angineuuka Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Tez chce śnieg, u mnie jeszcze ani grama nie było :( Quote
*Magda* Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Tez chce śnieg, u mnie jeszcze ani grama nie było :( U mnie też nie było :lookarou: Quote
Paulina94 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 U mnie był przez chwilę, ale szybko się roztopił :lookarou: Quote
marta1624 Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 U mnie tak tyci tyci przez kilka dni :( Już wolę śniewg od deszczu, tegoj nienawidzę :pissed: Chociaż ostatnio to jak wiosna bardziej :D Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Hejka ;) u nas tez padalo dwa dni , dzisiaj ładna pogoda mozna by iść na spacer to trzeba czekać na położna :lmaa: Quote
marta1624 Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Hejka ;) u nas tez padalo dwa dni , dzisiaj ładna pogoda mozna by iść na spacer to trzeba czekać na położna :lmaa: Hejka :) A ja pykam w Spellforce 2 bo deszcz leje i ani mi się śni wychodzić :P Hej i nara :P dobryyyyyyyy :) Hejka :) Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Hejka :) A ja pykam w Spellforce 2 bo deszcz leje i ani mi się śni wychodzić :P To chyba jest strategia nie ? nie lubie tego :P Quote
marta1624 Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Hejo Hello :)) To chyba jest strategia nie ? nie lubie tego :P Strategia :) Uwielbiam takie gry, no i strzelanki :D Ale na spacerze byłam godzinkę, się przewietrzyć, bo zobaczyłam że projekt do roboty, więc już wolę spacer w deszczu :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 To wpadnij do mnie , mam całą szafe takich dziwnych gier jak starcraft , diablo , asassin cread czy jak to sie pisze , ale nie czaje ich w ogóle :jumpie: Quote
marta1624 Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 To wpadnij do mnie , mam całą szafe takich dziwnych gier jak starcraft , diablo , asassin cread czy jak to sie pisze , ale nie czaje ich w ogóle :jumpie: Już jadę :D Hejka z rana Hejka Madzia :) Quote
marta1624 Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Hejjjj :) No, jeszcze kilka galerii i spacerek w deszczu :p Quote
rashelek Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Martuś, mam do Ciebie pytanko :D Z tego co pamiętam, to masz Rogz Grinz i ChuckIt Ultra Ball, prawda? Która z nich jest bardziej elastyczna i lepiej się ugniata w psim pysku? Quote
marta1624 Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Hejka dziewczyny ;) Martuś, mam do Ciebie pytanko :D Z tego co pamiętam, to masz Rogz Grinz i ChuckIt Ultra Ball, prawda? Która z nich jest bardziej elastyczna i lepiej się ugniata w psim pysku? Mam :) Hmm, ta z rogza nie ugniata się praktycznie wcale- znaczy da się nacisnąć, ale nie robi się takiego "wgniotu" i praktycznie kształt się nie zmienia. Za to chuckit da się ugnieść, Kajka uwielbia to robić, ale mam obawy czy Miczka da sobie radę- jednak ciężko się ugniata, Lucek na pewno rady by sobie nie da. No i soacerek zaliczony- Kajka spotkała onka, a ona onków nie lubi po ostatnim ataku. Ale onek genialny, zabawiał ją, że zauważyła że onki to jednak nie tragedia. Pobiegały z 30 minut, aż dołączył się kundelek brązowy. A potem jak chciałam iść do domu to one za mną... Ale obydwa w obrożach, podobno właściciele je tak puszczają. Ostatecznie chowałam się za autami/wchodziłam do klatek, i jakoś uciekłam :) Quote
rashelek Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 O widzisz, dzięki za odpowiedż :) W takim razie Grinz odpada, ostatnimi czasy Miczelski woli się bawić miękkimi piłkami. Erratic ponoć jest super giętka, ale ten zielony kolor mnie trochę przeraża ;) Fajnie, że trafił Wam się taki spoko ONek do zabaw i przekonał Kajkę do siebie :D Quote
Recommended Posts