*Magda* Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='marta1624']To tylko ja jestem słaba? Nie no, chyba muszę oddać Kaję na łańcuch a wziąć sobie joraska, a co :eviltong: Może on będzie mnie słuchać :evil_lol:[/QUOTE] Lepiej świnkę morską :evil_lol: Dzień dobry :) Quote
marta1624 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Dobry wieczór ;) jestem tak padnięta po malowaniu kuchni, że nie mam siły :roll: Quote
łamAga Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Nie zazdroszcze bo ja pol dnia przespałam a też nie mam na nic siły hehe Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='marta1624']To tylko ja jestem słaba? Nie no, chyba muszę oddać Kaję na łańcuch a wziąć sobie joraska, a co :eviltong: Może on będzie mnie słuchać :evil_lol:[/QUOTE] ja jestem okrutna,potrafię zabić Lunę wzrokiem jak jest nieposłuszna:diabloti: Quote
marta1624 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='marta.k9080']ja jestem okrutna,potrafię zabić Lunę wzrokiem jak jest nieposłuszna:diabloti:[/QUOTE] Dziękuję za zdołowanie :lol: U mnie tak zimno, że nawet na spacer nie poszłyśmy za daleko :roll: Mam nadzieje że jutro będzie lepiej, ale i tak mam trochę nauki :placz: Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='marta1624']Dziękuję za zdołowanie :lol: U mnie tak zimno, że nawet na spacer nie poszłyśmy za daleko :roll: Mam nadzieje że jutro będzie lepiej, ale i tak mam trochę nauki :placz:[/QUOTE] proszę:diabloti: sugeruję Ci być złą pańcią:diabloti: Quote
marta1624 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='marta.k9080']proszę:diabloti: sugeruję Ci być złą pańcią:diabloti:[/QUOTE] I to na dogo mi to proponują :diabloti: Nie spodziewałam się, ale chyba powoli się staję bo dzisiaj Kaja mnie zaskakiwała pozytywnie mimo małej ilości ruchu :loveu: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='magdabroy']A ja też nie mam siły :eviltong:[/QUOTE] Czemu? Coś robiła przyznaj się :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Hejka ;) Magda pewnie za duzo grilla zjadła i dzisiaj jest zmęczona :evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) Magda pewnie za duzo grilla zjadła i dzisiaj jest zmęczona :evil_lol:[/QUOTE] I grubsza o 10 kg :diabloti: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='marta1624']I grubsza o 10 kg :diabloti:[/QUOTE] Spoko , Theoś z Torą jej na pewno dzisiaj posiedieć nie dają to spali te 10 kg :evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']Spoko , Theoś z Torą jej na pewno dzisiaj posiedieć nie dają to spali te 10 kg :evil_lol:[/QUOTE] Tora jak Tora. Ale Theoś :lol: Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='marta1624']Czemu? Coś robiła przyznaj się :evil_lol:[/QUOTE] Piłam, mało spałam... :diabloti: [quote name='dOgLoV'] Magda pewnie za duzo grilla zjadła i dzisiaj jest zmęczona :evil_lol:[/QUOTE] A grillem się nażarłam :oops::diabloti: Ale było warto :) I nie przytyłam 10kg, co najwyżej, to 9 :eviltong: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 sama bym sie nażarła grillem ale komu by sie chciało robić :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='magdabroy']Piłam, mało spałam... :diabloti: A grillem się nażarłam :oops::diabloti: Ale było warto :) I nie przytyłam 10kg, co najwyżej, to 9 :eviltong:[/QUOTE] No tak, 9 to znacznie mniej niż 10 :evil_lol: Ja też się nażarłam kiełbachy wczoraj ;) [QUOTE] [COLOR=#000000]sama bym sie nażarła grillem ale komu by sie chciało robić [/COLOR]:eviltong: [/QUOTE] Jedź do Magdy :lol: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='marta1624']No tak, 9 to znacznie mniej niż 10 :evil_lol: Ja też się nażarłam kiełbachy wczoraj ;) Jedź do Magdy :lol:[/QUOTE] za daleko zeby na grilla jechać :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']za daleko zeby na grilla jechać :eviltong:[/QUOTE] Zawsze sobie wymówkę znajdzie :watpliwy: A ja wczoraj zjadłam steka z grilla, kiełbaskę z ogniska, sałatkę z ogórka i fety, duszone warzywka, bagietkę z masłem ziołowym i krokiety ziemniaczane :loveu: a do tego wszystkiego, przepyszny sos czosnkowy :loveu: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='magdabroy']Zawsze sobie wymówkę znajdzie :watpliwy: A ja wczoraj zjadłam steka z grilla, kiełbaskę z ogniska, sałatkę z ogórka i fety, duszone warzywka, bagietkę z masłem ziołowym i krokiety ziemniaczane :loveu: a do tego wszystkiego, przepyszny sos czosnkowy :loveu:[/QUOTE] Qurwa aż sie poplułam tak mi smaka narobiłaś :mad: Quote
Oscar Patric Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='magdabroy']Zawsze sobie wymówkę znajdzie :watpliwy: A ja wczoraj zjadłam steka z grilla, kiełbaskę z ogniska, sałatkę z ogórka i fety, duszone warzywka, bagietkę z masłem ziołowym i krokiety ziemniaczane :loveu: a do tego wszystkiego, przepyszny sos czosnkowy :loveu:[/QUOTE] widzę Kochana że jesteś prawdziwym miłośnikiem jedzenia Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='magdabroy']Zawsze sobie wymówkę znajdzie :watpliwy: A ja wczoraj zjadłam steka z grilla, kiełbaskę z ogniska, sałatkę z ogórka i fety, duszone warzywka, bagietkę z masłem ziołowym i krokiety ziemniaczane :loveu: a do tego wszystkiego, przepyszny sos czosnkowy :loveu:[/QUOTE] O kurde gdzie ty to zmieściłaś? Mnie by na tydzień starczyło :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']Qurwa aż sie poplułam tak mi smaka narobiłaś :mad:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='unikatowydiament']widzę Kochana że jesteś prawdziwym miłośnikiem jedzenia[/QUOTE] Kocham jedzenie :loveu: [quote name='marta1624']O kurde gdzie ty to zmieściłaś? Mnie by na tydzień starczyło :evil_lol:[/QUOTE] W żołądku :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='magdabroy'] W żołądku :eviltong:[/QUOTE] Masz pojemny żołądek :evil_lol: Quote
Recommended Posts