Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']To by się Ignaś ucieszył, że tak o nim piszesz :evil_lol:[/QUOTE]

Igaś :eviltong:

pewnie by sie pizgał :eviltong:

Nie było maczug , kupiłam jakieś chrupki o smaku pizzy :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']A ja zżeram maczugi ;) Pychaaaa :loveu:[/QUOTE]

mnie nie zachwyciły :roll: miałam ketchup'owe

Posted

[quote name='marta.k9080']mnie nie zachwyciły :roll: miałam ketchup'owe[/QUOTE]

Ja miałam ... W sumie nie wiem jakie. Takie jak z dawnych czasów :lol: PS. Jutro wstawię fotki Kajki z dzisiaj, niestety bez kolegów, bo oni doszli później :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja nie mam ani maczug, ani chipsów ;) Za to, za chwilę Bogdan przywiezie kebaby :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

Tobie to dobrze ;) Masz kogo wykorzystać :) ja mogę co najwyżej Kaje wysłać :lol:

Posted

Chciał mnie wysłać, ale ja szłam się kąpać ;) Stwierdził, że mogę jechać jak się wykąpię. Wyśmiałam go, bo z mokrą głową nigdzie jechać nie będę, a suszyć włosów nie lubię, więc...musiał jechać sam :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Chciał mnie wysłać, ale ja szłam się kąpać ;) Stwierdził, że mogę jechać jak się wykąpię. Wyśmiałam go, bo z mokrą głową nigdzie jechać nie będę, a suszyć włosów nie lubię, więc...musiał jechać sam :diabloti:[/QUOTE]

Dobry argument nie jest zły :lol: Grunt że pojechał, inny mógł by olać :)

Posted

[quote name='marta1624']Trza było zjechać z drogi :eviltong:[/QUOTE]

czasu nie było :eviltong:

[quote name='magdabroy']A ja nie mam ani maczug, ani chipsów ;) Za to, za chwilę Bogdan przywiezie kebaby :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

ja jutro ide na kebaba :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Dobry argument nie jest zły :lol: Grunt że pojechał, inny mógł by olać :)[/QUOTE]

On chciał kebaba na kolację, więc nie miał wyjścia jak jechać :D

[quote name='marta1624']Lecę z psami, może wejdę później (ale może nie, to się żegnam :))[/QUOTE]

Do później albo do jutra ;)

[quote name='dOgLoV']
ja jutro ide na kebaba :eviltong:[/QUOTE]

A ja jutro będę jadła golonko z grilla :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Hejka:) Magda tak zachęcasz że w końcu całe dogo się do ciebie zjedzie :lol:[/QUOTE]

Lato się zbliża, ogród duży...rozłożę namioty i będzie gdzie spać ;)