*Magda* Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 czyli za 10 min mamy noc :D Jest noc i trzeba iść spać :) Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Jest noc i trzeba iść spać :) święte słowa , tylko że Ty masz pobudke koło 5tej a ja przy dobrych wiatrach po 8smej ;) Quote
*Magda* Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 święte słowa , tylko że Ty masz pobudke koło 5tej a ja przy dobrych wiatrach po 8smej ;) Ten tydzień mam pobudki 6:40-6:50 :) Ale następny tydzień, to już o 5 rano na nogach :nonono2: Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ten tydzień mam pobudki 6:40-6:50 :) Ale następny tydzień, to już o 5 rano na nogach :nonono2: Dziwne uczucie ale z jednej strony Ci współczuję a z drugiej zazdroszczę ;) zresztą niedługo tez mnie to będzie czekało więc wtedy się z Tobą zintegruje ;) Quote
marta1624 Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Hejka Madzia ;) Aga ja wiem że zatęsknię, ale mi się wstać nie będzie chciało :p A tobie będzie tęskno do tego wolnego ;) Dobrze że ci szyja nie pękła :D Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Dzień doberek ;) mozliwe ze bedzie mi tęskno ale na razie to mi zle z tym nadmiarem czasu więc musze sobie troszkę pomarudzić ;) Quote
Guest TyŚka Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Bajeranckie akwa :D I neeerka mocno mi sie podoba! Quote
kalyna Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ale świetna jest ta Twoja nerka :loveu: jednak dla mnie zbyt kolorowa :grins: Akwa poraża, jest super urządzone ;) Quote
Aleksa. Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ja od przyszłego tygodnia zajęcia.. wyjść z domu muszę chwilę po 6.. wiec o 5 wstać.. musze się nauczyć chodzić wcześniej spać :P Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ja w przyszłym tygodniu tez będe miała wczesne pobudki w poniedziałek i wtorek więć zintegruje sie z wami :) Quote
marta1624 Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Hejka ;) Dzięki dziewczyny za komplementy ;) Aga pomarudzić też dobra rzecz :D Ola no ja też wcześniej muszę wstać, i po wakacjach tak ciężko się przestawić ;) Jak już wejdę w rytm to będzie dobrze ;) Dzisiaj nie robiłam nic kreatywnego, ale pojechałam z kol po buty (dla niej :)) i odebrałam karmę chomika z poczty ;) Przy okazji kupiłam znaczki boscha (te owocowe), będziemy testować. I czekam na jutrzejszą darmową wysyłkę :loveu: Quote
kalyna Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 a co to są te znaczki Boscha ? chyba chodziło o smaczki, ale pewnie coś źle kliknęła :evil_lol: My mamy, jeszcze 1,5 kubka i polecamy ;) oo na co czaisz się jutro? Quote
marta1624 Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Miało być smaczki :mdleje: Ten słownik mnie dobija :/ My dopiero od poniedziałku próbujemy ;) A czaję się na frisbee, tylko się waham nad Trixie Dog Activity i Hero Air 235, skłaniam się ku Trixie ale jeszcze nie wiem. I chciałam Trixie Cavo obrożę, ale spłukana jestem :( Quote
marta1624 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Hejka wszystkim ;) Piszę teraz jakby potem czasu nie było ;) PS. Widzi ktoś darmową wysyłkę w karusku? Czy to w przyszłym tygodniu będzie? Quote
Erykowa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Hej współczuje wczesnego wstawania :) tzn ja jestem jak człowiek na wsi moge wstawać bardzo wcześnie ale 'ze słonkiem' tzn w lecie jak już jasno o 5tej nie ma sprawy ale zimą to siódma-ósma i jest ciężko :) Miłej nauki.U nas pada i chmury to nie szkoda by było w szkole siedzieć ;) Quote
marta1624 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Hejka ;) No u mnie wstać to problem na początku, potem jak już się wczuję to jest luzik ;) A pogoda.... U mnie słoneczko i trochę mi szkoda ;) Quote
kalyna Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Miało być smaczki :mdleje: Ten słownik mnie dobija :/ My dopiero od poniedziałku próbujemy ;) A czaję się na frisbee, tylko się waham nad Trixie Dog Activity i Hero Air 235, skłaniam się ku Trixie ale jeszcze nie wiem. I chciałam Trixie Cavo obrożę, ale spłukana jestem :( Hahah czyli dobrze myślałam ;) oo my mieliśmy to pierwsze frisbee z trixie, ale nam się zgubiło. A i tak psy nie pokochały tego jakoś mega. Sonia to tego wcale nie chciała, ino Ciapuś z tym popylał ;) A w Karusku nigdzie nie ma info o darmowej wysyłce... choć i tak nic nie będę kupować :nonono2: Quote
marta1624 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 No my już miałyśmy takie materiałowe, ćwiczyłyśmy rzuty i łapania (bo potrafiła złapać w locie jak rzucałam pod psyk ;)), ale jak to materiał- na krótko wytrzymał :( No ale nie powiem, pies się najarał ;) A z tą darmową dostawą to myślę że za tydzień, bo światowy dzień zwierząt ;) Quote
kalyna Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 No my już miałyśmy takie materiałowe, ćwiczyłyśmy rzuty i łapania (bo potrafiła złapać w locie jak rzucałam pod psyk ;)), ale jak to materiał- na krótko wytrzymał :( No ale nie powiem, pies się najarał ;) A z tą darmową dostawą to myślę że za tydzień, bo światowy dzień zwierząt ;) Buu u nas tak nie było u suki... Może ;) ale za to jutro jest darmowa wysyłka w psiabuda.com.pl i kurcze tu to mnie kusi. Quote
marta1624 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Hejka ;) Hejka Aguś ;) Buu u nas tak nie było u suki... Może ;) ale za to jutro jest darmowa wysyłka w psiabuda.com.pl i kurcze tu to mnie kusi. No nie już mam ochotę zobaczyć co tam mają :mdleje: Quote
łamAga Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Hmmmm odpowiedziałaś nam milczeniem :D widze ze nie tylko mi i Magdzie świruje dogo :P Quote
Recommended Posts