łamAga Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 MI by sie duzo przydalo ale na razie mam inne priorytety ;) Quote
*Magda* Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Aleś się rozpisała :P Rozpiszę się (może) w weekend ;) Dobranoc :) Quote
marta1624 Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 MI by sie duzo przydalo ale na razie mam inne priorytety ;) Nie dziwię ci się ;) Rozpiszę się (może) w weekend ;) Dobranoc :) W weekend będę w szkole to pisz, będę pewnie pilnie się uczyć (na dogo :p). Chyba że neta nie będzie :( Quote
Talia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Z tym nic nie potrzebuje to jest tak... Wczoraj siedziałam cały wieczór ze smutną buzią i udawałam, że płaczę żeby TŻ kupił mi obróżki z RD. Powiedział, że jestem nienormalna, obraził się, wyszedł z pokoju, a za chwilę wrócił, zalogował się na konto bankowe i zapytał ile ma mi przelać. To zamówiłam te obróżki, ale że i tak muszę czekać, bo jednej nie mają na magazynie, a wybrałam płatność przy odbiorze, więc przynajmniej z tydzień im zejdzie. I niestety siedząc na facebooku znalazłam zabawki z USA i zamówiłam konga jels... a dziś otarłam się jeszcze o wątek adresówek i pomyślałam, że by się przydały do nowych obróżek... bo nowe obróżki bez nowych id to jak kupić piękną sukienkę, a nie mieć do niej butów. Tak, że od stwierdzenia "niczego nie potrzebuje" do powstrzymania się od zakupów jest długa droga, o ile nie przepaść. Quote
kalyna Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Talia teraz to załamałaś mnie :mdleje: Hahaha takich faz to ja nigdy nie miałam, ale z drugiej strony pod względem zakupów dla psów jestem niezależna. Choć czasami zaczyna się gadanie, jak kolejna paczka przychodzi :siara: ale też mam swój umiar i wszystkie zakupy albo rozkładam w czasie, albo tak długo szukam sklepu aż wszystko w nim będzie i to po najniższej cenie. No, ale ilość zabawek dla moich potworów jest dość niecodzienna, dlatego to narzekanie rozumiem. Quote
marta1624 Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Talia to tylko pilne zakupy, bez których nie można się obejść :D Ale fajnego masz TŻ ;) Poza tym Meri się należy za wystawę :grins: Alina moi rodzice się za głowę łapią :D Ale i tak mniej zamawiam niż kiedyś, teraz to tylko potrzebne rzeczy :grins: Prawie :D Lucek ma dzisiaj 2 urodzinki! :loveu: Quote
Talia Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Moi rodzice już się przyzwyczaili i nie nie mówią. Wolą zabawki i obroże niż jakbym miała sobie znowu świnki zacząć kupować... w wersji hurtowej. :megagrin: Meri naprawdę potrzebuje fajnych zabawek, bo potrafi się nimi bawić. Dla Tiny tak samo fajny byłby stary pluszak jak i zabawka za cztery dychy. A młoda od razu wykryje jak zabawka ma słaby punkt i ją zgładzi. Dlatego potrzebujemy jeszcze więcej zabawek żeby było rozdzielenie na zabawki do samodzielnej zabawy i te do zabawy z nami. Teraz by się przydało jeszcze coś do samodzielnej zabawy, bo na razie ma tylko piszczałki (którymi wszystkich wku*wia, bo robi im jeden ucisk na sekundę) i konga classika, którym rzuca po pokoju. Musze się przejść do ogrodu i poszukać reszty zabawek, bo małpa powynosiła. :madgo: Quote
Erykowa Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Hej u mnie rodzice zaraz po przywiezieniu zapowiedzieli,że jak przyjdzie do jakiś urodzin imienin i będa pytać-jak zawsze co chcę,to kupią mi wszystko ale to ma byc dla mnie a nie dla psa ;) A powoli,powoli zbliżają się urodziny Erka i juz kombinuję co by mu tu-oprócz konga kupić :) Quote
Talia Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Kup mu jakiegoś fajnego szarpaka! My mamy jeden szarpak ze sztucznego futerka, Merida tak go kocha że kradnie go z szafek jak za nisko zostawimy. Quote
Erykowa Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Właśnie tak myślę.On uwielbia takie zabawy.Tylko doradzcie jaki/firmę bo musi byc pancerny :) On jest nauczony-może źle,ze jak już się wybawimy takim szarpakiem to potem dostawał na chwilę a jak zapomnę szybko zabrać to szarpak jest min w 2 częściach :) I dlatego teraz nie mamy żadnego ,nie licząc liny przywiązanej na polu :) Quote
Talia Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 My szarpaka nie dajemy do memłania. Samo szarpanie jest dla niej nagrodą, nawet jak czasem dostanie do pyska żeby zrobić rundkę honorową to i tak zaraz jej zabieram. Może ten co ktoś z dogo sprzedaje ze sztucznego futerka byłby dobry? Quote
marta1624 Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Moi rodzice już się przyzwyczaili i nie nie mówią. Wolą zabawki i obroże niż jakbym miała sobie znowu świnki zacząć kupować... w wersji hurtowej. Meri naprawdę potrzebuje fajnych zabawek, bo potrafi się nimi bawić. Dla Tiny tak samo fajny byłby stary pluszak jak i zabawka za cztery dychy. A młoda od razu wykryje jak zabawka ma słaby punkt i ją zgładzi. Dlatego potrzebujemy jeszcze więcej zabawek żeby było rozdzielenie na zabawki do samodzielnej zabawy i te do zabawy z nami. Teraz by się przydało jeszcze coś do samodzielnej zabawy, bo na razie ma tylko piszczałki (którymi wszystkich wku*wia, bo robi im jeden ucisk na sekundę) i konga classika, którym rzuca po pokoju. Musze się przejść do ogrodu i poszukać reszty zabawek, bo małpa powynosiła. U mnie też na dworze część powynoszona :) No i też mam podział na te, co się same nimi bawią, i te, co tylko ze mną ;) Inaczej duża ilość by poległa :D Do samodzielnej polecam piłkę chuckit pomarańczową. Ja mam tą zwykłą i tą na sznurku, i ta druga jest stale dla psów. Używają jej codziennie na przeciąganie/memłanie, a piłka nie ma żadnych śladów ;) Hej u mnie rodzice zaraz po przywiezieniu zapowiedzieli,że jak przyjdzie do jakiś urodzin imienin i będa pytać-jak zawsze co chcę,to kupią mi wszystko ale to ma byc dla mnie a nie dla psa A powoli,powoli zbliżają się urodziny Erka i juz kombinuję co by mu tu-oprócz konga kupić No u mnie jest duuużo rzeczy dla psów ;) Jeszcze na początku rodzice w prezencie dawali mi kasę na koncie na przelew, a ja psom kupowałam. Potem zaczynali dawać kasę/rzeczy i mieli wąty o psie zakupy. Przyzwyczajają się powoli do ilości psich rzeczy :D Kup mu jakiegoś fajnego szarpaka! My mamy jeden szarpak ze sztucznego futerka, Merida tak go kocha że kradnie go z szafek jak za nisko zostawimy. O tak też mamy szarpaki ;) Moja je uwielbia, przeciąga się ze mną i Luckiem, ale do memłania nie daję- tylko zabawy kontrolowane ;) hejka Najlepszego dla Lucka 100 Wspaniałych psich lat! Hejka ;) Lucek dziękuje, i zaraz dam jego zdjęcie ;) Quote
Erykowa Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Też dołączam do życzeń ! I czekam na zdjęcia Talia wiem,ze to błąd,że dostawał potem tego szarpaka ale teraz już jak zakupie nowego to zmienię "zasady" zabawy :) zaraz będę szukać tu szarpaków Quote
kalyna Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Właśnie tak myślę.On uwielbia takie zabawy.Tylko doradzcie jaki/firmę bo musi byc pancerny :) On jest nauczony-może źle,ze jak już się wybawimy takim szarpakiem to potem dostawał na chwilę a jak zapomnę szybko zabrać to szarpak jest min w 2 częściach :) I dlatego teraz nie mamy żadnego ,nie licząc liny przywiązanej na polu :) Może szarpak z ringo, albo z liny żeglarskiej ;) Wszystkiego najlePSIEgo dla Lucka, dobry termin sobie wybrał, bo teraz jest szał, przez 4.10 :P U mnie praktycznie wszystkie zabawki są do zabawy ze mną, ewentualnie zostawiam je z zabawkami, a ja koło nich np,. grabię trawę, więc mam ciągle je na oku. U mnie nie ma opcji, aby pies znikł mi z oczu z zabawką ;)Choć do takiego memłania polecam Kong Bounzer'a. Quote
marta1624 Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Lucek dziękuje ;) Ja mam szarpaki polarowe, od Oli z dogo ;) Chciałam kupić jeszcze futerkowy, ale boję się że za długo nie pociągnie ;) Alina no moje mają też swoje zabawki do zabawy ze sobą, takie na stałe dla nich ;) A termin ma genialny, darmowe wysyłki, promocje ;) Psiaki dostały dzisiaj cygary z jelenia z O'canis (prezent od karuska) i oszalały na ich punkcie :-o Chyba będę kupować, bo takiego entuzjazmu to jeszcze nie widziałam, chciały dom przetrzepać w poszukiwaniu i po stole skakały szukając (jak nigdy się nie zdarza, bo stół jest nietykalny) Quote
kalyna Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Właśnie to legowisko oglądałam w Biedrze, ale Pan Ciaposław nie będzie w tym spać, więc stwierdziłam, że szkoda kasy :lol: Noo właśnie sporo tego jest, a ja na odwyku... Moje skończyły przysmak z O'Canis z jelenia, zostało parę z zająca. Też u nas był mega szał, a jak kupiłam smaczki z tej firmy to niestety... tylko Sonii smakują :roll: Quote
marta1624 Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Właśnie to legowisko oglądałam w Biedrze, ale Pan Ciaposław nie będzie w tym spać, więc stwierdziłam, że szkoda kasy :lol: Noo właśnie sporo tego jest, a ja na odwyku... Moje skończyły przysmak z O'Canis z jelenia, zostało parę z zająca. Też u nas był mega szał, a jak kupiłam smaczki z tej firmy to niestety... tylko Sonii smakują :roll:No Lucek śpi w nim jak idę z Kajką na spacer ;) A z zakupów mam sporo na liście, kasy blisko 0, i co jakiś czas dodaje rzeczy :D A z O'canis miałam tylko jelenia, innych nie. I on robił szał, popróbujemy z innymi ;) Quote
marta1624 Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Hej :) Sto lat dla Lucka :loveu: Hejka Madzia ;) I dziękuję :loveu: Dziewczyny mam pytanie- nie wiecie może czy gdzieś jest dzisiaj darmowa wysyłka? Szukam szelek trixie fusion, czy nie ma gdzieś w sklepie z darmową wysyłką ;) Quote
Małgonia Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 w ohmypet miał byc albo rabat albo wysyłka darmowa dzisiaj. Quote
Małgonia Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 no, dzisiaj wysyłka grattis na ohmypeti tyle wiem :Dale oni maja swoje szelusie. Quote
Recommended Posts