marta1624 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Aspirynka i do wyrka! Tak właśnie zrobiłam :) Otóż to, znamy się jak łyse konie Ja mam parcie na zabawki, bo u mnie każdy psiak bawi się innymi i potem mam wyrzuty sumienia, że któryś ma za mało czy coś. Ja na akcesoria nie mam takiego szału, ale żeby nie było też im co nieco kupuję. a ostatnio uwielbiam im kupować szmaczki. Ja kupuje większość dla Kajki, ona jest prawdziwie moja :) Mały bawi się tylko zabawkami z nią, ze mną nie bardzo ;) A smaczki kupuję ostatnio bardzo oryginalne... Porcje rosołowe, ratki, kości... :D Za to zabawek mam tyle, że w szafkach nie mieszczę ;) A na liście zakupowej jeszcze więcej :D I urzekają mnie szele i obroże....hej choruszku Hejka Aguś i Fabian ;) No nerka niby wysłana w czwartek, ale jeszcze nie ma. I karma wysłana dzisiaj (dla choma) ;) Tata wraca jutro od rodziny z wycieczki, ale się cieszyłam że będę mieć wolne od piątku.... A tu klops, deszcze i choroba :( Quote
łamAga Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Te dostawy ostatnio jakos tak się opóźniają , dzisiaj zamówilismy karme , ciekawe czy przyjdzie na czas ;) Przynajmniej sobie troche posiedzisz w domu i odpoczniesz ;) Quote
kalyna Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Do mnie paczka z nerką też trochę szła, jutro już pewnie będzie u Ciebie ;) Bo brałaś tą biało-brązowo-różową? teraz to się szybciutko chwal, jakie zabawki masz na oku, jakie :evil_lol: Psst takie smaczki to też, ale oprócz tego mam zawaloną szafę różnymi innymi smaczkami :roll: Quote
Guest TyŚka Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Cześć. Gdzie nie wejdę, tam zakupy dla psiaków. Czuję się wyrodną matką swojego kundla, no mam wyrzuty sumienia przez Was :sadCyber: Jak się czujesz dzisiaj? Quote
Guest wolfheart Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 wiesz,ja miałam kupić sobie bluzę,ale akcesoria dla psów są bardziej pociągające :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Dzisiaj już mi lepiej, tylko nos zapchany ;) Z zabawek na liście są: piłka ażurowa, boomer ball/jolly, plecak dla psa, kong wubba... I pewnie po drodze coś jeszcze mi wpadnie :D Sylwia mam tak samo, sobie ostatnio kupiłam... Nawet nie pamiętam :p Pojechałam ostatnio po buty, a wróciłam z żarciem dla psów :D Aga ja nie lubię siedzieć :p Ale fakt, coś paczki wolniej dochodzą. Alina kupiłam zupełnie inną ale z jansport, pokaże jak przyjdzie ;) Tyś, jesteś wyrodna jak Madzia :p Quote
łamAga Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Właśnie zauważyłam że nie lubisz siedzieć :P Quote
marta1624 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Właśnie zauważyłam że nie lubisz siedzieć :POstatnio to już w ogólelatam tu i tam :p Miałam iść na "zlot owczarków" ale jak się Majki pozbędę i choroby ;) A jutro do szkoły na chwilę jadę, a od soboty mam zajęcia :( Quote
łamAga Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 To musisz sie do soboty wykurować , a na zlot owczarków sama bym się przeszła :loveu: Quote
marta1624 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Przyjedź do mnoe z Neronem :p No do soboty muszę być zdrowa, mam zajęcia od 8 do 20, więc pociąg mam 10:30 do szkoły i 18:06 ze szkoły :p Quote
kalyna Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Z zabawek na liście są: piłka ażurowa, boomer ball/jolly, plecak dla psa, kong wubba... I pewnie po drodze coś jeszcze mi wpadnie :D Ale fakt, coś paczki wolniej dochodzą. Alina kupiłam zupełnie inną ale z jansport, pokaże jak przyjdzie ;) Yyy no to piłkę ażurową mamy, jajo mamy, konga wubbę mamy, plecaka nie chcę... czyli nie podchwycę żadnego z Twoich pomysłów :grins: ooo no proszę, ale jestem ciekawa. Teraz mi się przypomniało, ze miałam fotkę wstawić. Ja też czekam na paczkę i doczekać się nie mogę... I nie, nic nie kupowałam... tym razem wygrałam :grins: 1 Quote
łamAga Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Przyjedź do mnoe z Neronem :P No do soboty muszę być zdrowa, mam zajęcia od 8 do 20, więc pociąg mam 10:30 do szkoły i 18:06 ze szkoły :P Oj wybawiły by się psiaki , Neron jest narwany ale jak pozna psa ( sukę ) to wtedy bawi się z nią w najlepsze , jemu właśnie brakuje takiej towarzyszki do zabaw która miała by adhd , najlepiej jakas borderka :D tylko wtedy ja miała bym problem wyrobić z takim wulkanem energii :D 1 Quote
marta1624 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Alina no widzisz dzięki mnie oszczędzasz bo ci pomysłów zakupowych nie daję :D Aga no to Neron może przyjeżdżać do nas (z tobą oczywiście :D), bo moja to teraz takie adhd, a po zdjęciach u ciebie widzę że twój i moja uwielbiają się podgryzać ;) Quote
kalyna Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Alina no widzisz dzięki mnie oszczędzasz bo ci pomysłów zakupowych nie daję :D Obawiam się, że z nudów sama coś znajdę :roll: Quote
rashelek Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Pocieszę Cię, mnie od 3 dni ciągle drapie w gardle, tyle dobrego, że kataru nie mam. Także kuruj się szybko, chociaż pogoda Ci tego nie ułatwi :shake: Czekamy na fotki nerki, ciekawe co tam wybrałaś :D Quote
Erykowa Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Hej dużo zdrowia ! mam nadzieję,że dziś już czujesz się dużo lepiej Ja zdrowa ale jak widzę,co się dzieję za oknem to chętnie bym ten dzień spędziła w łóżeczku :) Quote
marta1624 Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Obawiam się, że z nudów sama coś znajdę O nie a potem napiszesz co zamówiłaś i moja lista zakupowa się rozszerzy... :p Lepiej nie myśl tylko na spacer idź, zdrowiej dla twojego (i mojego) portfela :D Pocieszę Cię, mnie od 3 dni ciągle drapie w gardle, tyle dobrego, że kataru nie mam. Także kuruj się szybko, chociaż pogoda Ci tego nie ułatwi Czekamy na fotki nerki, ciekawe co tam wybrałaś Nie pocieszasz mnie :p No kurować się kuruję, i zaczynam się przyzwyczajać do spaceru w deszczu :D A nerkę pokażę na pewno ;)Hej dużo zdrowia ! mam nadzieję,że dziś już czujesz się dużo lepiej Ja zdrowa ale jak widzę,co się dzieję za oknem to chętnie bym ten dzień spędziła w łóżeczku Hejka ;) Dziękuję ;) No dzisiaj już się czuję dobrze, katar jakoś straszny nie jest, a gardło nie boli. Za to pogoda nie zachęca, ciągle leje :( I jeszcze dzisiaj sobie uświadomiłam że pasowałoby mi złożyć papiery z praktyk, tylko że ie byłam na nich a i nie znam nikogo kto by mi mógł podpisać papiery :/ Quote
łamAga Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Aga no to Neron może przyjeżdżać do nas (z tobą oczywiście :D), bo moja to teraz takie adhd, a po zdjęciach u ciebie widzę że twój i moja uwielbiają się podgryzać ;) Oj tak , podgryzać to On uwielbia ;) Quote
marta1624 Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Oj tak , podgryzać to On uwielbia ;) To wprost idealny towarzysz dla Kajki :D Quote
Talia Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Chyba nie powinnam czytać tego wątku przed zakupami w zooplusie. Swoją drogą dobrze, że Safestixa zamówiłam wcześniej, bo już jest ponad dyche droższy. Ale na wszelki wypadek popatrzę co tam teraz mają w promo... Nad ażurkiem ciągle się waham, bo nie wiem czy długo by z małą wytrzymała. Quote
Guest TyŚka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Natomiast w karusku w sobotę jest darmowa wysyłka :p W zooplusie nawet nie mam konta i dobrze, bo poszłabym z torbami :D Quote
marta1624 Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Chyba nie powinnam czytać tego wątku przed zakupami w zooplusie. Swoją drogą dobrze, że Safestixa zamówiłam wcześniej, bo już jest ponad dyche droższy. Ale na wszelki wypadek popatrzę co tam teraz mają w promo... Nad ażurkiem ciągle się waham, bo nie wiem czy długo by z małą wytrzymała. Ja też zawsze patrzę co w promocji :D Tak profilaktycznie :grins: Natomiast w karusku w sobotę jest darmowa wysyłka :p W zooplusie nawet nie mam konta i dobrze, bo poszłabym z torbami :D Tyska zastrzele cię z tym karuskiem, zaczynam obczajać już co jest :mdleje: Quote
Guest TyŚka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 OK, strzelaj, o ile zaopiekujesz się moim kundlem :p Quote
Recommended Posts