie mnie słuchać :evil_lol:[/QUOTE]

ja jestem okrutna,potrafię zabić Lunę wzrokiem jak jest nieposłuszna:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja jestem okrutna,potrafię zabić Lunę wzrokiem jak jest nieposłuszna:diabloti:[/QUOTE]

Dziękuję za zdołowanie :lol: U mnie tak zimno, że nawet na spacer nie poszłyśmy za daleko :roll: Mam nadzieje że jutro będzie lepiej, ale i tak mam trochę nauki :placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Dziękuję za zdołowanie :lol: U mnie tak zimno, że nawet na spacer nie poszłyśmy za daleko :roll: Mam nadzieje że jutro będzie lepiej, ale i tak mam trochę nauki :placz:[/QUOTE]

proszę:diabloti: sugeruję Ci być złą pańcią:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']proszę:diabloti: sugeruję Ci być złą pańcią:diabloti:[/QUOTE]

I to na dogo mi to proponują :diabloti: Nie spodziewałam się, ale chyba powoli się staję bo dzisiaj Kaja mnie zaskakiwała pozytywnie mimo małej ilości ruchu :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Czemu? Coś robiła przyznaj się :evil_lol:[/QUOTE]

Piłam, mało spałam... :diabloti:

[quote name='dOgLoV']
Magda pewnie za duzo grilla zjadła i dzisiaj jest zmęczona :evil_lol:[/QUOTE]

A grillem się nażarłam :oops::diabloti: Ale było warto :)

I nie przytyłam 10kg, co najwyżej, to 9 :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Piłam, mało spałam... :diabloti:

A grillem się nażarłam :oops::diabloti: Ale było warto :)

I nie przytyłam 10kg, co najwyżej, to 9 :eviltong:[/QUOTE]

No tak, 9 to znacznie mniej niż 10 :evil_lol: Ja też się nażarłam kiełbachy wczoraj ;)

[QUOTE] [COLOR=#000000]sama bym sie nażarła grillem ale komu by sie chciało robić [/COLOR]:eviltong: [/QUOTE]

Jedź do Magdy :lol:

Posted

[quote name='marta1624']No tak, 9 to znacznie mniej niż 10 :evil_lol: Ja też się nażarłam kiełbachy wczoraj ;)

Jedź do Magdy :lol:[/QUOTE]

za daleko zeby na grilla jechać :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']za daleko zeby na grilla jechać :eviltong:[/QUOTE]

Zawsze sobie wymówkę znajdzie :watpliwy:

A ja wczoraj zjadłam steka z grilla, kiełbaskę z ogniska, sałatkę z ogórka i fety, duszone warzywka, bagietkę z masłem ziołowym i krokiety ziemniaczane :loveu: a do tego wszystkiego, przepyszny sos czosnkowy :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Zawsze sobie wymówkę znajdzie :watpliwy:

A ja wczoraj zjadłam steka z grilla, kiełbaskę z ogniska, sałatkę z ogórka i fety, duszone warzywka, bagietkę z masłem ziołowym i krokiety ziemniaczane :loveu: a do tego wszystkiego, przepyszny sos czosnkowy :loveu:[/QUOTE]

Qurwa aż sie poplułam tak mi smaka narobiłaś :mad:

Posted

A ja wczoraj zjadłam steka z grilla, kiełbaskę z ogniska, sałatkę z ogórka i fety, duszone warzywka, bagietkę z masłem ziołowym i krokiety ziemniaczane :loveu: a do tego wszystkiego, przepyszny sos czosnkowy :loveu:[/QUOTE]
widzę Kochana że jesteś prawdziwym miłośnikiem jedzenia

Posted

O kurde gdzie ty to zmieściłaś? Mnie by na tydzień starczyło :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Qurwa aż sie poplułam tak mi smaka narobiłaś :mad:[/QUOTE]

:diabloti:

[quote name='unikatowydiament']widzę Kochana że jesteś prawdziwym miłośnikiem jedzenia[/QUOTE]

Kocham jedzenie :loveu:

[quote name='marta1624']O kurde gdzie ty to zmieściłaś? Mnie by na tydzień starczyło :evil_lol:[/QUOTE]

W żołądku :eviltong: