Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aspirynka i do wyrka!

Tak właśnie zrobiłam :)

Otóż to, znamy się jak łyse konie

Ja mam parcie na zabawki, bo u mnie każdy psiak bawi się innymi i potem mam wyrzuty sumienia, że któryś ma za mało czy coś. Ja na akcesoria nie mam takiego szału, ale żeby nie było też im co nieco kupuję. a ostatnio uwielbiam im kupować szmaczki.

Ja kupuje większość dla Kajki, ona jest prawdziwie moja :) Mały bawi się tylko zabawkami z nią, ze mną nie bardzo ;) A smaczki kupuję ostatnio bardzo oryginalne... Porcje rosołowe, ratki, kości... :D Za to zabawek mam tyle, że w szafkach nie mieszczę ;) A na liście zakupowej jeszcze więcej :D I urzekają mnie szele i obroże....

hej choruszku  

Hejka Aguś i Fabian ;)

No nerka niby wysłana w czwartek, ale jeszcze nie ma. I karma wysłana dzisiaj (dla choma) ;) Tata wraca jutro od rodziny z wycieczki, ale się cieszyłam że będę mieć wolne od piątku.... A tu klops, deszcze i choroba :(
Posted

Do mnie paczka z nerką też trochę szła, jutro już pewnie będzie u Ciebie ;) Bo brałaś tą biało-brązowo-różową?

teraz to się szybciutko chwal, jakie zabawki masz na oku, jakie :evil_lol:

Psst takie smaczki to też, ale oprócz tego mam zawaloną szafę różnymi innymi smaczkami :roll:

Posted

Cześć. Gdzie nie wejdę, tam zakupy dla psiaków. Czuję się wyrodną matką swojego kundla, no mam wyrzuty sumienia przez Was :sadCyber:

Jak się czujesz dzisiaj?

Guest wolfheart
Posted

wiesz,ja miałam kupić sobie bluzę,ale akcesoria dla psów są bardziej pociągające :evil_lol:

Posted

Dzisiaj już mi lepiej, tylko nos zapchany ;) Z zabawek na liście są: piłka ażurowa, boomer ball/jolly, plecak dla psa, kong wubba... I pewnie po drodze coś jeszcze mi wpadnie :D Sylwia mam tak samo, sobie ostatnio kupiłam... Nawet nie pamiętam :p Pojechałam ostatnio po buty, a wróciłam z żarciem dla psów :D Aga ja nie lubię siedzieć :p Ale fakt, coś paczki wolniej dochodzą. Alina kupiłam zupełnie inną ale z jansport, pokaże jak przyjdzie ;) Tyś, jesteś wyrodna jak Madzia :p

Posted

Właśnie zauważyłam że nie lubisz siedzieć :P

Ostatnio to już w ogólelatam tu i tam :p Miałam iść na "zlot owczarków" ale jak się Majki pozbędę i choroby ;) A jutro do szkoły na chwilę jadę, a od soboty mam zajęcia :(
Posted

Z zabawek na liście są: piłka ażurowa, boomer ball/jolly, plecak dla psa, kong wubba... I pewnie po drodze coś jeszcze mi wpadnie :D  Ale fakt, coś paczki wolniej dochodzą. Alina kupiłam zupełnie inną ale z jansport, pokaże jak przyjdzie ;)

Yyy no to piłkę ażurową mamy, jajo mamy, konga wubbę mamy, plecaka nie chcę... czyli nie podchwycę żadnego z Twoich pomysłów :grins:

ooo no proszę, ale jestem ciekawa. Teraz mi się przypomniało, ze miałam fotkę wstawić.

Ja też czekam na paczkę i doczekać się nie mogę... I nie, nic nie kupowałam... tym razem wygrałam :grins:

• Upvote 1
Posted

Przyjedź do mnoe z Neronem :P No do soboty muszę być zdrowa, mam zajęcia od 8 do 20, więc pociąg mam 10:30 do szkoły i 18:06 ze szkoły :P

Oj wybawiły by się psiaki , Neron jest narwany ale jak pozna psa ( sukę ) to wtedy bawi się z nią w najlepsze , jemu właśnie brakuje takiej towarzyszki do zabaw która miała by adhd , najlepiej jakas borderka :D tylko wtedy ja miała bym problem wyrobić z takim wulkanem energii :D

• Upvote 1
Posted

Alina no widzisz dzięki mnie oszczędzasz bo ci pomysłów zakupowych nie daję :D

Aga no to Neron może przyjeżdżać do nas (z tobą oczywiście :D), bo moja to teraz takie adhd, a po zdjęciach u ciebie widzę że twój i moja uwielbiają się podgryzać ;)

Posted

Pocieszę Cię, mnie od 3 dni ciągle drapie w gardle, tyle dobrego, że kataru nie mam. Także kuruj się szybko, chociaż pogoda Ci tego nie ułatwi :shake:

Czekamy na fotki nerki, ciekawe co tam wybrałaś :D

Posted

Hej

dużo zdrowia ! mam nadzieję,że dziś już czujesz się dużo lepiej

Ja zdrowa ale jak widzę,co się dzieję za oknem to chętnie bym ten dzień spędziła w łóżeczku :)

Posted

Obawiam się, że z nudów sama coś znajdę

O nie a potem napiszesz co zamówiłaś i moja lista zakupowa się rozszerzy... :p Lepiej nie myśl tylko na spacer idź, zdrowiej dla twojego (i mojego) portfela :D

Pocieszę Cię, mnie od 3 dni ciągle drapie w gardle, tyle dobrego, że kataru nie mam. Także kuruj się szybko, chociaż pogoda Ci tego nie ułatwi
Czekamy na fotki nerki, ciekawe co tam wybrałaś

Nie pocieszasz mnie :p No kurować się kuruję, i zaczynam się przyzwyczajać do spaceru w deszczu :D A nerkę pokażę na pewno ;)

Hej
dużo zdrowia ! mam nadzieję,że dziś już czujesz się dużo lepiej
Ja zdrowa ale jak widzę,co się dzieję za oknem to chętnie bym ten dzień spędziła w łóżeczku

Hejka ;) Dziękuję ;) No dzisiaj już się czuję dobrze, katar jakoś straszny nie jest, a gardło nie boli. Za to pogoda nie zachęca, ciągle leje :(

I jeszcze dzisiaj sobie uświadomiłam że pasowałoby mi złożyć papiery z praktyk, tylko że ie byłam na nich a i nie znam nikogo kto by mi mógł podpisać papiery :/
Posted

Aga no to Neron może przyjeżdżać do nas (z tobą oczywiście :D), bo moja to teraz takie adhd, a po zdjęciach u ciebie widzę że twój i moja uwielbiają się podgryzać ;)

Oj tak , podgryzać to On uwielbia ;)

Posted

Chyba nie powinnam czytać tego wątku przed zakupami w zooplusie. Swoją drogą dobrze, że Safestixa zamówiłam wcześniej, bo już jest ponad dyche droższy. 
Ale na wszelki wypadek popatrzę co tam teraz mają w promo...

Nad ażurkiem ciągle się waham, bo nie wiem czy długo by z małą wytrzymała. 

Posted

Natomiast w karusku w sobotę jest darmowa wysyłka :p
W zooplusie nawet nie mam konta i dobrze, bo poszłabym z torbami :D

Posted

Chyba nie powinnam czytać tego wątku przed zakupami w zooplusie. Swoją drogą dobrze, że Safestixa zamówiłam wcześniej, bo już jest ponad dyche droższy.
Ale na wszelki wypadek popatrzę co tam teraz mają w promo...
Nad ażurkiem ciągle się waham, bo nie wiem czy długo by z małą wytrzymała.

Ja też zawsze patrzę co w promocji :D Tak profilaktycznie :grins:

Natomiast w karusku w sobotę jest darmowa wysyłka :p
W zooplusie nawet nie mam konta i dobrze, bo poszłabym z torbami :D

Tyska zastrzele cię z tym karuskiem, zaczynam obczajać już co jest :mdleje: