Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

święte słowa , tylko że Ty masz pobudke koło 5tej a ja przy dobrych wiatrach po 8smej ;)

Ten tydzień mam pobudki 6:40-6:50 :)

Ale następny tydzień, to już o 5 rano na nogach :nonono2:

Posted

Ten tydzień mam pobudki 6:40-6:50 :)

Ale następny tydzień, to już o 5 rano na nogach :nonono2:

Dziwne uczucie ale z jednej strony Ci współczuję a z drugiej zazdroszczę ;) zresztą niedługo tez mnie to będzie czekało więc wtedy się z Tobą zintegruje ;)

Posted

Hejka ;) Dzięki dziewczyny za komplementy ;) Aga pomarudzić też dobra rzecz :D

Ola no ja też wcześniej muszę wstać, i po wakacjach tak ciężko się przestawić ;) Jak już wejdę w rytm to będzie dobrze ;)

Dzisiaj nie robiłam nic kreatywnego, ale pojechałam z kol po buty (dla niej :)) i odebrałam karmę chomika z poczty ;) Przy okazji kupiłam znaczki boscha (te owocowe), będziemy testować. I czekam na jutrzejszą darmową wysyłkę :loveu:

Posted

a co to są te znaczki Boscha ?

chyba chodziło o smaczki, ale pewnie coś źle kliknęła :evil_lol:

My mamy, jeszcze 1,5 kubka i polecamy ;)

oo na co czaisz się jutro?

Posted

Miało być smaczki :mdleje: Ten słownik mnie dobija :/ My dopiero od poniedziałku próbujemy ;)

A czaję się na frisbee, tylko się waham nad Trixie Dog Activity i Hero Air 235, skłaniam się ku Trixie ale jeszcze nie wiem. I chciałam Trixie Cavo obrożę, ale spłukana jestem :(

Posted

Hej

współczuje wczesnego wstawania :) tzn ja jestem jak człowiek na wsi moge wstawać bardzo wcześnie ale 'ze słonkiem' tzn w lecie jak już jasno o 5tej nie ma sprawy ale zimą to siódma-ósma i jest ciężko :)

Miłej nauki.U nas pada i chmury to nie szkoda by było w szkole siedzieć ;)

Posted

Miało być smaczki :mdleje: Ten słownik mnie dobija :/ My dopiero od poniedziałku próbujemy ;)

A czaję się na frisbee, tylko się waham nad Trixie Dog Activity i Hero Air 235, skłaniam się ku Trixie ale jeszcze nie wiem. I chciałam Trixie Cavo obrożę, ale spłukana jestem :(

Hahah czyli dobrze myślałam ;)

oo my mieliśmy to pierwsze frisbee z trixie, ale nam się zgubiło. A i tak psy nie pokochały tego jakoś mega. Sonia to tego wcale nie chciała, ino Ciapuś z tym popylał ;)

A w Karusku nigdzie nie ma info o darmowej wysyłce... choć i tak nic nie będę kupować :nonono2:

Posted

No my już miałyśmy takie materiałowe, ćwiczyłyśmy rzuty i łapania (bo potrafiła złapać w locie jak rzucałam pod psyk ;)), ale jak to materiał- na krótko wytrzymał :( No ale nie powiem, pies się najarał ;) A z tą darmową dostawą to myślę że za tydzień, bo światowy dzień zwierząt ;)

Posted

No my już miałyśmy takie materiałowe, ćwiczyłyśmy rzuty i łapania (bo potrafiła złapać w locie jak rzucałam pod psyk ;)), ale jak to materiał- na krótko wytrzymał :( No ale nie powiem, pies się najarał ;) A z tą darmową dostawą to myślę że za tydzień, bo światowy dzień zwierząt ;)

Buu u nas tak nie było u suki...

Może ;)

ale za to jutro jest darmowa wysyłka w psiabuda.com.pl i  kurcze tu to mnie kusi.

Posted

Hejka ;)

Hejka Aguś ;)

Buu u nas tak nie było u suki...
Może ;)
ale za to jutro jest darmowa wysyłka w psiabuda.com.pl i kurcze tu to mnie kusi.

No nie już mam ochotę zobaczyć co tam mają :mdleje: