Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka ;)

u nas tez padalo dwa dni , dzisiaj ładna pogoda mozna by iść na spacer to trzeba czekać na położna  :lmaa:

Hejka :) A ja pykam w Spellforce 2 bo deszcz leje i ani mi się śni wychodzić :P

Hej i nara :P

dobryyyyyyyy :)

Hejka :)

Posted

Hejo

Hello :))

To chyba jest strategia nie ? nie lubie tego :P

Strategia :) Uwielbiam takie gry, no i strzelanki :D Ale na spacerze byłam godzinkę, się przewietrzyć, bo zobaczyłam że projekt do roboty, więc już wolę spacer w deszczu :evil_lol:

Posted

To wpadnij do mnie , mam całą szafe takich dziwnych gier jak starcraft , diablo , asassin cread czy jak to sie pisze , ale nie czaje ich w ogóle  :jumpie:

Już jadę :D

Hejka z rana

Hejka Madzia :)

Posted

Hejka dziewczyny ;)

Martuś, mam do Ciebie pytanko :D Z tego co pamiętam, to masz Rogz Grinz i ChuckIt Ultra Ball, prawda? Która z nich jest bardziej elastyczna i lepiej się ugniata w psim pysku?

Mam :) Hmm, ta z rogza nie ugniata się praktycznie wcale- znaczy da się nacisnąć, ale nie robi się takiego "wgniotu" i praktycznie kształt się nie zmienia. Za to chuckit da się ugnieść, Kajka uwielbia to robić, ale mam obawy czy Miczka da sobie radę- jednak ciężko się ugniata, Lucek na pewno rady by sobie nie da.

No i soacerek zaliczony- Kajka spotkała onka, a ona onków nie lubi po ostatnim ataku. Ale onek genialny, zabawiał ją, że zauważyła że onki to jednak nie tragedia. Pobiegały z 30 minut, aż dołączył się kundelek brązowy. A potem jak chciałam iść do domu to one za mną... Ale obydwa w obrożach, podobno właściciele je tak puszczają. Ostatecznie chowałam się za autami/wchodziłam do klatek, i jakoś uciekłam :)

Posted

O widzisz, dzięki za odpowiedż :) W takim razie Grinz odpada, ostatnimi czasy Miczelski woli się bawić miękkimi piłkami. Erratic ponoć jest super giętka, ale ten zielony kolor mnie trochę przeraża ;)

Fajnie, że trafił Wam się taki spoko ONek do zabaw i przekonał Kajkę do siebie :D