Jola i Czterołapy Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Kolejny Cetyl M dla Finki :) [url=http://naforum.zapodaj.net/acedc0ccfaf4.jpg.html][/url] Quote
AniaB Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 (edited) uaktualnienie rozliczen w pierwszym poście Edited January 25, 2016 by AniaB Quote
AniaB Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 (edited) uaktualnienie rozliczen w pierwszym poście Edited January 25, 2016 by AniaB Quote
AniaB Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 (edited) uaktualnienie rozliczen w pierwszym poście Edited January 25, 2016 by AniaB Quote
AniaB Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 Wiem, ze późno, ale przez te wszystkie prace na dogo zginął mi watek Finusi, wiec dopiero teraz - kiedy moge edytować i pisać - chciałam powiadomic Wszyskich, którzy kibicowali Fince przez ten tak długi czas, ze od sierpnia 2015 Finusia ma nowy CUDOWNY DOM!! Niemozliwe stało sie możliwe, a to tylko dzieki Wspaniałym Ludziom, ktorzy po pierwsze o Fince cały czas pamietali i próbowali razem ze mną szukać jej domu, a po drugie Tym, którzy ja poznali, pokochali i wybaczają wszystkie psoty duze i małe...:/// Finka - obecnie Sziwa - zamieszkała w okolicach Mszany Dolnej, ma Cudownego Opiekuna, któremu bardzo, bardzo ale to bardzo jestem wdzieczna, ze podjął sie mega trudnego zadania i cały czas daje sobie rade z uwielbiającą Go do patologii suńką:D, ze pracuje, że próbuje uczyc, ze wybacza.. I tak juz od prawie pół roku .. Wiem, ze to juz ostatni przystanek Sziwy, wiem ze ona jest najszcześliwszą sunia pod słońcem, wiem ze juz do mnie nie wróci, bo po co?:D Dziekuje wszystkim, szczególnie niezmordowanej Joli, ktora dzielnie robiła bazarki, zeby Finka mogła sie tymczasowac w najlepszych warunkach w DT:), oraz oczywiscie Pani Ewie z DT, bez której Finka nie byłaby takim psem jakim sie stała przez te ponad dwa lata.. Nie mam emotikonek, bo nie działają:// - ale tu powinno byc ogromne serce i bukiet kwiatów:D Quote
AgaG Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 11 godzin temu, AniaB napisał: Wiem, ze późno, ale przez te wszystkie prace na dogo zginął mi watek Finusi, wiec dopiero teraz - kiedy moge edytować i pisać - chciałam powiadomic Wszyskich, którzy kibicowali Fince przez ten tak długi czas, ze od sierpnia 2015 Finusia ma nowy CUDOWNY DOM!! Niemozliwe stało sie możliwe, a to tylko dzieki Wspaniałym Ludziom, ktorzy po pierwsze o Fince cały czas pamietali i próbowali razem ze mną szukać jej domu, a po drugie Tym, którzy ja poznali, pokochali i wybaczają wszystkie psoty duze i małe...:/// Finka - obecnie Sziwa - zamieszkała w okolicach Mszany Dolnej, ma Cudownego Opiekuna, któremu bardzo, bardzo ale to bardzo jestem wdzieczna, ze podjął sie mega trudnego zadania i cały czas daje sobie rade z uwielbiającą Go do patologii suńką:D, ze pracuje, że próbuje uczyc, ze wybacza.. I tak juz od prawie pół roku .. Wiem, ze to juz ostatni przystanek Sziwy, wiem ze ona jest najszcześliwszą sunia pod słońcem, wiem ze juz do mnie nie wróci, bo po co?:D Dziekuje wszystkim, szczególnie niezmordowanej Joli, ktora dzielnie robiła bazarki, zeby Finka mogła sie tymczasowac w najlepszych warunkach w DT:), oraz oczywiscie Pani Ewie z DT, bez której Finka nie byłaby takim psem jakim sie stała przez te ponad dwa lata.. Nie mam emotikonek, bo nie działają:// - ale tu powinno byc ogromne serce i bukiet kwiatów:D Bardzo się cieszę Aniu. kibicowałam Fince po cichutku, bo poznałam ją podczas wizyt u Tyczki w dt. To cudowna sunia i taka piękna! Wiem, ile razy wracała adopcji, tym bardziej ogromnie się cieszę:) Quote
Recommended Posts