Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

czasami jadam chrupki ,ale ziemniaczane chipsy są lepsze:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']czasami jadam chrupki ,ale ziemniaczane chipsy są lepsze:diabloti:[/QUOTE]

Ja najbardziej lubię leysy, ale ostatnio jadłam jakieś cheetosy i też mi podeszły :)

Posted

[quote name='marta1624']Wykorzystałaś okazję, czyli nie do końca kochałaś pracować :eviltong:[/QUOTE]

Ja kocham pracować, ale to była jedyna okazja, żeby wykorzystać państwo :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

a ja jadłam Maczugi i nie smakowały mi za bardzo,jako dziecko bardzo je lubiłam,może smak mi się zmienił,a może producent już nie stara się tak bardzo:roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja kocham pracować, ale to była jedyna okazja, żeby wykorzystać państwo :evil_lol:[/QUOTE]

Ładnie tak państwo wykorzystywać :mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja jadłam Maczugi i nie smakowały mi za bardzo,jako dziecko bardzo je lubiłam,może smak mi się zmienił,a może producent już nie stara się tak bardzo:roll:[/QUOTE]

Ja już bardzo dawno ich nie jadłam,ale zawsze mi smakowały. Chyba jutro zakupię :lol:

Posted

[quote name='marta1624']Ładnie tak państwo wykorzystywać :mad::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

8 lat płaciłam im podatki, ubezpieczenie itp. to oni mogli mi płacić przez ten nie cały rok ;) Przynajmniej częściowo się zwróciło :D

Posted

[quote name='magdabroy']8 lat płaciłam im podatki, ubezpieczenie itp. to oni mogli mi płacić przez ten nie cały rok ;) Przynajmniej częściowo się zwróciło :D[/QUOTE]

Powinnaś im wszystko oddawać, a nie brać :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Maczugi :diabloti:[/QUOTE]

lubisz?:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']lubisz?:diabloti:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Aga, chyba ma inną maczugę na myśli :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Bo Aga zawsze ma takie myśli :eviltong:[/QUOTE]

Noooo razem z jajkami :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

:evil_lol: i weź tu człowieku coś napisz....

Posted

Hejka :) I jak tam? Maczugi pokupywane? (oprócz Agi, bo ona chyba nie musi za nie płacić :diabloti:)

[B]agaciaaa[/B] bo tu sami chipsożercy są, co mogą gadać o nich długo :evil_lol:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/13492-agaciaaa"][CENTER][COLOR=#3E3E3E]
[/COLOR] [/CENTER][/URL]

Posted

Ja jeszcze nie byłam na zakupach "jedzeniowych" :eviltong: mam tylko jedna maczuge w domu :diabloti: no moze dwie bo Igaś jest ale to taka mała maczuga bezuzyteczna jeszcze :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja jeszcze nie byłam na zakupach "jedzeniowych" :eviltong: mam tylko jedna maczuge w domu :diabloti: [B]no moze dwie bo Igaś jest[/B] ale to taka mała maczuga bezuzyteczna jeszcze :eviltong:[/QUOTE]

Aga :mdleje: